Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Astro special / Vs: Kuu Leijonassa - pelkkää showta? : 16.11.2006 10:16:55
Hei jellonakuut... kysymys:

KUINKA te toivoisitte teitä kohtaan toimittavan em. asioissa, että ette tekisi kaikesta niin hemmetinmoista draamaa?

Ne asiat joiden takia olen pistänyt välit poikki ovat olleet esim. "kaveri" on tehnyt minusta naurunalaisen toisten ihmisten edessä, sitä en pyytämättä anna anteeksi.
2  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kuumerkit ja ihmissuhteet : 02.11.2006 15:42:23
Minulla on kuu ja venus leijonassa. Kaipaan huomiota paljon mieheltäni ja osaa hän sitä antaakin. Ystävyyssuhteissa en anna loukkauksia anteeksi, ainakaan pyytämättä.
Miehellä on kuu kaksosissa se ehkä tekee hänestä hirmu sosiaalisen, vaikka onkin aurinko kauris. Joskus olen mustasukkainen tuosta sosiaalisuudesta siis itse en kaipaa ystävien seuraa kokoajan, mutta olen vähän kade miehelle jolla seuraa on.
3  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kaurismies : 13.10.2006 11:23:12
Mun aviosiippani on kauris ja nouseva jouskari, on meinaa paras mies mitä ikuna ollut. On uskollinen, rehellinen, jalat maassa tyyppi, romanttinen, hellyyden kipeä ja puhuu ja pussaa, just sellainen kuin aina toivonut  Pidä kiinni vaan

Hmmm... Minun kokemukseni kauriista ja nousevasta jouskarista on äärimmäisen kipeä ja fiilis hyytävä juuri nyt... Uskollinen? Ei, vaan addiktoitunut ihastumisen huumaan. Rehellinen? Osittain - kunhan pistetään selkä seinää vasten. Hellyyden kipeä? Kyllä - täysin minä-keskeinen tyyppi. Se siitä vuodatuksesta. Mutta kukin meistä on erilainen, vaikka kartta olisi täysin identtinen. Enkä halua yleistää, että kaikki kauris-jouskarit olisivat hänenlaisiaan. Onneksi!


Minäkin tunnistan omassa kauris/jousimiehessäni samoja piirteitä. Uskollinen on, mutta kaipaa ihailijoita ympärilleen. Rehellinen on, mutta jättää asioita kertomatta joka myös aiheuttaa ongelmia. Hellyyden kipeä on mutta myös antaa hellyyttä. Kova tekemään töitä, vaikka sanookin olevansa laiska.
4  Astro special / Astro special / Re: Kuu Leijonassa - pelkkää showta? : 22.03.2006 14:26:30
Minullakin on kuu leijonassa. Vaikka muuten olen aika lunki ja rento tyyppi niin jos minua tunneasioissa loukataan on siitä oksat pois. Kohtelen ylimielisen halveksivasti loukkaajaa kunnes hän pyytää anteeksi ja jos ei pyydä niin se on välit poikki loppuelämäksi. Eihän tuo kai mitenkään hyvä piirre ole, mutta en osaa toimia muutenkaan.
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Re: Testi: Miltä planeetalta olet? : 22.03.2006 13:50:46
Minä olen Neptunukselta
Sivuja: [1]