Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Astro special / Vs: Planeettojen vaikutus luonteeseeni? : 04.04.2007 19:24:07
Hei Rita70

Tietenkin jos laittaisit noiden planeettojen asteluvut näkyviin, niin näkisi aspektitkin..

Anteeksi, että olen hieman kömpelö näiden asioiden suhteen, mutta on mukavaa kun näette vaivaa karttani tulkitsemiseen. Kiitos!  Smiley
Mikä tuo toinen luku siellä kartassa on ei asteluku vaan se toinen samankaltainen luku? Lisäsin tuohon alkuperäiseen viestiini vain asteluvut.

T.itsetutkiskelua harrastava  Huh



2  Astro special / Astro special / Planeettojen vaikutus luonteeseeni? : 03.04.2007 17:12:07
 Tervehdys!

Olen rauhaa ja tasapainoa rakastava vaaka. Henkisyys on minulle tärkeää, tulen vihaiseksi vääryydestä!  Angry Rehellisyys ja luotettavuus sekä toisen kunnioittaminen on itsestäänselvyys  Smiley Osaan heittäytyä laiskaksi ja silloin myös tunnen tarvetta lepäämiseen ja voimien keräämiseen! Silloin, kun on kiire tai kun pitää asiat hoitaa työssä tai kotona, niin vauhtia piisaa, osaan olla todella pikkutarkka. Osaan nauraa itselleni ja töppäyksilleni vaikka minusta usein tehdään tosikkoa  Cheesy Rakkaudessa haluan kaikki tai ei mitään, koska itse annan kaikkeni ja olen hellä ja huomaavainen, mutta haluan sitä itsekin. Mustasukkainen olen, mikäli siihen annetaan aihetta ehkä joskus turhastakin  Embarrassed

Kartasta tai planeettojen merkityksestä en ymmärrä, mutta selittääkö ne yhtään sitä, mitä tunnen olevani? Missä voisi olla kohentamisen varaa? Mikä tekee rakkaudessa minusta juuri tällaisen?

 aurinko vaaka huone 1 1 aste
 askendentti neitsyt (nousumerkki?)
 kuu leijona huone 11 1 aste
 mars neitsyt 12 huone 13 aste
 merkurius neitsyt 12 huone 14 aste
 pluto neitsyt 1 huone27 aste
 uranus vaaka 2 huone 8 aste
 vesta vaaka 2 huone 17 aste
 jupiter skorpioni 3 huone 6 aste
 venus skorpioni 3 huone 14 aste
 neptunus skorpioni 3 huone 28 aste
Keskiyö  jousimies
 pallas vesimies 6 huone 28 aste
 kuunsolmu kalat 6 huone 1 aste
 chiron oinas 8 huone 8 aste
 ceres harka 9 huone 6 aste
 saturnus harka 9 huone 22 aste
 juno harka 9 huone 28 aste


Mielenkiinnolla odotan tulkintaa, kiitos  Smiley

3  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Oikeita valintoja rakkaudesta huolimatta? : 28.03.2007 10:37:54
Hei Smiley Olen aurinko vaaka  :askendentti:neitsyt ja  kuu leijona

Minusta tuntuu, että silloin kun ihminen kaipaa vierelleen rakasta niin
silloin helposti tuntuu siltä että salamat sinkoilee mikäli toinen osapuoli vastaa edes osiltaan niitä itselle sopivia ominaisuuksia. Sitä antaa tavallaan mahdollisuuden suhteelle vaikka sitä huomaisi jo alussa, että ihmisten välillä on liiaksi arvojen välisiä ristiriitoja. Itse olen tähän sortunut pelkästään siksi, että luulin rakkauden olevan anteeksiantavaista ja että toinen osapuoli tulisi edes puolitiehen vastaan, mutta omien elämänvalintojen ja tapojen muuttaminen ei näytä olevan mahdollista. 

Kuitenkin rakkaudessa ja luottamuksessa kaikki perustuu yhteisiin arvoihin, mitä molemmat pitää tärkeinä. Rakkaus repeilee väkisinkin pitkässä juoksussa, mikäli arvot/arvostukset ovat erilaiset. Tästä minulla on erittäin syviä kokemuksia itselläni ja parhaillaan elän suhteessa jonka tunnen sydämestäni olevan lopussa juuri noiden elämän arvojen vuoksi. Mikäli toinen osapuoli ei katso tätä elämää ja arkea yhtään samoilla silmillä niin toinen tulee aina loukatuksi ja se jos mikä kuluttaa ja murentaa rakkautta. Toista osapuolta pitää rakastaa ja kunnioittaa ja luottamuksen kautta rakkaus vahvistuu. Mikäli ei ole yhteisiä arvoja joista molemmat ovat yhtä mieltä niin heikompi osapuoli kokee olevansa suhteessa se joka alistuu eikä hänen arvojaan arvosteta. Silloin luottamus rakkauden voimaan alkaa hiipumaan ja ristiriidat alkavat näytelemään suurempaa roolia arjessa.

Yritän itse opetella sitä, että olisin vahva puolustamaan omia arvoja koska pidän niitä oikeina ja joiden ei pitäisi olla erityisen vaikeita hyväksyä myös oman kumppanin. Rehellisyys, avoimuus, luotettavuus, toisen kunnioittaminen ja inhimillisyys.  smitten

En tiedä astrologisista kartoista vaan oman sisimpäni kuunteleminen ja elämän kokemus sekä pettymykset rakkaudessa ovat kasvattaneet minua. Silti tunnen olevani vasta alkutaipaleella näiden moninaisten asioiden ymmärtämisessä. Olen tehnyt kyllä itselleni ja miesystävälleni kartat, mutta en siltikään osaa lukea niitä kovin hyvin. Voisiko joku tarkentaa miten vaikuttaa omaan luonteeseeni  :
 aurinko vaaka 1 huone
 kuu leijona 11 huone
 mars neitsyt 12 huone
 merkurius neitsyt 12 huone
 pluto neitsyt 1 huone
 uranus vaaka 2 huone
 vesta vaaka 2 huone
 venus  skorpioni 3 huone

Kiitos tulkitsijalle,

rita
4  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Ihannekumppanisi aurinko- tai nouseva merkki? : 22.03.2007 18:16:44
 aurinko vaaka askendentti neitsyt

Minulla on kokemusta skorpionista  Undecided Kaikki on hyvin mikäli nainen pysyy neljän seinän sisällä ja mies saa tehdä mitä lystää, nauttia vapaudestaan ja omista suunnitelmistaan vaikka olisi aviossa ja jaloissa pyörisi kaksi lasta. Jos  vaaka erehtyy lähtemään kotiovesta ulos, niin puhelinterroristi skorpionimies vaatii naisensa palaavan heti kotio ja epäilee hänen uskollisuuttaan! Ehkä sitten skorpionimies puuhailee itse selän takana kun ei kykene luottamaan omaan puolisoonsa. Skorpioni ei kykene keskustelemaan ongelmista koska niitä ei hänen mielestään ole olemassakaan. Skorpionin seksuaalisuudesta kun paljon puhutaan, niin voisi sanoa, että siinäkin suhteessa liika itsekkyys häiritsee toiselle nautinnon tuottamista! Poikkeuksia saattaa olla?!

Vaakanainen saattaa olla vaativa, mutta mikäli suhde on luottamuksen arvoinen puolin ja toisin niin tilaa annetaan. Vaakanainen vakuuttuu ainoastaan rakkaudesta eikä minkäänlainen suhteella/ tunteilla leikkiminen ole sallittua. Silloin suhteella ei ole jatkuvuutta!

Vähäisiä kokemuksia on myös  neitsyt miehestä, mukava ja lämmin kotioloissa, mutta ulkona saalistaja jonka mielestä naisten valloittaminen on samalla itsetunnon kohottamista. Kaikki varatut käy.

 oinas sopii kuulemma parhaiten, mutta sekin jonka tapasin olikin sattumalta varattu, mutta mukava ja huomaavainen kyllä! Hän vakuutteli kyllä suhteen olevan loppumetreillä, mutta taisin olla valloituksen kohde, sille tielle en lähtenyt. Voisin kyllä tutustua toiseen  :oinas:mieheen!

 kauris on liian varovainen ja seurailee yhtä tarkasti toista osapuolta kuin  vaaka. Nämä yhdessä ei kykene heittäytymään elämälle.

 leijona sopii kuulemma myös, vaikkakin saattaa karjahdella niin on myös hauska ja turvallinen.

Luonteissa on siis eroja, mutta mitenhän tosiaan löytäisi sen itselle sopivan  smitten

Mukavaa kevättä kaikille  Smiley terveisin  vaaka
5  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Re: Rakastumisen vaikeus : 21.04.2006 22:17:38
Anna itsellesi aikaa...tiedän, että sitä et halua kuulla. Kuulin sen itse niin monta kertaa. Sitä ei halua olla yksin vaan haluaa rakastaa ja tuntea läheisyyttä, aidosti ja rehellisesti. Varsinkin kun arki on muutenkin tavallaan raskasta lapsen kanssa. Tiedän senkin.

Olin lähes 20 vuotta parisuhteessa uskollisesti. Lapsikin on. Ongelmia oli myös, mutta ei alkoholin eikä "vieraiden" takia. Mustasukkaisuus oli iso ongelma mm. Päädyimme siis eroon. Asiat sujuvat ex.än kanssa asiallisesti, onneksi, ajatellen lasta.

Olin ja olen rakkaudennälkäinen, haluan rakastaa ja tuntea sitä toiselta osapuoleltakin vilpittömästi. Minulla oli aika kova kiire saada hyvä ja luotettava parisuhde. Yhden tapasin ystävieni kautta, ei onnistunut. Yhden tanssiravintolassa, kesti vuoden, eli ei onnistunut. Mies oli kuusi vuotta vanhempi, eikä halunnut uusperheen isäksi. Siis ei rakastanut tarpeeksi, no en tainnut minäkään, mutta jokainen koettu suhde kuluttaa ja jättää jälkensä, tavallaan.

Olin siis taas yksin, enkä halunnut olla. Laitoin siis sen netti-ilmoituksen, jota olin ollut kovin vastaan....tapasin muutamia, jotka ei todellakaan kolahtanut millään tavoin, jäi vain yhteen kahvihetkeen. Sitten taas yksi nettitapaaminen...joka jatkuu edelleen...ei mitään kolahtamisia kuitenkaan... vuosi on kulunut. Miehellä oli heti alusta lähtien niin kova kiire, että minulla päätä huimasi, olisin halunnut tutustua rauhassa mutta tilanne eteni kovin nopeasti siihen, että hän muutti meille. Edelleenkin asioissa on epäselvyyttä siis varsinkin talousasioissa ja luottamuksessa. Mies väittää kovasti välittävänsä minusta ja lapsestani. Yritän uskoa. Ei meillä huonosti mene arjessa, mutta se jokin puuttuu!!

Siis se jokin puuttuu...on ikävää kirjoittaa tällaista. Oma tunne sydämessä ei ole vakuuttava!! Mietin ja pohdin tulevaisuutta ja tätä hetkeä. Onko järkeä jatkaa?? Onko missään järkeä?? Se iso asia, luottamus. Tuntuu siltä, etten pysty luottamaan kuin itseeni. Olen nähnyt ja kuullut ympärillä olevilta ihmisiltä paljon pettämisistä. Ne on ikäviä asioita ja ne loukkaa aina! Tosin, tuskin se pettäjäkään pystyy olemaan itsensä kanssa tasapainossa.

Eli, anna itsellesi aikaa...älä kiirehdi parisuhteeseen vaan yritä nauttia jokaisesta päivästä, luottaen siihen, että löydät itsellesi sopivan miehen, jonka kanssa voit elää rauhassa ja rakastaen arkea. Mutta muista se, että sen tunteen sydämessä pitää olla hyvä, älä tyydy puolinaiseen tunteeseen, mihin minä olen tyytynyt ja vieläkin epäröin. Tosin se saattaa johtua siitäkin, että olen aurinko vaaka ja kuu leijona ja nouseva neitsyt?? Ehkä! Mies on Aurinko neitsyt ja kuu leijona.

Kaikkea hyvää sinulle.
6  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Re: Mikä merkki sopisi neitsyt-naiselle kumppaniksi? : 01.04.2006 15:34:14
Olen itse vaakanainen ja miesystäväni on neitsyt. Olen nouseva neitsyt ja olemme huomanneet suhteessamme, että meillä on paljon yhteistä. Nauramme myös samoille asioille. Vaakana olen kuitenkin pohdiskeleva ja haluan keskustella asioista ns.vakavasti. Mieheni taas on leikkisä, enkä aina saa vastauksia tai suoria kommentteja asioista. Hän miettii niitä itsekseen ja on tavallaan sulkeutuva. Hän haluaa elää tässä ja nyt, eikä mieti sen kummemmin menneitä eikä tulevaa. Itse haluan liikaakin pohtia asioiden kulkua ja olla siten vaikuttamassa omiin tekemisiin parhaalla mahdollisella tavalla. Minulla on myös useita neitsyt ystäviä.

Mitä mieltä itse olet omasta avoimuudestasi. Olen myös kuullut, että neitsyelle sopisi parhaiten maa merkit, mutta itse vaakana huomaan tulevani toimeen neitsyiden kanssa. Johtuuko se sitten nousevasta merkistäni, joka on neitsyt, sitä en tiedä.

Kaikkea hyvää elämääsi.
Sivuja: [1]