Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Erikoiskuviot kartalla : 28.07.2006 14:42:51
Mystinen suorakaide

Nimensä mukaisesti tässä kuviossa on muutamia mystisiltä vaikuttavia piirteitä. Kuvio muodostuu kahdesta kolmiosta, kahdesta sekstiilistä ja kahdesta oppositiosta, jolloin keskenään erittäin suuressa harmoniassa olevat planeetat ovat samanaikaisesti toisiinsa nähden oppositiossa eli ”riidoissa”. Yleisesti ottaen tämä kuvio luokitellaan erittäin menestyksekkääksi kuvioksi, joka on löydettävissä vain ani harvoilta astrologisilta kartoilta. Mistään itsestään selvästä menestymisestä ei tietenkään voi olla kysymys, mutta kaikki edellytykset tehdä tavalla tai toisella historiaa ovat ehdottomasti olemassa. Olisi tietysti hauskaa jos pystyisin tässä suoralta kädeltä paljastamaan tämän mysteerion, mutta minulle se tulee säilymään ikuisena mysteerinä. Sinä sen sijaan voit paljastaa tähän kuvioon liittyvän alkemiallisen salaisuuden, jolloin sinä ja sinun menestymisesi elämässä tulevat olemaan monille muille suunnatonta kateutta herättävä mysteeri. Mysteerin avaimet löytynevät kahdesta oppositiosta, joiden tulkinnat löydät heti tämän tekstin perästä. Kun olet saanut oppositiot hallintaan niin kolmiot ja sekstiilit kyllä pysyvät liikkeellä ihan itsestään.

Mahdollisuuksien kolmio

Tässä kuviossa vähintään kolme planeettaa on keskenään sekstiilissä ja kolmiossa samalla kun kaksi ulointa planeettaa muodostavat oppositio-aspektin. Parhaimmillaan kysymyksessä on mahdollisuus ottaa omat synnynnäiset valmiudet todella tehokkaasti ja tasapainoisesti käyttöön tämän elämän aikana. Kolmiota ja sekstiiliä yhdistävä oppositio nousee hyvin tärkeään asemaan sinun elämäsi ja menestymisesi kannalta, sillä sen sisältämän haasteen oivaltaminen ja toteuttaminen konkreettisessa elämässä tasapainottaa kaikki henkiset tavoitteesi helpoiksi saavuttaa. Tietysti joudut tekemään tosissasi töitä myös muiden haasteellisten aspektien kanssa, mutta tässä kuviossa sijaitseva oppositio saa elämässäsi tärkeän toiveiden toteuttajan roolin. Tutustu tarkoin myös kolmion ja sekstiilin edustamiin valmiuksiin, sillä ne ovat koko ajan käytettävissä kaikkien mahdollisten haaveittesi toteuttamiseksi.

http://i83.photobucket.com/albums/j282/lowesick/sannakartta.jpg
2  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Mystinen suorakaide : 28.07.2006 09:58:02
http://i83.photobucket.com/albums/j282/lowesick/kartta.jpg
3  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Mystinen suorakaide : 28.07.2006 09:14:43
Vastaus edelliseen: Oppositio
Mahdollisuuksien kolmio

"Tässä kuviossa vähintään kolme planeettaa on keskenään sekstiilissä ja kolmiossa samalla kun kaksi ulointa planeettaa muodostavat oppositio-aspektin.

Parhaimmillaan kysymyksessä on mahdollisuus ottaa omat synnynnäiset valmiudet todella tehokkaasti ja tasapainoisesti käyttöön tämän elämän aikana. Kolmiota ja sekstiiliä yhdistävä oppositio nousee hyvin tärkeään asemaan sinun elämäsi ja menestymisesi kannalta, sillä sen sisältämän haasteen oivaltaminen ja toteuttaminen konkreettisessa elämässä tasapainottaa kaikki henkiset tavoitteesi helpoiksi saavuttaa. Tietysti joudut tekemään tosissasi töitä myös muiden haasteellisten aspektien kanssa, mutta tässä kuviossa sijaitseva oppositio saa elämässäsi tärkeän toiveiden toteuttajan roolin. Tutustu tarkoin myös kolmion ja sekstiilin edustamiin valmiuksiin, sillä ne ovat koko ajan käytettävissä kaikkien mahdollisten haaveittesi toteuttamiseksi."

Nousumerkkisi on Vaaka

Aurinko Leijonassa
Kuu Kaksosissa
Merkurius Leijonassa
Venus Ravussa
Mars Leijonassa





4  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Mystinen suorakaide : 27.07.2006 09:50:09
Onko kenelläkään teistä kartallaan erikoiskuvio tulkinnoissa "Mystinen suorakaide", haluaisin tietää mitä se oikein tarkoittaa kun tuossa minutulkinnassa sanottiin että vain harvoilta kartoilta löytyy tämä.

"Nimensä mukaisesti tässä kuviossa on muutamia mystisiltä vaikuttavia piirteitä. Kuvio muodostuu kahdesta kolmiosta, kahdesta sekstiilistä ja kahdesta oppositiosta, jolloin keskenään erittäin suuressa harmoniassa olevat planeetat ovat samanaikaisesti toisiinsa nähden oppositiossa eli ”riidoissa”. Yleisesti ottaen tämä kuvio luokitellaan erittäin menestyksekkääksi kuvioksi, joka on löydettävissä vain ani harvoilta astrologisilta kartoilta."
5  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Esittäydyn : 13.07.2006 11:37:23
 Cool

Hei, kaikki. En ole kamalan uusi jäsen mutta en ole kertaakaan ennen kirjoitellut, eli esittelyt. Olen 21 vuotias nainen oulusta. Olen ollut kiinnostunut astrologiasta jo kauan, mutta ensimmäinen tulkinta minulle tehtiin vasta 4 vuotta sitten. Sen jälkeen olen kerännyt paljon kirjallisuutta ja tutkinut aihetta. Olrn koulutukseltani kuva-artesaani/kuvataiteilija ja kaikenlainen mystiikka on lähellä sydäntäni. Luen myös tarotteja itselleni lähinnä, joskus pyynnöstä tutuille ja kavereille.
Sivuja: [1]