Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3
1  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Työpaikka unessa : 28.04.2015 14:48:21
Nostan tämän esille koska nyt on työpaikallani tulossa unessa näkemäni kaltainen tilanne. Eli tiedossa on että muutto uusiin tiloihin ja yt-neuvotteluiden takia osa työkavereista joutuu lähtemään. Voi olla että itsekin olen yksi lähtijöistä, vielä en osaa sanoa.

Mutta voisiko tätä unta tulkita nyt eri tavalla kun tilanne on edellä mainitunlainen? Tarkoittaisiko että olisin jäämässä mutta en tyytyväisenä juuri siksi että moni työkaveri joutuu lähtemään? Mielenkiintoista että uneni alkaa nyt toteutumaan.
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kivien tarinoita! : 26.03.2013 15:16:00
Mitä nousisi minulle? Rakkaus ja työasiat tapetilla...

Kiitos! smitten
3  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Työpaikka unessa : 07.03.2013 11:53:50
Kiitos Indium!  Smiley
Niin, tuon minäkin tulkitsin noin että vanhat työkaverit jäisivät taakse ja se toisi haikeutta mukanaan.
Mutta sitäkin mietin että en unessa pitänyt työtilastani enkä siitä mihin se oli sijoitettu, mahtaisiko tarkoittaa sitten sitäkin että en olisi tyytyväinen jos lähtisin muualle? Vai tarkoittaisiko vain juuri tuota sekavaa fiilistä mikä muutoksesta aiheutuisi minkä mainitsitkin.

Uusi työ olisi samalta alalta ja muutenkin tuttua työhistoriaani katsoen. Eli sen puolesta tosiaan uudet puitteet selittyisivät vaikka työ olisi samaa. Ja minä tosiaan itse tässä mietin lähdenkö vai jäänkö, eli saan itse päättää asiasta.

Olen nähnyt aiemmin muutaman unen joista kaksi on toteutunut kuten unessa olen nähnyt. Vielä on yksi uni (tämän työasian lisäksi) joka ei vielä ole toteutunut. Näin kerran unessa tilanteen jossa olin koruliikkeessä valitsemassa kihlasormusta. Mies oli mukanani mutta en nähnyt häntä koska hän seisoi takanani. Sormuksia oli kaksi erilaista ja muistan nekin vielä selvästi. Piirsin ne jopa paperille Smiley. Toiveuntako lienee? smitten
4  Muita keskusteluaiheita / Unet / Työpaikka unessa : 06.03.2013 16:15:30
Mielessäni on alkanut kypsyä ajatus työpaikan vaihdoksesta ja eilen pistinkin hakemusta menemään siihen liittyen. En ole täysin varma siitä että olisin paikkaa vaihtamassa mikäli se mahdollisuus avautuu mutta ajatuksia siihen suuntaan on kuitenkin ilmassa.

Viime yönä näin unen joka liittyy nykyiseen työpaikkaani. Työnantajani muutti siinä toisiin tiloihin ja kaikki työtilat tietysti menivät uusiksi/uusiin puitteisiin. Tämä uusi paikka oli tosi sekava ja työtiloja oli ripoteltu sinne sun tänne aivan kuin kauppakeskukseen eri lokeroihin. Seassa oli myös muiden tahojen toimitiloja. Minun työtilani oli aivan rakennuksen päädyssä "viimeisessä" nurkkauksessa oma erillinen tilansa. Monilla muilla oli yhdistettyjä tiloja joissa oli kaksi tai useampi työntekijä samassa tilassa.
En pitänyt tilasta enkä siitä että koin sen olevan syrjässä ja ikäänkuin eristyksissä muista. Keskustelin kyllä unessa tilan vaihtamisestakin ja esimieheni sanoi että voi vaihtaa paikkoja minun kanssani.

Tästä unesta jäi vähän surullinen olo. Minulla on kivat työkaverit ja nyt koin jotenkin eristäytyväni heistä tässä unessa. En kokenut että minua olisi mitenkään syrjitty tai "tahallaan" annettu syrjäistä tilaa. Enemmänkin tosiaan tunsin surua siitä että työkaverini olivat aivan sijoittuneet aivan eri osiin kuin minä.

Mitä tämä mahtaisi tarkoittaa?
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Toivoa tulevaan minulle? : 02.03.2013 21:39:41
Kiitos sinulle Thuileann!  smitten

Kylläpä pistit tosiasioita pöytään ja totta joka sana! Sitä tahtoo vain itse unohtaa mitä kaipaa ja tarvitsee, ikäänkuin sokeutuu omille toiveilleen ja siihen mikä on totta ja mikä ei. On tosiaan hyvä muistaa mitkä asiat eivät ole täyttäneet toiveitani kohta menneessä aikamuodossa puhumastani suhteessa. Niitä on paljon, todella paljon. Oikeastaan nyt kun oikein mietin, ihmettelen mikä minut on pitänyt tässä suhteessa näin kauan. No, rakkaus tietenkin mutta sokea sellainen. Olen ollut todella sokea. En ole halunnut nähdä asioita siinä valossa kuin ne ovat vaikka ne on suunnilleen syljetty päin naamaa tuhansia kertoja.

Mutta koska olen tunteellinen ihminen, suren suhteen loppua ja olihan meillä hyviäkin hetkiä silloin tällöin. Mutta nyt pistänkin mietintämyssyn päähän ja alan työstää sitä mitä todella haluan ja kaipaan suhteelta (eikä tarvitse kyllä paljoa miettiä kun alkaa ajatus kirkastua). Ikinä en enää suostu elämään ainakaan näin. Olen antanut itsestäni kaiken, elänyt toisen ehdoilla ja odottanut ja odottanut "ihmettä" jota ei koskaan tullut.

Avasit kyllä silmäni nyt lopullisesti. Sekin on totta että en varmaan ole arvostanut itseäni tarpeeksi. En, pitkään aikaan. Mutta nyt muuttuu tahti, olen sen päättänyt! Toivo ei siis vielä ole menetetty kuten sinäkin sanoit  Smiley.

Kiitän lämpimästi, autoit näkemään tosiasiat siten kun ne ovat. Itsestäni on nyt kiinni kaikki. Kiitos kun jaksoit perehtyä tähän, tuli kyllä niin tarpeeseen. smitten
6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Toivoa tulevaan minulle? : 01.03.2013 14:51:48
Kukaan?  idiot2
7  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Toivoa tulevaan minulle? : 27.02.2013 17:16:14
Olen aika allapäin, parisuhteeni vetelee viimeisiään ja vaikka se on vaikea ollutkin niin silti sydän ei vaan meinaa päästää irti. Cry  Iltaisin on vaikeinta ja tunteet lyövät päälle kunnolla, kyyneleet oikein tulvivat ulos. Koitan tsempata itseäni mutta välillä se ei vaan onnistu. Ikävä toisen lähelle on vielä kova.

Mietin milloin saisin vihdoin olla onnellinen, en pyydä paljoa, vain jonkun joka haluaisi jakaa kanssani arjen ja juhlankin. Eikä jättäisi minua yksin koskaan, ei henkisesti eikä fyysisestikään... Nyt en muuta ole saanutkaan moneen vuoteen kuin yksinäisyyttä, surua ja kaipuuta. Olisipa vihdoin minunkin vuoroni saada onnea/iloa/rakkautta elämään?

Olisin kiitollinen jos joku katsoisi/tsemppaisi/nostaisi kortit, miten vaan  Kiss. Nyt olisin sen tarpeessa todella.

Kiitos jo etukäteen.
8  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kaarina Makkonen : 20.03.2008 16:14:19
Hae netistä hakusanana hänen nimensä niin löydät kotisivut missä myös yhteystiedot. Smiley
Olen käynyt hänen vastaanotollaan. Ennen kun täytän 35 pitäisi tapahtua asioita, mielenkiinnolla odottelen miten käy!
9  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kysy neuvoa Riimuilta : 20.03.2008 16:09:10

Hei annu74

Sinulle nousi parisuhdettasi ajatellen Soturin energia, Tiw-jumala eli Teiwaz-riimu.
Tulkinnan löydät sivulta 17  angel

Halaus smitten

Kiitos täysikuu!!  smitten
Nosteletko riimuja myös Suomi24 tarot-palstalla? Pyysin siellä jokin aika sitten riimua parisuhteelleni ja tuli tämä sama riimu! Sillä on sitten selvästi sanoma minulle ja hyväähän siinä luvattiin!  Smiley Mutta aika hauska sattuma tämä!

Oikein hyvää ja aurinkoista pääsiäisen aikaa sinulle! smitten
10  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kysy neuvoa Riimuilta : 19.03.2008 11:13:32
Kiitän jos nostat minullekin riimun parisuhteelleni!  Smiley
11  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy AthaMaaritilta : 18.03.2008 15:43:20
Hei Athamaarit!

Pyytäisin sinulta jos voisit nostaa kortin rakkauselämäni tulevaan, eli pääsemmekö tämän vaikean ajan yli ja jatkamme yhdessä? Keskusteluja on käyty niin talon rakentamisesta kuin perheestäkin mutta sitten tulee aina takapakkia ja mietin toteutuuko nämä suunnitelmat koskaan?

Kiitos jos ehdit nostaa kortin tähän tilanteeseeni!
12  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: kysymyksiisi vastauksia : 21.02.2008 17:33:58
Pyydän sinultakin nyt ohjeistusta tähän hetkeen. Intuitiolla voit vastata. On vaikeita aikoja ja rakkaushuolia minulla... Cry  mitä viestiä tulisi minulle? Kiitän lämpimästi!

sinulle pyysin viestiä kultaisesta atlantiksesta.tyytyväisyys vaikeina aikoina ja suhteessa löytyy siitä että osaat ottaa vastaan sinulle kuuluvaa kunnioitusta ja myös tarvittaessa sitä vaatia itsellesi.hyväksy itsesi sellaisena kuin olet - sinun ei tarvitse olla muuta.anna itsesi nähdä kaikki ne piirteet joita sinussa on.rakkaussuhteessasi vaada se kunnioitus joka sinulle kuuluu ihan omana itsenäsi...kunnioita toisia niin kuin haluaisit itseäsi kunnioitettavan.kaikki se mitä annat palaa sinulle monin kerroin takaisin.uskalla kunnioituksella ottaa vastaan kaikki sopusointu jota sinulle tarjotaan.

Kiitos Coventina! Smiley Huomasin vasta tänään että olit vastannut, siksi siis tämä palaute vähän myöhässä. Kortti antoi ajattelemisen aihetta kyllä! Kunnioituksen puutetta on tainnut olla ilmassa puolin jos toisin.
13  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy Kengururotalta. : 20.02.2008 18:44:00
Kiitän taas sinua lämpimästi!  smitten

Tilanne on jatkunut siten, että olemme puhuneet asiasta lisää vakavassa mielessä ja niin ettei mukana ole ollut liikaa tunnekuohua. Tunnen, että näin olemme saaneet omat ajatuksemme perille toiselle osapuolelle ja ne on myös ymmärretty. Seuraava askel on todellakin astua taaksepäin ja hengähtää niinkuin neuvoitkin tekemään. Se on enemmän kuin paikallaan tässä kohtaa. Ymmärrän tuon että ei kannata kiirehtiä vaan nyt kun asiat on puitu, annetaan niiden jäädä "hautumaan" ja annan miehelle aikaa miettiä kaikkea omasta näkökulmastaan.

Puhuit niin paljon asiaa ja annoit minulle lisää voimaa. Tosiaan jos mies ei halua muuttaa tapojaan hän ei ole minun arvoiseni. Jätän asian nyt herran haltuun. Olen tehnyt voitavani ja mielipiteeni on tullut kuulluksi.

Olen iloinen että nostamasi kortti kertoo esteiden voittamisesta, tarkoittaa se sitten mitä vaan (suhteen loppumista tms.)! Kiitos kun olet jaksanut minua tukea! Tämä auttoi minua todella paljon!  smitten
14  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: kysymyksiisi vastauksia : 14.02.2008 18:04:26
Kiitos Coventina! Osui ja upposi täysin!
15  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: kysymyksiisi vastauksia : 13.02.2008 17:16:26
Pyydän sinultakin nyt ohjeistusta tähän hetkeen. Intuitiolla voit vastata. On vaikeita aikoja ja rakkaushuolia minulla... Cry  mitä viestiä tulisi minulle? Kiitän lämpimästi!
Sivuja: [1] 2 3