Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Ennustava astrologia / Uranus kartalla, mitäköhän meinaa? : 25.03.2013 18:24:07
Osaisiko joku selvittää, mitä kartallani kertoo;

Uranus oppositio Venus ja Uranus avautuva neliö Keskitaivas, (Pluto yhtymä Keskitaivas).

Toivottavasti jotain hyvää.....




2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Apua ongelmiin - kysy riimuilta : 20.01.2008 19:58:57
Hei Sininen Kettu,

olit ihan oikeassa. Olen ihan vasta-alkaja tässä vasta. Vuosia minua kiinnosti riimut mutta vasta nyt ostin ne, sekin kävi ihan sattumalta. Riimut ikäänkuin valitsivat minut, enkä voinut vastustaa. Rakastan kiviä yli kaiken ja olenkin vuosien varrella kerännyt riimuiksi sopivia ympäri maailmaa tarkoituksenani sitten joskus tehdä niistä omat. Mutta kai sattumus tuli peliin, koska se olisi voinut kestää todella kauan, olin niin krittinen kivien suhteen. Kuvittelin, että en saa niihin muuten henkeä kuin itse tekemällä. Mutta nyt siis ostin ne tänä syksynä ja olen käyttänyt niitä ahkerasti koska tilanteeni on ollut sietämätön, siksi kai ne minut valitsivatkin. Tosin ne neuvovat minua vain odottamaan ja odottamaan...   tickedoff Olen ajatellut, että en osaa tulkita niitä.

Tarotteja olen myös käyttänyt vuosia, mutta nekään eivät ole vielä auenneet minulle siten kuin olen odottanut. Olen vain ehkä niin kärsimätön.  Sad
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Apua ongelmiin - kysy riimuilta : 19.01.2008 19:34:18
Hei Sininen Kettu,

kiitos neuvoista. Toisinaan saan paljonkin apua riimuilta, syvää viisautta. Näen myös paljon unia ja aavistan asioita. Olen vuoden verran käynyt läpi paikallaan polkemista ja aina riimut pyytävät olemaan kärsivällisiä. Nyt alkaa riittämään, kaikki sopukat on tutkittu ja itsetutkiskelua on jo harjoitettu riittämiin. Olisi hiljalleen elämän aika!

4  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Apua ongelmiin - kysy riimuilta : 16.01.2008 18:17:56
Kiitos Sininen Kettu!

Teet kyllä uskomattomia tulkintoja, eivät taida ihan riimut pelkästään olla mukana.  Smiley  Minulla on myös riimut, mutta en osaa tulkita niitä kuin kirjasta lukemalla. Sain eilen itselleni sellaiset kuin Inguz, Gebo ja Hagalaz. Olisin kuvitellut, että olisit saanut samat  Huh Mistä tämä johtuu?
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Apua ongelmiin - kysy riimuilta : 15.01.2008 17:48:44
Hei Sininen Kettu,

olen lukenut tulkintojasi ja kiinnostukseni heräsi.  Voitko katsoa myös minulle? Olen umpikujassa, työn, asumisen ja elämän suhteen. Haluaisin kiinnostavan työn, ostajan asunnolleni, muuttaa muualle ja aloittaa ihan uuden elämän, ehkä jopa parisuhteenkin. Mitä riimut minulle näyttävät?
Sivuja: [1]