Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluto sekstiili Venus : 21.10.2006 17:37:43
Aivan todella ihanaa aikaa ihmissuhteiden parissa. Olen saanut ilahduttavia uusia tuttavuuksia sekä syventänyt muutamaa hyvää ystävyyttä entisestään todella kultaakin arvokkaamalle tasolle. Tunnen syvästi ja vahvasti asioita. Tosin oma avioliittokin on kokenut vahvan ravistuksen, ja suhteemme syventynyt 100%. Opetelemme uudelleen elämää ja rakkautta. Paljon on iloa ja juhlaa ollut tämän jakon aikana mutta nyt on myös aika  opetella pluton läksyjä.   Huh
2  Astro special / Maya-astrologia / Re: Punainen Kosminen Kuu : 01.03.2006 16:33:43
Moi! Täällä ilmoittautuu toinen punainen kosminen kuu. Tunne elämän syvyyttä tämä merkki lupaa ja sen tunnustan  smitten Tunnen syvästi ja vahvasti ja vaistoan herkästi kaikenmoiset tunnelmat ja väreilyt ympäriltäni jopa niin että mielialani elää ympäristön mukaan. Ei aina kivaa, tunnelmat vähän tarttuu puseroon ja pitää niitä puistella esim. työpäivän päätteeksi se kaikki negatiivisuus ja tympeys. Tunnen syvästi jopa niin että säikähdän sitä ja yritän järjellä selitellä ja siloitella sitä kaikkea mitä pää tuottaa  :Smiley Eikä sitä voi koko maailmalle näyttää, ei aina edes rakkailleen mitä kaikkea tuntee, toisinaan lipsahtaa ja kyllä sitä  Shocked ihmetellään kun sen yleensä salassa pitää. Hiljaisuuden, rauhan ja ehdottoman rakkauden kaipuuta tunnen usein ja tarvitsen toisinaan yksinäisyyttä ja luontoa ympärilleni. Länsimaalaisesti olen neitsyt, nouseva leijona ja kuu vesimies, venus vaa"assa ja mars härässä. Kumpi lie enemmän selittää tätä tunne imuri meininkiä.. veikkaan mayaa.
3  Astro special / Ennustava astrologia / Uranus neliö aurinko : 26.02.2006 14:31:34
idiot2 Onko teillä kellään kokemusta tai tietoa tästä transiitista lisää? Kovin hankala transiitti lienee kyseessä ja pitkäaikainenkin vielä. Päänvaivaa tämän taivaan alla on ainakin parisuhteen puolella.
4  Astro special / Astro special / Re: Mars Härät : 10.01.2006 19:04:34
Mars Härkä ilmottautuu.. Diktaattori ominaisuutta en omista, päinvastoin olen hyvin mukautuva ja sopeutuva tietty vain siihen viimeiseen pisteeseen asti. Itsepäinen ja jäärä kyllä jossain asoissa ehkä eniten henkilökohtisissa jutuissa. Maanläheinen kyllä, luolanainen, rakastan karvakauluksia ja karvahatun omistan tottakai. Hitaasti syttyvä mutta suurella roihulla palava. Ahkera raataja kun työn ottaa tehdäkseen. Mars härässä on antanut voimaa ja vahvuutta luonteeseen.  Angry suuttuessa mielenosoitusmaisesti käyttäytyvä. Yleensä kyllä ystävällismieliseti liikkeellä  Wink.
5  Astro special / Astro special / Re: Pholus : 16.12.2005 10:40:54
Täällä Pholus transiitti on yhtymässä synttymäkartan uranukseen. En ymmärrä? Kestääköhän tämmöinen transiitti kauankin?  Shocked Ehkä tämä astrologia, mystiikka ja henkisyys on alkanut kiinnostamaan taas yhä enemmän tämän takia. En tiedä mutta ehkä.
6  Astro special / Ennustava astrologia / Re: transiiteista yhteenvetoa : 15.12.2005 19:26:43
Mielenkiintoinen ja ajankohtainen aihe. Olin tänään työhaastattelussa ja puolen pisteen päähän jäi se unelma. Astrologisesti olin niin varma mutta toisin kävi. Kartallani kuunsolmu häämötti täysin MC:n läheisyydessä. Kymppi huoneessa oleva mars oli tarkassa yhtymässä etenemään lähtevän marsin kanssa ja oppositiossa siis jupiteriinkin. AC:lla saturnus  ja DC:llä ai niin  no neptunus siis unelmaa vaan. Suurristi kyllä pahasti päällä. Mutta kuunsolmu MC:llä tuntui aivan kohtalomaiselta asetelmalta. Mutta ei.. Paljon muitakin kivoja sekstiili transiitteja kartalla mutta ei kai tarpeeksi.  tickedoff
7  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Re: Miten Venus vaikuttaa? : 14.12.2005 14:31:41
Joo, täällä yksi venus vaa"assa myös ilmottautuu. Lady, ilman muuta, rakastan pukeutua tyylillä, yksinkertaista ja kaunista. Korut ehkä vaatimattomia ja karuja mutta ehdottomasti tyylikkäitä. Usein ihmiset juhlissa kehuvatkin minua tyylikkääksi.. se venus vaa"assa. Mutta kotioloissa  crazy2 vähät välitän pukeutumisesta, ihania mukavia ryysyjä arkivaatteina. Myös sisustamisesta pidän kovasti. Rakastan taidetta, kaunista musiikkia .. esteetikko ehdottomasti. Tanssiseuraa löytyy mutta koti ja perhe ovat ehdottomasti tärkein (venus 4.huone). Venus on yhtymässä uranukseen ja tämä välillä hämmentää... Venus vaa"assa tuo lämpöä ja ystävällisyyttä.
8  Astro special / Astro special / Re: Nouseva Skorpioni : 14.12.2005 10:45:19
Hei. Myös minun poikani on noususkorpiooni. Komea, näyttävä poika jolla tummat ja erityisen kauniit silmät. Tuliluontoinen ja erityisen räiskyvä luonne jonka vaikea hallita tunteitaan. Räiskähtää hetkeksi ja leppyy yhtä nopeasti Undecided. Näen hänessä mahdollisuudet kaikkeen niin hyvään kun pahaankin.  :smitten:yritän jakaa  rakkautta ja etsiä ja toivoa että hän löytää intohimonsa joskus johonkin hyvään (sillä myös mars on hänen nouseva planeetta). Se energia mikä tuossa pojassa on on voimakas ja salaperäinen. Todella vaikea saada selvää tuo pojan ajatuksista. idiot2.Todella loistava huumorintaju ja sosaalinen heppu ikätovereiden seurassa. Pidetty ja pidättyväinen aikaihmisten seurassa. Ihana poika jonka kanssa olen kasvanut itsekkin sen verran on yhteen otettu mutta nyt löytynyt yhteisymmärrys ja kunnioitus toisiamme kohtaan.
9  Astro special / Astro special / Re: PLUTO AC:lla : 24.11.2005 12:47:51
Hei Maisa ja muut. Ystäväni Pluto on siis todellakin yhtymässä AC:lle ja Neitsyessä kuten miehelläsikin  Wink Upea ominaisuus kartalla se tuntuu olevan vaikkei ehkä se helpoin. Tumma tukka ja silmät tosiaankin. Myös Apachen kommentti Pluto nousuisista pitää täysin paikkaansa tässäkin tapauksessa. On ihana lahja tämmöinen erikoinen Pluto ystävä joka näkee tätä kaikkea vähän  knuppel2 tähän tyyliin. Hauskaa on tämmöisen seurassa ja vakavuuttakin sekä syvällisyyttä löytyy kyllä tarpeen tullen. Mahtava luonne jota täytyy vaan ihailla ja ihmetellä kun ei aina ota selvää...    angel
10  Astro special / Astro special / PLUTO AC:lla : 23.11.2005 15:06:47
Miten koette kun syntymäkartalla on Pluton ja Ac:n yhtymä? Miten se siis vaikutta? Muistelin että siitä on ollut aikaisemminkin puhetta, mutten nyt enää muista. Yhdellä ystävälläni on tälläinen ja tyyppi on oikein mukava ja karismaattinen  coolsmiley Miten sen nyt kuvailisi.. kiinnostava, yllätykselinen, rohkea, erilainen yms HYVÄ TYYPPI.
11  Astro special / Astro special / Re: X – se tulee! : 26.10.2005 13:00:13
Joopa joo. X-risti asettuu kartalleni 3.11. aika jämptisti niin että oma mars on yhtymässä tähän perääntyvään  suuri ristiin menevän marsin kanssa (Kymppi huoneessa). Saturnus  majailee AC:llä ja Neptunus  siis lähellä DC:tä. Aurinko on sinä päivänä yhtymässä junooni (Viitos huoneessa) :Smiley. Seurailen tilannetta ja kyselen Tinan tavoin, mitä tämmöinen tarkoittaa..
12  Astro special / Astro special / Re: Kuu Vesimiehet=) : 25.10.2005 09:39:28
Täälläkin  :kuu:vesimies, yhtymässä jupiteriin, minkä uskon laajentavan  :kuu:vesimies asemaa. Uskon että, vesimies kuuni antaa lojaalisuutta, intuitivisuutta ja laajakatseisuutta. Se on inspiroiva, ehkä levotonkin,  ja tekee mielenmaisemasta omaperäisenkin. OUTSIDER tuntemukset on todellakin tuttuja, mutta sopeutuvaisena mahtuu mukaan ja ilokseni ympärilleni mahtuu mahtava ystäväpiiri, johon kuuluu hyvinkin erillaisia ystävä persoonia. Sitoutumiskammoa ei minulla ole kiitos vaaka venuksen, mutta vapautta kaipaan omaan itseeni, etten millään haluaisi rajoittaa mielihalujani ja fiiliksiäni. Teen sitä mikä tuntuu hyvältä aina milloinkin. Elämän aikataulutus kammoa siis poden Undecided.
Sivuja: [1]