Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Astro special / Vs: Missä merkissä kiehtova Lilith on kartallasi? : 31.07.2006 20:11:21

Lilith Vesimiehessä yhtymässä Chironin kanssa 10. huoneessa.

Riippumattomuus ja etenkin se mielen riippumattomuus ja väljät suhteet sukuun pitävät kyllä paikkansa. Perinteinen avioliittokaan ei ollut minua varten. Työ myöskin vaihtui nuorenpana usein. Aika hyvin sopii tuo tulkinta.
2  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Saturnus Chiron oppositio, oletteko huomanneet vaikutusta? : 18.07.2006 11:26:15
Yritän valaista omalta osaltani tapahtunutta. Olen kuitenkin niin vähän perehtynyt treansiitteihin, että ihan näin omin sanoin ja tuntemuksin.

Katsoin viime vuoden transiitteja ja olihan siellä Saturnuksen oppositio syntymäkarttani Chironille ensi kerran syksyllä. "Haavoittumiseni" sattui juuri tuohon aikaan.

Mutta jo ennen tätä minulla oli valtava yksinäisyyden tarve.  Nykypäivän arjessa oman hiljaisen paikan hakeminen ei tunnu aina helpolta. En ollut lainkaan levoton vaan jotenkin keskittynyt ja tietoinen jostain muutoksesta, mutten tiennyt mikä muuttuu. Pelkoakaan en tuntenut, ajattelin ettei minulle tapahdu mitään sellaista mihin en ole valmis.

Valitettavasti minäkin loukkasin niitä ihania ja hyvää tarkoittavia ihmisiä, jotka olisivat halunneet olla tukenanj haavoittumisessani sekä paranemisessani. Jätin kaikki muut ulkopuolelle sulkeutumalla täysin. Vieläkin osa läheisistäni on loukkaantunut käytöksestäni. Siitä tunnen lähinnä surua.
Mutta minä tarvitsin yksinäisyyteni.

Tällä hetkellä Chiron on tarkassa yhtymässä syntymäkarttani Chironiin sekä oppositiossa Uranukseen. Ja haavatkin ovat parantuneet.
3  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Kuu kaloissa - kohtalotovereita? : 03.07.2006 14:26:07
Tyttärelläni on Kalakuu. Aurinko on Kaksosissa ja Kauris nousumerkki. Myötätuntoinen ja auttaa kavereitaan raha ym. muissa puutteissa. On joskus liikaa murehtinut toisten huolia.

4  Astro special / Astro special / Vs: Vastamerkit, kellään tietoa/kokemusta? : 03.07.2006 00:05:10
Minä vedän puoleeni Jousimiehiä . Paras ystäväni lapsuudesta asti on Jousimies.   Läheisistä ystävistä löytyy Leijonia, Oinaita, Kaksosia ja Kaloja.
Mikä kummallista, yhtään Vaakaa ei tuttaviini kuulu.

Silti 30 vuoden kokemuksella Ravun kanssa yhdessä, joka on vielä nousumerkiltäänkin Rapu. Että tälläinen Jousimies/Kaksonen.
5  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Mikä huone on kartallasi voimakkaimmin esillä? : 29.06.2006 09:29:03

6. huone:  :aurinko,  :merkurius,  :saturnus,  :neptunus,  :venus,  :jupiter,  :kuunsolmu,  :vertex.

Hyvin työteliäs ja ahkera ihminen olen. Parhaimmillani olen ongelmatilanteissa, joissa joku asia ei suju. Huomaan aika helposti nämä tilanteet ja oikeinpa nautin, kun saan kehitellä erilaisia systeemejä.
 Velvollisuudentuntoni on ollut nuorenpana älytön ja melkeinpä mottoni olikin  unohda itsesi ja tee työsi.
 Terve olen ollut ikäni, lapsuuden ihottumaa lukuunottamatta.
6  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Ulkoiseen olemukseen vaikuttavat tekijät kartalla : 13.06.2006 10:16:31
Olen hoikka (lapsena laiha), kapea ruumiinrakenne (hartiat leveämmät kuin lantio), kasvot soikeat, hiukset ovat kirjavat on vaaleita raitoja omasta takaa (en ole koskaaan värjännyt),en ole erityisen pitkä, mutta sisaruksista pisin. Olen notkea ja liikun mielelläni.

Aurinko Jousimies, nousu Kaksonen, kuu Neitsyt.
Olen luultavasti aika nousukaksosen näköinen.

7  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Sontamagneettien ja liimatakiaisten syntymäkartat : 11.06.2006 09:02:44
Tässä myös hoitoalalla työskentelevä. Minulla on Ceres 12.huoneen Oinaassa, sekä Scorpionissa suurensuuressa 6.huoneessa Neptunus/Venus melkein päällekkäin. Työhön liittyen elämän loppupuoli sairauksineen on tullut tutuksi. Lastenoikeudet ovat lähellä sydäntä ja koulukiusaaminen on asia, jonka puolesta olen noussut ja nousen barrikaadille.
Kartallani on 5.huoneessa Pluton ja Kuun yhtymä Neitsyessä. Olisiko siinä selitystä, että oma rauha löytyy tarvittaessa.

Hyvä, että tätä voi muokkailla. Ei taida noilla mainituilla ollakkaan niin paljon tekemistä työni kanssa, kuin Marssilla Kaloissa 12.huoneessa.
Myös  neptunus aspect_sex kuu ja Chironin aspektit:  aspect_sex merkuriusaspect_sex aurinkoaspect_tri keskitaivas.

Onhan noita autettavia ollut työn ulkopuolellakin, mutta eivät ole kiusaksi asti olleet.
8  Astro special / Astro special / Vs: Juno : 09.06.2006 19:17:26
Juno Kauriissa 25 astetta 10huoneessa. Tulkinnasta ei hajua.
9  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Silmät : 09.06.2006 10:45:01
Mieheni on auriko- ja nouseva rapu ja hänellä on todella kauniit ja ilmeikkäät silmät. Kun hän nauraa niihin ilmestyy valloittavat naururypyt. Yleensä rapuihmisten silmät vetoavat. Miehelläni on kaksosissa tavaraa ja kuu jousimiehessä. 
Tuntemillani kalaihmisillä on myös kauniit ja iloiset silmät, semmoiset "sipulimaiset".
Omia silmiäni on sanottu viattomiksi, olisiko 5huoneen kuulla vaikutusta.
10  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Saturnus Chiron oppositio, oletteko huomanneet vaikutusta? : 08.06.2006 21:03:52
Tietyllä tavalla tilanteeni oli sama kuin sinulla pluto. Yritin saada aikani riittämään kodin, työn, lapsen ja eläimieni välillä. Väsyhän siinä iski. En ole ollenkaan tutustunut vielä noihin progressiohin. Jaksamista sinullekin.
 
May, leikkauspöydällä käväisin minäkin. Fyysinen kuntoni oli tasan nolla. Onnea tulevaan leikkaukseen.

Korjaan edellistä kirjoitustani tähän lopuksi: Chiron ei tee kolmioita Jousimiehessä planeetoille vaan sekstiilejä.



11  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Saturnus Chiron oppositio, oletteko huomanneet vaikutusta? : 08.06.2006 16:17:09
Johtuneeko tästä oppositiosta sitten kun minun elämäntilanteeni on kyllä täysin muuttunut tämän vuoden aikana. Olen ensimmäisen kerran vapaa kotiasioista ja pystyn tekemään omia suunnitelmia riippumatta kenenkään muun aikataulusta. Tämä on hyvä asia tietysti. Terveys on ollut tapetilla myös ei niin kivana juttuna.

Omalla kartallani Uranus on 6 astetta Leijonaa 4huone ja  oppositiossa Chironiin   asteessa 7 Vesimiehessä 10huone. Nämä ovat kolmiossa Saturnukseen, Aurinkoon ja Merkuriukseen 6huone Jousimies.
12  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Esittäydynpä minäkin : 08.06.2006 07:56:02
 Hei vaan kaikille!

Kiinnostuneena olen lueskellut teidän kirjoituksianne ja jotain oppinutkin toivottavasti. Tämä vaan jotenkin vetää puoleensa ja on kivempi osallistua keskusteluun, kun esittäytyy.

 aurinko :jousimies
 askendentti :kaksoset
 kuu :neitsyt

13  Astro special / Astro special / Vs: Ceres : 30.05.2006 10:42:21
Löysin kartaltani Cereksen 6 astetta Oinaasta huoneesta 12. Uranukseni on 6 astetta Leijonassa huoneessa 4. Aurinkoni on Jousimiehessä asteessa 3 huoneessa 6, jossa myös Saturnus 5 astetta sekä Merkurius 10 asteessa. Voisiko näistä kehitellä kolmion neliöpainotteiselle kartalleni?
Olen aivan tuore taustalukija palstalla ja yritän opetella näitä juttuja. Tulkinta-apukaan ei olisi pahitteeksi.

Asc. on Kaksoset ja kuuni on Neitsyessä.
Sivuja: [1]