Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Niinistö vai Haavisto : 26.01.2012 23:42:22
Minä ajattelen ennen kaikkea järjellä, ja olen huomannut, että Niinistö vaihtaa mielipiteitään joissain asioissa viikottain, yrittää pelata arvoiltaan erilaiset ihmiset puolelleen hyvin läpinäkyvän vilpillisesti, jos vaihtuvia lausumia lukee. Hän ei ehkä kokoajan tiedä, ketä heistä "muista" oman puolueen ulkopuolelta kosiskelisi.

Myös vaisto kyllä sanoo, kuka noissa keskusteluissa on rehellinen ja kuka vilpillinen.
2  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Tyhjät huoneet : 17.04.2010 18:29:48
Kiitos näkökulmista, Ebenia. Osasit hyvin tulkita tekstiäni lähestulkoon rivien välistä. Kartaltani löytyy nimittäin parikin stelliumia!  Cheesy

Tekstisi sai minut pohtimaan stelliumien vaikutusta, minulla on tosiaan taipumusta keskittyä yhteen asiaan kunnolla kerrallaan niin että muut asiat unohtuvat tai eivät kiinnosta, mikä sai minut välillä jo epäilemään lievää aspergeria. Mukava ajatella, että toisaalta se on vain luonteen ominaisuus, että syventyy usein vain yhteen juttuun, ja stelliumitkin sen kartalta  näyttävät. Voihan sitä ominaisuutta tosiaan kehittää monellakin alalla ja elämässä eri elämänalueilla eri aikoina. Kyllä elämä opastaa, mihin sen poluilla milloinkin päätyy, ja minkälaisten asioiden pariin.  Smiley
3  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Tyhjät huoneet : 17.04.2010 13:02:16
Hei! Mulla on 1. 2. ja 3. huoneissa paljon tavaraa, kaikki planeetat paitsi kuu 9. huoneessa. Muut huoneet ovat siis planeetoista tyhjiä. Noususolmu on 8. huoneessa (oppositiossa venukseen), myös Chiron -asteroidi on kasissa. Olen miettinyt, pitäisikö minun elämässäni keskittyä tässä huoneiden 1. - 3. asioihin, jotka miellän vähän itsekerskeisiksi/että keskittyy omaan persoonallisuuteen tms., vai pitäisikö opetella muitten huoneiden asioita. En ymmärrä, mitä kehitykseni tässä elämässä vaatii. Planeetat kartalla ovat sijoittuneet erään astrologian käsikirjan mukaan sellaineen kuppi/kauha muotoon (en muista enää kuvion tarkkaa nimeä). Kuvio tulkittuna tarkoitti kirjan mukaan sitä, että kun planeetat ovat tiiviisti kaikki 90 asteen sisällä ja yksi planeetta onkin ihan toisella puolella karttaa, niin se planeetta ohjaa niitä kaikkia muita ja antaa suunnan.

Kaikki avioliittoon, parisuhteisiin ja lapsiin liittyvät huoneet ammottavat tyhjinä, ja filosofioihin ja matkustamiseen keskittyneen huoneen kuu ohjaa elämääni kartan mukaan. 25-vuotiaana minulla ei ole ollut vielä yhtään kunnon parisuhdetta, lähinnä yksi parin kuukauden kaukosuhde vain joskus. Ulkomailla asumista hieman ja filosofioita on kyllä ollut, sekä vaihtuvia lyhyitä romansseja. Olen alkanut kyseenalaistaa, tarvitseeko minun yleisesti ihannoitujen kaavojen mukaan perustaakaan avioliittoa ja hankkia lapsia. Olen alkanut tiedostaa, että minussa on myös sitoutumiskammoa, eikä ainoastaan epäonnea rakkaudessa (surullinen venus oppositio noususolmu -aspekti ei saa aina menemään rakkausasioita niin kuin toivoisi, ylipäänsä mihinkään).

Osaisko joku auttaa minua, jos syntyi näkemyksiä, mihin tällaisessa tilanteessa pitäisi elämässä suunnata, keskittyä vain itseen, vai muihin ihmisiin. Omaan psyykkeeseen tutustuminen esim. astrologian pohjalta on kiinnostanut minua jo pitkään ja mietin, johtuuko se 1. - 3. huoneiden korostumisesta. Luonnollisesti oma kartta kiinnostaa kaikkia, mutta toisaalta minua kiinnostaa myös muiden ihmisten kartat hyvin paljon. Yritän kai ymmärtää ihmisten psyykettä ja koko ihmismekanismia ymmärtämällä ensin itseäni ja sitä kautta muidenkin karttoja. Haluaisin saada jotain ymmärrystä kuitenkin enemmän, kuinka syvällisesti voin keskittyä muihin ihmisiin karttani perusteella. Kuuni huoneasema on taas niin erilainen verrattuna muihin huonesijainteihin ja vielä sen kartanmuoto -tulkinnan mukaan merkittävä.

Haluaisin rehellisesti tietää/ymmärtää, onko minulla edellytyksiä elämässäni keskittyä muihin ihmisiin ja olla välitön, myös työelämän/ammatinvalinnan kannalta. (Olen opiskellut kohta jo viisi vuotta alaa, jolla vaaditaan sosiaalisia taitoja ihmisten kohtaamisessa.) Muutenkin harmittaa olla yksi egosentrinen ihminen egokeskeisessä maailmassa (mm. aurinko 1. huoneessa). Kuitenkin haluaisin toteuttaa sitä, mikä on kehitykselleni suotuisaa riippumatta siitä, kuinka suosittua se tässä ajassa on. Olisin kiitollinen näkemyksistänne ja kokemuksianne tyhjien ja täysien huonesijaintien merkityksestä elämän suuntaan ja kartan muodoista (mm. neljä eri kartan puoliskoa edustavat eri asioita yleisesti). Tuntuu, että tarvitsisin nyt vähän kurssia elämässä.  Smiley

Sori pitkästä vuodatuksesta ja toivottavasti ei mennyt liian off topic tähän ketjuun.
4  Astro special / Maya-astrologia / Vs: Vuosi 2012: Mitä tapahtuu? : 26.12.2009 23:14:07
Jos nyt syntyisi niin saattaisi elää vaan 40-vuotiaaksi.  Huh
Ehkä sekin toisaalta riittäisi.
5  Astro special / Maya-astrologia / Vs: Vuosi 2012: Mitä tapahtuu? : 26.12.2009 17:31:18
Tuskinpa mitään suurta tapahtuu, mutta tiedemiesten ennustuksen/arvion mukaan ilmastonmuutos ja sen seurauksena sivilisaation tuho tapahtuu n. vuonna 2060 Ei siis ehkä kannata enää tehdä lapsia, koska ne eivät ehdi elää vanhaksi.
Sivuja: [1]