Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Astro special / Vs: Astrologia ja seksuaalisuus : 30.04.2010 19:01:17
Itse seksuaalisuutta kartalla liittäisin 5. huoneeseen; siellä seksuaalisuus ja seksi on kuin luovaa leikkiä, peliä ja kokeilua, 8.huoneessa sitten sitä syvempää, intohimoista, välittömään yhteyteen pääsemistä, mielestäni orgasmi asuu 8.huoneessa.

6. huone muuttaa seksuaalisuuden vakavaksi ja työn kaltaiseksi, ja ehkä kertoo seksuaalisuuteen liittyvästä kriisistä. 12. huone kun on niin mysteerinen, ei mielestäni myöskään ainakaan kohota libidoa!

Ja näkisin myös niin että jos  venus kartalla löytyy 12. huoneesta se toimii hiukan kuten perääntyvä  venus , ja ehkä hillitsisi hieman seksissä ja romantiikassa. Tämä on kyllä sinällään ihan mieletön väite koska miehelläni on  venus 12.huoneessa neitsyessä  Shocked eikä se kyllä mitään hillitse!

Ehkäpä seksuaalisuutta voitaisiinkin katsoa enemmän  mars sta ja sen aspekteista.
 Miehelläni siis  mars 8.huoneessa oinaassa  aspect_con  jupiter. Ehkäpä tämä selittää viriliyden ja ikuisen kiinnostuksen aihetta kohtaan.

 Myös Pluton sijainti ja aspektit ovat tässä tärkeitä. Väitän että ihmisillä joilla on Pluto askendentilla käy aika hyvä flaksi.
 Neptunuksesta on minulle opetettu että synastriassa sen tekemät kolmiot  venusmars iin kertovat uskollisuudesta ja syvästä vetovoimasta joka kestää.

Minun mielestäni ei ole erityisesti seksuaalisia merkkejä, sillä jokainen merkki sisältää itsessään oman laatunsa ja kyllähän kaikki merkit panee!
 Riippuu siitä mitä tarkoittaa seksuaalisuudella, sillä kyllä kai Oinas on tulinen ja aktiivinen, peloton ja häpeilemätön ja skorpioni hurja ja mystinen casanova.
 Mutta kyllä neitsytkin osaa olla romanttinen ja aistillinen, vaikka ehkä kuulostaa hassulta!

2  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Tulkintoja : 22.04.2010 23:36:22
Kiitos kaikille,

nyt on tullut jo monta vapaaehtoista harjoitteluani varten että perehdyn näihin ja otan vastaan palautteet aivoriihestäni, ennenkuin jatkan uusien parissa.

Kartoilla harjoittelu on minulle tärkeä osa astrologian opiskelua ja on mukavampi tulkita elävien ihmisten karttoja kuin tapahtumien ja kuolleiden rokkitähtien. Elävät ihmiset kun voivat ns. auttaa hoksaamaan joitain juttuja!

Valoa,

Kettumaaria
3  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Tulkintoja : 22.04.2010 12:59:56
Kiitos Ronia ja Kaulakoru,
 katselen noita karttoja pikkuhiljaa.

Otan mielelläni siis vastaan syntymäaikoja,paikkoja ja kellonaikoja tehdäkseni niistä kartat ja parin päivän paneutumisen jälkeen voinpi kirjoitella vastauksia, joko tänne tai sähköpostiin tai kuinka vain haluatte.


Kiitos.
4  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Aurinkohuone ja sen asukkaat : 22.04.2010 12:47:33

Kuulostaa ihan itseltäni. Minulla on ceres neitsyt 2. huoneessa, tulipa tässä juuri mieleen, että voisiko olla paljonkin asialla?  Huh Missä sinulla on Ceres?

[/quote]

Minulla  ceres löytyy kaksosista, ykköshuoneesta. Ehkä sillä on jotain tekemistä tämän terveysintoilun kanssa.  Onhan se liitetty huolenpitoon ja ravintoon, yms. Eikös Ceres viittaa Demeteriin kreikan tarujen mukaan?

Mutta silti väittäisin että tällaiset itselääkintäjutut liittyisi myös Khironiin. Olihan Khiron tarun mukaan se joka toi ihmiselle lääketieteen ja mahdollisuuden itseparannukseen.
 Missä sinun Khiron on?
5  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Aurinkohuone ja sen asukkaat : 22.04.2010 11:36:50
Minun aurinkoni sijoittuu 4. huoneeseen, merkuriuksen kanssa. Ovat lähellä ICtä sekä Khironia, joka ICllä. Kaikki nämä siis ravussa. Ja kaksosissa, 2. huoneessa jupiter hengailee ja koputtelee.
 Tekevät oppositiota kauriiseen MClle, jossa 9. huoneessa  neptunus saturnus uranus kimpassa kaikki.
 

 Lapsena olin kauhean mielikuvituksellinen, omassa maailmoissani oleva mutta suuressa lapsijoukossa huomaamattani tyranni.  saturnus kauriissa heh.
 Kirjoittelin kovasti satuja ja tekstejä jo hyvin nuorena ja kirjoittaminen ja lukeminen olikin intohimoni.
Tein myös koulussa meidän luokan lehteä joka oli aika hauskaa. Olin kuitenkin aika outo lapsi ja edelleenkin minulla on oudonlinnun leima. Tiedä sitten johtuuko uranuksesta vai mistä...

Tuo Khiron minua kiinnostaa ja olenkin miettinyt, onko se syynä pari viime vuotta sitten puhjenneelle terveysintoilulle. Ajattelen kauheasti sitä mitä ruokaa pitäisi syödä, mikä pitää terveenä, lopetin lääkkeiden käytön ja siirryin luontaislääkintään. Khironin opposition aikoihin, 2003 tammikuussa harkitsin jopa luontaisparantajaksi kouluttautumista.
 Nykyjään käyn akupunktiossa ja syön pollenia ( siitepölyä) pitääkseni heinänuhan loitolla!  Wink
6  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Tulkintoja : 22.04.2010 10:57:13
Heipähei,

olen helsinkiläinen nuori nainen ja olen opiskellut astrologiaa jo joitain vuosia, nykyjään intohimoisemmin.
 Saatuani opetusta matkallani intiassa, länsimaisestä astrologiasta kylläkin ja tavattuani suomessa pitkästä aikaa itseäni inspiroivan ammattiastrologin joka on ohjannut ja auttanut minua opiskelussani, ajattelin että uskaltaisin vihdoin ilmottautua tänne.
 
 Tarjoan siis tulkintoja astrokartoista harjoitteluni tueksi. Muuta vastinetta en toivo kuin että saan pitää kartasta kopion karttapankkia varten.
 Teen enimmäkseen luonnehdintoja, synastriaa ja katselen transiitteja. Auringonpaluut kiinnostavat mutta niihin täytyy vielä perehtyä enemmän, progressioista en vielä ymmärrä juurikaan.
 Olen kiinnostunut erityisesti kuunsolmuista, ja painotankin sitä tulkinnassani. Myös Khiron on kiinnostava planeetta joka tarvitsee paljon perehtymistä.

 Jos on tulkintaa vailla, minuun voi siis ottaa yhteyttä joko täällä astro.fissä tai e-maililla ->  kukka.postiluukku@hotmail.com
 Voidaan sopia tapaaminen tai tehdä tulkintaa puhelimitse tai vaikka sähköpostillakin.

Kiitoksia ja valoisaa kevään jatkoa!

7  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Musta Kuu Lilith synastriassa : 22.03.2010 13:07:18
Hei,

minulla ja miehelläni on molemmilla Lilith ja vertex hyvin lähekkäin, minulla 4 asteen ero  vaaka ssa ja hänella 5 asteen ero  kalat ssa. Lisäksi hänen  Lilith  aspect_tri minun  pluto  skorpioni ssa ja   aspect_tri merkurius sekä  aurinko rapu ssa.  Hänen Lilith myös  aspect_kvi minun  venus mars  leijona ssa.
 Minun Lilith tekee löyhän  aspect_opp mieheni  jupiter  oinas ssa.

Meidän Lilithit ovat kuitenkin asteelleen  aspect_kvi mika on tietenkin mielenkiintoista, niinkuin myös 1 astella  aspect_kvi vertex sit.

Suhde ei ole mitenkään helpoimmasta päästä ja meillä on 14 vuotta ikäeroa, ja asumme eripuolella eurooppaa. Kuitenkin tunnen että suhteemme on erittäin karminen ( Hänen  kuunsolmu minun DES ) ja kuin tilaus meille molemmille oppimaan jotain uuttaa itsestämme. Tässä tehdään aikamoista sisäistä siivousta sekä minä opettelen henkistä lujittumista hänen kauttaan. ( Hänen  aurinko aspect_con saturnus konjuktoi minun  aurinko  rapu ssa.)
 Hurraa, jo löytyi tarpeeksi haasteellinen parisuhde!  smitten

8  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Synastrian taitajat : 22.03.2010 12:38:44
 Heipa hei,
haluaisin kysella vinkkeja löytääkseni hyvän astrologin synastriaa tekemään. Olen itse vääntänyt synastriaamme pari kuukautta, mutta haluaisin silti löytää jonkun joka osaisi mennä vielä syvemmälle.
 
Kiitos avusta!

*
Sivuja: [1]