Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kumpi työ? Osaisiko joku olla avuksi : 28.11.2006 16:28:01
Heippa sulle,

jos valinta tuntuu vaikealta, bachin kukkatippojen scleranthus ja cerato auttavat; scleranthus kun ei osaa valita kahden asian välillä ja cerato kun ei luota omaan kykyyn tehdä päätöksiä; epäilee tekemäänsä päätöstä, ja kaipaa neuvoa muilta. Yleensä scleranthus ja cerato on hyvä ottaa vaikkapa yhdessä. Mulla ovat ainakin auttaneet! Luontaistuotekaupoista saa.

Syksyntyttö
2  Astro special / Ennustava astrologia / mars neliö aurinko : 18.11.2006 18:47:04
Hei kaikille,

olen aika uusi täällä, ja katsoin, että päiväkirjassani tulee muutaman viikon päästä mars neliö aurinko-transiitti, ja se ei kovin hyvää lupaillut. Onko teillä omia kokemuksia tällaisista transiiteista, ja mitä se voisi tarkoittaa? Kuinka isoja vastoinkäymisiä, minkätyyppistä juttua olisi odotettavissa?

Kiitos jo etukäteen, odotan tosi kiinnostuneena ja uteliaana vastauksianne!

Syksyntyttö
3  Astro special / Ennustava astrologia / Hei Metal Lady : 16.09.2006 22:49:46
Heippa sulle,

itse ajattelen, että elämästä on aika usein vaikea sanoa mikä on onnea ja mikä epäonnea. Asiat vain ovat, eikä omaa elämää kannata verrata toisen elämään, ajatella, että mulla asiat huonosti, ja tuolla noin hyvin. Ei toisella ole asiat välttämättä paremmin, erilailla vain. Ja jonkun ihmisen elämä saattaa päältäpäin näyttää onnelliselta ja täydelliseltä ja on tosiasiassa jotain ihan muuta. Sinulla on oma elämänpolkusi, eikä se ole sen enempää onnekas kuin onnetonkaan, se on vain juuri sinun elämänpolkusi, sellaisena kuin on. Minun on vaikea uskoa että jotkut ihmiset syntyisivät joko onnekkaina tai epäonnisina, koska ei elämäntapahtumista aina voi edes sanoa kumpi on kumpaa, ne vain ovat.

Toivon sinulle kuitenkin uusia tuulia elämääsi. Elämässä on hyvä antaa anteeksi, päästää irti menneestä, ihan konkreettisestikin. Karen Kingstonilla on tosi kiva nettisivu www.spaceclearing.com jossa hän puhuu "clutter clearing" menetelmästä, eli luovutaan kaikista tavaroista, vaatteista, asioista, kirjeistä yms yms joita ei tarvitse tai joista ei pidä tai rakasta, jotka eivät ole itselle tärkeitä, ja siitä kuinka menneisyydestä kiinnipitäminen näkyy siinä, että hamstraa tavaroita, vanhoja juttuja eikä päästä irti. Irtipäästäminen antaa tilaa uudelle. Ajattelen aina että onneksi elämä on epävarmaa, anna tilaa elämän epävarmuudelle ja yllätykselle, ja katso minne elämäsi vie. Vuoden päästä elämä on saattanut viedä sinua vaikka minne, anna sille mahdollisuus, mahdollisuus epävarmuudelle ja tuntemattomalle. Muista myös epäitsekkyys ja välittäminen, toivo ja anna sydämestäsi toisille sitä mitä itse kaipaat. Anna elämän virrata ja hyppää kyytiin ja lennä!Deepak Chopra on sanonut, että paras keino saada itselleen sitä mitä sydämessään kaipaa on antaa sitä muille. Mieti mitä sielusi kaipaa, minne sinä kaipaat, mitä janoat elämääsi. Toivon sinulle ja pojallesi kaikkea hyvää, elämä on matka, ei suoritus, elämämme loputtua emme saa siitä arvosanaa, vaan jokainen elämä on arvokas tapahtumineen kaikkineen. Ja ilman vaikeita kokemuksia emme oppisi ymmärrystä, joten nämä viimeiset vuodet eivät ole menneet hukkaan vaan mieti, miten olet ehkä näiden vuosien ja kokemusten myötä kasvanut, olen varma että ne ovat lisänneet ymmärrystäsi monista elämän asioista, ja antanut varmasti empatiakykyä muita rakkautta kaipaavia kohtaan.

Kaikkea hyvää, ja romanttista ja jännää syksyä toivottaen,

syksyntyttö
Sivuja: [1]