Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: ei vaan ymmärrä.......tuntuu kuitenkin, että kysy. : 08.10.2010 11:48:27
Olisko tuo pluton yhtymä saturnukselle voimakas itsekuriin liittyvä teema  Huh Siltä tuntuu ainakin! Kontrolli, tahdonvoima, valtajuttuja..

Pluton neliö venukselle voisi olla ehdottomampaa asennetta liittyen rakkauteen, ihanteisiin, arvoihin. Ootkos huomannut että olisit entistä ehdottomampi noiden asioiden kanssa?

Marsin yhtymä marsille ainakin antaa hirmuisesti energiaa ja potkua aloittaa asioita ja ryhtyä puuhastelemaan kaikenlaista uutta  Smiley Joten eikun vaan toimeen tarttumaan, ei kannata jarrutella vaan kohti uusia haasteita!

 Grin

Kiitos, tuossahan tuli paljonkin asiaa. Nuo kaikki asiat ovat olleet suloisessa sekamelskassa elämässä, mihin tarvitsisin viimeinkin jotain kontrollia ja tahdonlujuuttakin että saisin kaikki järjestykseen mielessäni. Ehkäpä tartunkin toimeen...
2  Astro special / Ennustava astrologia / ei vaan ymmärrä.......tuntuu kuitenkin, että kysy. : 08.10.2010 11:04:23
Olen yrittänyt selvitellä noita planeettojen vaikutuksia loppuvuoden elämääni, mutta enhän minä niistä mitään ymmärrä. Tuntemukset ovat kuitenkin sellaiset, että huh, huh....
Onko kenties yhteyttä erittäin hankalalta tuntuvaan olotilaan ja aavistukseen vaikeuksista....
Olen skorpioni, nousumerkki jousimies.....


Erittäin vahvana on

Pluto- neliö - Venus

Voimakkaana on

Pluto - yhtymä- Saturnus
Saturnus- sekstiili- Merkurius
Mars - yhtymä- Keskitaivas
Mars - yhtymä - Mars
Mars - yhtymä - Aurinko
Mars - sekstiili - Venus


Pienestäkin tiedosta kiittäen  Smiley
3  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Vs: Muuten vain kirjoittelen : 13.09.2008 13:55:35
Minä olen pohjois-pohjanmaalta ja olen skorpioni. Käsittääkseni, jos olen tulkinnut oikein olen nousevalta merkiltäni jousimies, mutta olen hieman aloittelija näissä asioissa. Olen jonkin verran tutkinut asioita, mutta ihan kaikkea en ymmärrä.Kiva kun olit kirjoittanut,sillä en ennen muistaakseni ainakaan pitkään aikaan ole käynyt foorumissa. Mutta tuli vain tunne eilen, että pitää mennä.  Smiley Niinpä käväisin. Nyt taas ajattelin tulla käymään, mutta tulikin vieraita, että tällä kertaa jäi lyhyeksi tämä käynti. Palailen, kun on aikaa.
4  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Muuten vain kirjoittelen : 12.09.2008 12:28:34
 :)Ihan tässä aloin kirjoittelemaan aikani kukuksi ja katselemaan, mitä täällä löytyy. Kun joka päivä käy lukemassa viikkovillitykset, riimut, tarot ja mitä nyt löytää. Minä tilasin vuoden alussa vuosihoroskoopin Sepolta ja alussa, kun luin siitä tulevaa vuotta, en pitänyt siitä ollenkaan. Mutta kuitenkin, kun seuraan sitä aina joskus, niin ihmeen hyvin täsmää tapahtumat, mitä minulle on tullut vuoden aikana. Eivätkä ne ole mitään sellaisia, mitä voisi yleistää. Olen jo hieman ihmeissäni, että jos loppuvuosi menee siten, niin sitten minulla kyllä ihmettelemistä riittääkin. Enkä ollut varautunut niin suuriin muutoksiin elämässäni. Aloin myös tekemään tehtävää, joka tulee kuukausittain sähköpostiini. Alku oli tosi mielenkiintoinen.
Olen aina jollakin tapaa uskonut astrologiaan, joka on maailman vanhimpia tieteitä. Kyllä niillä on vaikutuksensa maailmantapahtumiin ja ihmisten elämään.
En voi enää muuta sanoa, niin ihmeellisiä asioita minulle on sattunut ja olen muuttunut aivan erilaiseksi tämän vuoden aikan, mitä olen ollut. Löytänyt uusia ystäviä, koko elämäni on käynyt läpi suuren muutoksen ja käy jatkuvasti.
En usko kuitenkaan toteuttaneeni ennustuksia itse, jos joku sitä väittäisi. En ole voinut vaikuttaa asioihin, vaan ne ovat muotoutuneet sellaisiksi monien pienien sattumien kautta. Elämä on ihmeellistä. Kiitokset vain Seppo Tanhualle, jonka tunnen sielunystäväksi, vaikka en ole koskaan ollut häneen mitenkään yhteydessä. Nytkin tänne kirjoittamiseni oli kuin joku olisi laittanut minut tekemään tämän, enkä voinut sille mitään.
Olen tehnyt outoja asioita tänä vuonna. Ihan vain tuntemuksella, että minun pitää toimia tietyllä tavalla. olen kyllä aina seurannut sisäistä ääntäni, mutta tänä vuonna eniten. No, nyt tuli tunne, että sain asiani sanotuksi, joten lopetan. Mitähän tästäkin seuraa, mielenkiintoista nähdä. Wink
5  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Tutustuminen : 23.10.2006 10:36:13
 >:(Hei!
Tähän sitten päädyin, kun aamu oli jotenkin niin hankala ja luin horoskooppeja ja tähtikarttoja ja tein testejä. Löysinpä sitten nämä sivut ja ajattelin liityä tähän. En yhtään tiedä mistä täällä jutellaan, joten seurailenpa vähän alussa. Tietysti suunnilleen tiedän, mutta uusi minäkin. Uskallan tunnustaa olevani skorpioni, vaikka meistä annetaan aika häijy kuva usein, mikä taitaa osittain pitää paikkansa. Sepon horoskoopit ovat muuten tosi hyviä ja mielestäni parhaita mitä olen lukenut.
Sivuja: [1]