Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 29
1  Muita keskusteluaiheita / Onnistumisia menestyksen tiellä / UUSI vetovoiman laki -blogi Lilyssä! : 22.01.2018 14:02:09
Selkeä ja inspiroiva vetovoiman lakia käsittelevä blogi, useita postauksia:

http://www.lily.fi/blogit/sina-olet-luoja/kaikki-varahtelya-todellisuus-illuusio-jos-vastaanottajaa-ei-ole-ei-ole

Huomatkaa myös: Netflixixxä "The Secret"  smitten
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kokemusta ennustuksista : 30.10.2017 23:41:25
Ihminen luo aina oman todellisuutensa. Siksi ennustuksiin liittyy aina ongelma: Entä jos manifestoit mitä sinulle on kerrottu, et mitä todella haluat? Meillä on aina vapaus valita. Ihminen on niin vapaa, että voi valita myös kärsimyksen. Tätä monien on vaikea hyväksyä. Miksi minä loisin itselleni kärsimystä? No se ei ole onneksi siis pakollista...tosin jo sielutasolla asettamamme tavoitteet ja haasteet voivat olla kovin kunnianhimoisia...  smitten

Parhaat vastaukset saa meditoimalla ja pitämällä huoli omasta korkeasta värähtelystä, rentoutumalla, luottamalla. Korkeammalta minältä saa aina vastauksen, vastaukset  on vain opittaa kuulemaan. Ajateltu ja vastaanotettu ajatus ovat eri asioita, niiden eroa voi harjoitella.
3  Astro special / Yleistä / Vs: Vetovoiman laki mitätöi astrologian : 06.05.2017 08:11:13
Itseäni siis kiinnostaa tämä aihe kovasti, koska vetovoiman laista on paljon kokemusta, hyvässä ja pahassa (tosin mitään absoluuttisen pahaahan ei elämässä ole). Jos jää tuijottamaan astrologisia "säätiedotuksia", ei luo itse täysipainoisesti.
4  Astro special / Yleistä / Vetovoiman laki mitätöi astrologian : 15.04.2017 23:10:13
<https://www.youtube.com/watch?v=lArEljJRKAs>   crazy2
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Ovatko ennustukset toteutuneet? : 12.03.2017 16:53:03
 Cheesy

Mulla on vanha tuttu, joka on nykyisin menesyvä liikemies. Hän ennustelee somedatan perusteella tulevaisuutta ja hyvin on osunut oikeaan. Esim. ennusti Trumpin presidenttiyden ja putouksen voittajahahmon. Eli keinot on monet.
6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Ovatko ennustukset toteutuneet? : 09.03.2017 23:37:27
Mielenkiintoista. Itse olen saanut etukäteen tietoa esim. tulevasta asuinpaikasta, mikä ei ihmetytä, koska asumiseen liittyy paljon asioita, kuten tuttavat, läheiset, työpaikat, naapuruussuhteet ja kaikki tässä elämän teatterissa pitää toimia kuitenkin sitten synkassa, sekä negatiiviset, neutraalit  että positiiviset (subjektiivisesti arvotettuina siis) tapahtumat ja kokemukset. Eli oma kokemukseni on, että vapaa tahto meillä on tiettyyn pisteeseen asti, mutta myös jonkinlainen sielunsuunnitelma. Joka voidaan tulkita tietysti myös vapaaksi tahdoksi, joka vain on "tahdottu" jo ennen syntymää  Grin
7  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Ovatko ennustukset toteutuneet? : 08.03.2017 14:45:40
Mielenkiintoista. Ajatus vetovoiman laista ja siitä, että ihminen on itse luoja tavallaan sopii myös tuohon ajatukseen "todennäköisyydestä". Myös se että "aikaa ei ole" on inspiroiva, siis että mennyt, tuleva ja nykyhetki ovat kaikki tässä ja nyt, meillä on vain harha lineaarisesti eteenpäin kulkevasta ajasta.

Eli kaikki valinnat mitä teemme johtavat johonkin joka on jo olemassa. Jos valitsemme toisin niin sekin on jo olemassa. Itse ajattelen niin, että ihmisen aivot eivät kykene tällaista käsitteleään ja siksi meidän mielikuvamme elämästä ja maailmasta rakentuu kuten rakentuu: mennyt, nykyhetki, tuleva. Jotkut uskovat sattumanvaraisuuteen, toiset taas kohtaloon. Useimmat jotain siltä väliltä.
8  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Ovatko ennustukset toteutuneet? : 08.03.2017 11:22:17
Näinhän se menee.
Silti olen mielenkiinnolla tutkinut esim. tämän foorumin  kanavoitsijoiden tulkintoja, jotka siis eivät maksa mitään ja jotka voidaan tulkita "oikealla hetkellä saaduksi avuksi". Moni kanavointia pyytävä tuntuu ainakin kommenttien perusteella saavan apua, mutta olisi kiintoisaa tietää, miten tulevaisuuden ennustukset ovat todellisuudessa osuneet oikeaan. Itselläni siis eivät ole, eivät sinne päinkään. Enkä ole kysellyt neuvoja millään tavalla "ketunhäntä kainalossa", koska minulla on myös kokemuksia näkijöistä, jotka todella näkevät.

Skeptikko voisi tähän kommentoida, että mitään selvänäkökykyä ei ole olemassakaan. Joskus tulkinta vain osuu sattumalta oikeaan ja se sitten jää kysyjän mieleen, virheelliset tulkinnat taas unohtuvat. Itse en tätä allekirjoita, mutta kiinnostaa silti näkemisen "mekaniikka".
9  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Ovatko ennustukset toteutuneet? : 04.03.2017 16:39:40
Meilläkin on paljon "noitia" suvussa, itse olen ajatellut asian toisin päin, että noidille kanavoiminen on joskus vaikeampaa  smitten

Joku näkijä vastasi kysymykseeni aiheesta kerran, että kyse on värähtelytaajuuksista eli että kaikki eivät voi nähdä kaikille,johtuen taajuuseroista. Eli samoin kuin vetovoiman lain mukaan pitää olla oikealla taajuudella saavuttaakseen jotain: Raha tulee rahan luo, ilo tulee ilon luo jne.  Cool
10  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Ovatko ennustukset toteutuneet? : 04.03.2017 12:09:10
Itsellänikin on kyllä kokemusta näkijöistä, jotka ovat nähneet tarkastikin "mitä olen tulevaani pedannut", so to speak (esim. tuleva asuinpaikka, tuleva puoliso).

Mutta enemmän on päinvastaisia kokemuksia. "Vastuu siirtyy kuulijalle" -hommaahan kanavointi aina tietysti on. Moraalittomuutta voinee pohtia siinä kohtaa kun hommasta  otetaan maksua. Itselläni on jopa ihan kauhukokemuksia "mainenäkijöistä", jotka ovat puhuneet täydellistä puutaheinää sekä menneestä, nykyisestä että tulevasta, kuitenkin tehden tuota työtä ihan leipätyökseen jatkuvasti. Mutta ihan mielenkiinnosta tässä vain kyselen, että onko vaikkapa sellaisia ihmisiä, joille on helpompi nähdä kuin toisille.

Ns. enneunia selkeästi näytetään joillekin henkilöille esim. ennen joitakin haastavia elämäntapahtumia, mutta niitä ei kaiketi saa pyytämällä.
Tiedostettua unennäköä en ole harjoittanut, jotkut alkuasukasheimothan ilmeisesti muuttavat elämänsä tulevia tapahtumia tietoisella unennäöllä.
11  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Ovatko ennustukset toteutuneet? : 04.03.2017 09:05:52
Tarkoitus ei ole olla kyyninen, ihan huvikseni kävin läpi tämän palstan näkijöiltä pyytämiäni tarot- ja muita ennustuksia. Aikaskaala oli pitkä, jopa yli 10 vuotta. Erittäin harva näkijä onnistui näkemään yhtään mitään, siis juuri mitään ennustuksissa nähtyä ei ole tapahtunut.

Joskus vuosia sitten kävimme keskustelua täällä samasta aiheesta. Oma kokemukseni on ollut, että hyvin harva näkijä on nähnyt minulle, suurin osa kuuluisista näkijöistäkään ei mitään (en tarkoita että kuuluisuus olisi mikään erityinen meriitti). Siksi kiinnostaa, onko teillä muilla samanlaisia kokemuksia?

Ihminenhän luo oman todellisuutensa, mutta siitä tässä ei nyt olekaan kyse, etteikö voisi kohtaloaan muuttaa vaan siitä, että näkijä näkisi edes jotain mitä kukin meistä on omaan lähitulevaisuuteensa luonut.

Lähestyn tätä aihetta (jälleen) lähinnä mielenkiinnosta, luotan mieluummin omaan intuitiooni. Ja onhan astrologiakin samantyyppistä "säätiedettä" jolle asetetaan odotuksia ja toiveita ja jolla tehdään myös bisnestä, kuten tehdään kanavoinneillakin.
12  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Haluatko, että katson sinulle? : 09.11.2016 09:18:04
Kiitos  Smiley smitten
13  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Haluatko, että katson sinulle? : 01.11.2016 22:30:56
Pyytäisin edelleen selkeyttä samoihin asioihin: Mahdollinen muutto, työkuviot ja talousasiat. Ja mahtaako matkani onnistua? Kiitos!  smitten
14  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Teen Selvänäkötulkintoja : 31.10.2016 20:04:42
Hienoa!

Kysyisin mahdollisesta muutosta, talousasioista ja työkuvioista. Ja niihin liittyy myös kavailemani matka, onnistuuko? Kiitos! smitten
15  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Voisiko joku kaavoida, kuolleella sukulaisella ilmeisesti asiaa : 18.09.2016 16:54:28
Ja tietysti virhe heti otsikossa: KA-NA-VOI-DA  buck2
Sivuja: [1] 2 3 ... 29