Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy AthaMaaritilta : 18.02.2008 06:51:45
Hei AthaMaarit!

Kaipaisin neuvoasi parissakin asiassa, ne kun vaivaavat mieltäni niin etten untakaan saa uglystupid2 Olisin hyvin, hyvin kiitollinen jos pystyisit auttamaan minua saavuttamaan mielenrauhan Smiley smitten

Ensinnäkin, miltä talouteni näyttää lähitulevaisuudessa? Opiskelen, mutta olen rahakysymysten takia harkinnut työntekoa iltaisin ja/tai viikonloppuisin. Kokemuksesta tiedän, että moinen hidastaa opintojani melkoisesti ja niin henkinen kuin fyysinenkin jaksaminen olisi koetuksella. Olenkin etsinyt oman alani töitä, joita voisin tehdä freelancerina silloin, kun itselleni sopii. Jälkimmäinen olisi omalta kannaltani huomattavasti mielekkäämpää, mutta työt tuntuvat olevan kiven alla. Näetkö korteissasi muutoksia työasioissani? Mikä olisi kannaltani paras ratkaisu?

Toiseksi, "rakkauselämäni" on tällä hetkellä melkoisen uuvuttavaa (pahin on kylläkin jo takana). En oikein tiedä mitä haluan, enkä osaa enää erottaa rakkautta riippuvuudesta. En ole tällä hetkellä vakavassa suhteessa, mutta olen viime kuukaudet jojoillut tunteideni kanssa kuin mikäkin hölmö Smiley Osaatko kertoa, mitä minun tulisi noiden ah niin ihanien mutta silti niin ärsyttävien mieshenkilöiden kanssa tehdä? Unohtaa kokonaan (sitäkin olen yrittänyt, huonolla menestyksellä Grin)?

Kiitoksia kovasti jo etukäteen!
Adalmiina
Sivuja: [1]