Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Sanomaa enkeleiltä. Kysy niin sinulle vastataan... : 21.02.2007 16:16:25
Parahin Rakkauden valo! Olisin iloinen ja kiitollinen, jos nostaisit minullekin kortin. Kiitos paljon  smitten T. Kurpitsainen
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: muutoksia, mullistuksia? : 17.01.2007 18:44:02
Kiitos vastauksesta, small!  Smiley

Minä olen aivan onnettoman tietämätön astrologiasta, tulkinnoista yms. Mutta tuo laittamasi tekstilainaus piti hyvin paikkansa. Tosin sillä erotuksella, että en vedä puoleeni Rapuja  Wink
Mieheni on kauris aurinkomerkiltään. En ole edes tullut ajatelleeksi tuota kaurisnousun vaikutusta elämässäni, mutta noinhan se tosiaan on! Tuntuu juurikin siltä, kuin "vanha kunnon seikkalijaminä" olisi ollut kauan kateissa ja sen tilalla olisi tylsä, innostumaton minä. En ole oikein jaksanut heittäytyä aikoihin mihinkään jännään, vaan ajatellut asioita liiankin järkiperäisesti. Juuri tuolla tavalla että "nojaa, enpä tiedä, onko siitä nyt minulla tarpeeksi hyötyä suhteessa antamaani panokseen..."

Nyt vaan kaipaisin jotain tietoa tähän tuskaan, että mikä on minun tehtäväni ja paikkani tässä maailmassa. Opiskelen tiettyä alaa, joka toisaalta kiehtoo, mutta myös väsyttää ja ahdistaa, enkä tiedä onko minusta sen alan työntekijäksi. Eräs toinen ala on mietinnässä, mutta en tiedä onko minulla uskallusta tai jaksamista enää lähteä täysin toiselle polulle, ja olisiko sekään lopulta oikea ratkaisu.

Myös tuo perheen perustaminen mietityttää joka päivä hurjan paljon ja vie minulta suunnattomasti energiaa. Olisi niin mukava saada edes jonkinlaista osviittaa, onko minua tarkoitettu äidiksi ja onko lapsien saaminen mitenkään mukana lähitulevaisuudessamme.
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / muutoksia, mullistuksia? : 17.01.2007 02:08:55
Osaisiko joku katsoa minulle, onko elämääni tulossa mullistusta vai jatkuuko sama tasainen tahti. Tuntuu, että olen jo kauan ollut jotenkin pysähtyneessä tilassa, jokin vaje sisälläni kaipaa täyttymystä. En vain täysin tunnista, mikä olisi se asia tai muutos, joka minut syviten saisi onnelliseksi. Paljosta olen kyllä jo kiitollinen ja onnellinenkin, mutta silti jotain puuttuu.   

Eniten minua mietityttävät perheen perustamiseen ja ammativalintaan liittyvät asiat. Tuottaako yrityksemme tulosta ja suodaanko meille lapsi vielä lähitulevaisuudessa? Tuleeko nykyisestä opiskelualastani koskaan minulle täysin mieluista ammattia vai pitäisikö vaihtaa alaa?

Olen syntynyt Helsingissä 8.12.1979 klo 10:44.
Sivuja: [1]