Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Helpottaisiko jo? : 17.05.2007 17:15:35
Hei Ebenia ja kiitokset vastauksesta. Olen kaupanalalla ja olen juuri palannut tähän työhön takaisin. Tein välillä muuta, mutta palauduin taas tähän työhön. Haluaisin ehkä kuitenkin tehdä jotain muuta: auttaa ihmisiä tai olla jollain tavalla ihmisten kanssa tekemisissä. Olen johtavassa asemassa, mutta se ei ehkä ole "sitä minua". Haluaisin toteuttaa itseäni jollain toisella tavalla, kuin nykyisessä. Vastauksestasi poimin "itseilmaisun" ja jollain tavoin haluaisin sitä kehittää ja antaa sitä kautta itsestäni jotain muille.
2  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Helpottaisiko jo? : 17.05.2007 16:41:45
Ensimmäistä kertaa täällä! Elämässä ollut aika monta suurta vastoinkäymistä ja moni on ihmetellyt, kuinka oikein olen jaksanut. Totta puhuen kyllä välillä itsekin ihmettelen, mutta eteenpäin on menty ja kaikesta olen kasvanut ja oppinut.
Olisiko elämä helpottumassa ja tulenko olemaan ikuisesti onneton rakkaudessa? Osaisiko joku katso karttaani: 12.03.1974 klo 14:45 Kuusankoski. Olenko oikealla alalla? Sisälläni olisi niin paljon annettavaa, mutta kun en osaa näitä solmuja ratkoa. Vastauksista jo etukäteen kovasti kiitollinen!
Sivuja: [1]