Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Itselle ennustus-ei näe metsää puilta : 05.11.2007 12:08:24
moikka

mä en kato enää itelleni. on mennyt niin monesti pieleen!!! mutt muille katon ja se näyttää onnistuvan!!! Smiley
eli sun kannattais kysyy muilta jos haluut kysyy omia juttuja.
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Sinisiä valonpilkahduksia : 05.11.2007 12:02:26
Moikka,

mäkin nään valonpilkahduksia joskus. aattelin että onko noi jotain henkimaailman juttuja tai... Mutta sitten juttelin yhen fiksun kanssa joka sanoi että ne on silmän omia välähdyksiä. eli ei mitään henkimaailman valoja!!!!!!!!!!!
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Osaisiko joku selventää asioita? : 14.06.2007 12:51:20
moikka
katoin mäkin korteista.
sä ite:
sä oot pohtinut elämääs aika kauan. päiviä ja öitä! joskus on ollut kova päänsärky noitten huolien vuoks. jos sulla on ollut kysymyksiä niin sun olis pitänyt kysyy suoraan iteltäs missä vika, mitä vois tehä että noi huolet (tietyt esim talous) vois muuttaa parempaan.
mut positiivinen oot ja sä näytät tekevän just oikein!

rakkaus:
voi että!!!! kortti jämähti ku olis tiennyt että mistä on kyse!!!!
rakkaus tulee.......................... kun se on tullakseen. kortti kertoo että se on rauhallinen, tosi rauhallinen tyyppi eikä mikään papupata. luova ja fiksu myös. mut tämän kanssa on aluks vaikeeta kun ei päästä tarpeeks lähelle. mut kärsivällisyyttä. sun kannattaa pitää tästä kiinni!!!! eikä menettää hermojas heti 1.kerralla vaan sun kantsii hymyillä ...... se onnistuu......

talous:
jotenkin vaikeeta on mut ennenkaikkee sillee et osaa oikee päättää!? sun kannattaa kysyy neuvoja !!!

lopuks sulle tulevaisuuden kortti:
sun kannattaa oppii. oppii vioistasi ja peloistasi ja sen jälkeen susta tulee vahva ihminen. sä tulet olemaan voimakas, rohkeaa....
ja elämä hymyilee... ihanaa!
4  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Väärä valinta? : 14.06.2007 12:29:46
moikka
katoin sulle korteista.
sä ite: näyttää siltä ett sulla on kamalasti huolia ja oot alamaissa.
sun nykessa työssä on jotenkin agressiivinen meininki, jotenkin oot siellä puolustusasemissa.

sun uusi työ: jos et ota tätä duunia niin kaikki tallaa vaan samaa jamaa, eikä tapahu mitään uutta, ei mitään! jotenkin haluut uutta?
tietty moni ajattelee että muutos tuo paljon positiivista ja kaikki menee tosi hyvin. mut aina on muistettava noi huonot puolet ja osattava  hyväksymään ne.
kortit näyttää että sulla on paljon rohkeutta ja otat rohkeesti uuden duunin ja se muuttaa jotenkin elämääs.
ja miten sitten:
duunissa näytät olevan aika varovainen ja se sun pitää olla. se vie voimia mut kuitenkin tulet pärjäämään! ja sitten vielä lopuksi kortti sano: ett sun pitää olla avoin, sun pitää kertoo sun ajatukset suoraan. vaikka olis kova keskustelu niin sun pitää olla mukana eikä aristella. eli sanoo mielipitees ja sen jälkeen sun ego kasvaa ja tuut huomaamaan että oot jotain!

no, mut toivon sulle kovasti voimii ja rohkeutta. ainakin noitten kortin mukaan uusi duuni muuttaa sua ja sun egoa parempaan suuntaan!!!!!!
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Toivoa vai "loppu" : 14.06.2007 12:05:59
moikka jälleen
mä katoin vielä kerran korteista mitä sulle tapahtuu.
sama tulos tuli. eli kotis menetys on tulossa ja lopullinen loppu. jotakin kamalaa pahaa tapahtuu vielä (sairaus,kuolema? sitä mä en oi nähä). mut pahalta näyttää.
mut voimia sulle, kyl se siitä.
6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Toivoa vai "loppu" : 12.06.2007 10:52:16
moikka

nostin sulle yhen tarotkortin mikä on sun tämänhetkinen tilanne ja sieltä tuli miekkojen kuusi. sieltä näkyy että sun elämä on tännä noita huolia. sulla on ollu toiveita ja oot yrittänyt toteuttaa niitä. mutta sulla on ollut vain huonoo onnea, yks toisensa jälkeen. taitaa olla että tavoittees ovat olleet liian isoja ja eikä niitä olisi voinu koskaan toteuttaa(Huh onko noin??). nyt on loppu edessä vaikka se niin pahalta tuntuu mutta tästäkin voi jotenkin selvitä. eli sun kannattaa ottaa jokin muu tavote elämääs.

katoin myös mitä on luvassa muille kuukausille. kesäkuulle tuli oikeudenmukaisuus, eli sun on alotettava tässä kuussa kaikki alusta. eli sun nykynen tie on kulettu loppun ja eikä tie enää jatku. menet uutta tietä pitkin.

heinäkuulle nous 4 sauvaa. nyt näyttää paremmalta kaikki. elokuulle 3 sauvaa lupaa vielä parempaa!!! pitkästä aikaa sä voit nauttii elmästä ja olla ilonen ja sun suunnitelmat ovat hyvät!!!
nostin syksylle myös yhen kortin, 10 sauvaa. vaikee aika, stressiä, huolia ja etkä oikein jaksa tehdä mitään.
loppuvuodelle nous kohtuus. sulla menee nyt paremmin kun syksyllä. yrität löytää keskitien ja jonkinmoisen harmonian ja rauhan. mutta sekin voi olla aika tylsä.

jos laskee noi kortit yhteen niin nyt on sulla raskas aika. mä en oikein uskalla kattoo että menetätkö kotis.
mutta toivon sulle voimia.
Sivuja: [1]