Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Yod, kärki Plutossa : 05.06.2007 22:57:25
Ellei sitten (taas) lapsesta asti vallinnut halu tulla kirjailijaksi ole järjetöntä

Hmm, onkohan kaikilla jumalansormilaisilla tuo sama haave, itsekin nimittäin samanlaista lapsesta asti suunnitellut.. Shocked
2  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Enneagrammitesti : 04.06.2007 03:00:44
Olipa höpönlöpön testi, kuvauksista ehkä n. 5 päti minuun! Cheesy Itse uskoisin olevani uudistaja, ja ihan ensimmäiseksi uudistaisin kyllä tuon testin  2funny
3  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Jumalan sormi, kärki Marsissa : 04.06.2007 01:47:48
Hahaa kyllä se varmasti avautuu aikanaan, mutta kuvittele mielessäsi dialogi: "Minulla on sinulle tärkeä asia sanottavana!" "Mikä se on?" "En kerro!"

Juuri tuolta minusta tuntuu tän YOD-homman kanssa, siksipä valaisua asiaan nyt pyytelen Cheesy

Kuun ja Neptunuksen välissä.. hm.. Pluto löytyy kuun tavoin skorpionista 6. huoneesta, Uranus taas on 6. huoneessa ja jousimiehessä. 7. huoneessa on vain laskumerkki kauriissa eikä muuta. Ai niin ja tuosta ei oikein ota selvää osuuko yodin yksi sakara kuuhun vai plutoon koska ne on lähekkäin toisiaan mutta minusta näyttäisi että kuuhun.

Pistitpä osuvan kuvauksen, mielikuvitukseni ei aina tahdo pysyä aisoissa ja kirjoitan novelleja.. ja usein ne on enemmän filosofisia, pohdinnallisia.. tarinamuotoon puettuja pohdintoja. Löytyy niitä "kuudennen aistin" juttujakin, tosin enemmän lapsuusvuosilta, nyt jääneet vähemmäksi.

Nopea oppimaan? Tietoa omaksun kyllä nopeasti mutta käytännön asioissa olen taas vähän tumpelo Cheesy

Ja tosiaan, päänsärky vaivaa aina välistä. Taidat olla sellainen kovan luokan guru näissä hommissa Huh

Niin, mitäs tästä kaikesta voimme sitten päätellä? Vai voimmeko mitään? Liittyisikö tuo yod jotenkin sitten kirjoitusharrastukseeni.. hm.. No kiitos sinulle joka tapauksessa nikki, kerrohan jos vielä jotain ajatuksia herää tästä. Ja kaikille muillekin kiitos etukäteen jotka vaivautuvat asiaani pohtimaan. Smiley
4  Astro special / Julkkiskartat / Suomi : 04.06.2007 00:51:14
06.12.1917. En tiedä mihin kellonaikaan eduskunta hyväksyi itsenäisyysjulistuksen, merkitsin kellonajaksi 12:00.

Voiko näitä tehdä valtiolle? Cheesy

En osaa kopioida karttaa tähän.

PIKATULKINTA:

Nousumerkkisi on Kauris

Kaurisnousuisena et suostu mihinkään siltä istumalta elleivät sinulle esitetyn asian hyödyt ole täysin veden pitävät. Kun toteat jonkun jutun tuovan sinulle kultaa tai kunniaa niin panostuksesi on sataprosenttinen. Etkä anna periksi ennen kuin tavoite on saavutettu tai voimat kerta kaikkiaan loppuneet. Kun keskityt johonkin niin muuhun ei aikaa tahdo riittää sitten niin itkemälläkään. Siksiköhän vedät puoleesi tunteellisia ja ailahtelevia Rapu tyyppejä, joiden lapselliset tunnereaktiot saavat sinut etsimään kattilaa jossa Ravun voisi keittää aikuiseksi.

Aurinko Jousimiehessä

Elämäsi perimmäinen tarkoitus on oppia seikkailemaan ja etsimään uusia totuuksia tässä hetkessä. Vasta kun oivallat, että jokainen suunnitelma on tehty muutettavaksi pystyt toteuttamaan elämääsi mielekkäästi pysähtymättömänä tutkimusmatkailijana.

Kuu Neitsyessä

Sinä suhtaudut tunteisiin kriittisesti ja varauksellisesti etkä ole valmis luottamaan keneenkään ensivaikutelman perusteella. Analysoit omiakin tunteitasi niin pitkälle ettei lopullinen ratkaisu tule ehkä koskaan valmiiksi.

Merkurius Kauriissa

Sinun mottosi lienee: Puhutaan vain silloin kun on asiaa ja silloinkin lyhyesti. Eipä ole ihme, että moni aivan itsestään selvä asia jää muilta ymmärtämättä niukkasanaisuutesi vuoksi. Järjestelykykysi ansiosta sinut silti halutaan kaikkeen mukaan.

Venus Vesimiehessä

Sinä olet varsin jännittävä tapaus rakkauden maailmassa, sillä sinua on lähes mahdotonta miellyttää. Täytyy vain osata olla aidosti oma itsensä jos haluaa tehdä sinut onnelliseksi. Sinulle henkinen vapaus on rakkauden ehdoton edellytys.

Mars Neitsyessä

Olet tarkka kaikessa tekemisessäsi ja usein yksityiskohtien hiominen vaarantaa kokonaisuuden valmistumisen. Tarkkuutta vaativat hommat ovat sinun heiniäsi ja sinuun voi varmasti luottaa, sillä olet tehtävissäsi usein liiankin vaativa itseäsi kohtaan.
5  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Jumalan sormi, kärki Marsissa : 04.06.2007 00:24:06
Minua on jäänyt suunnattomasti häiritsemään tuo Jumalan Sormi tuossa kartalla ja tuo varsin sanoisinko epämääräinen kuvaus siitä. Voisikohan asiaan saada lisävalaistusta joiltakin astrologian konkareilta?

Kärki osoittaa Marsiin, joka puolestaan sijoittuu Kaksosiin 12. huoneessa, onko tällä merkitystä? Muut planeetat ovat Kuu Skorpionissa 6. huoneessa ja Neptunus Kauriissa 8. huoneessa.

Niin, en ole mikään astrologian ekspertti..  Cheesy
6  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Apua kartan tulkinnassa! : 19.05.2007 22:56:07
Hei kaikille, ensimmäinen viestini Smiley

Yritin tutkailla karttaani mutta enhän minä näistä mitään ymmärrä  crazy2 olisiko joku sielu niin ystävällinen että tulkitsisi karttaani?

Ja tarvittavat tiedot olisi: 4.5.1985 klo 06:09 Kajaani. Kiitos jo etukäteen. Smiley
Sivuja: [1]