Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy AthaMaaritilta : 03.10.2007 12:17:20
Kiitos AthaMaarit. Neuvot ovat hyviä. Näyttää siltä, että rakkauden puolella menisi minulla hyvin eikö niin. Voitko vielä katsoa minulle miltä näyttää työelämän puolella loppuvuodesta ja alkuvuodesta. En ole nyt enää töissä ja se vähän huolestuttaa minua. Entä onko minulle tulossa mitään muita ikäviä asioita käsiteltäväksi vielä tämän vuoden aikana ja ensi vuoden aikana.
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy AthaMaaritilta : 29.09.2007 19:35:24
Kiitos vastauksesta AthaMaarit. Ymmärrän kyllä mitä tarkoitit vastauksessasi. Olen viime päivien aikana hakenut montaa eri työpaikkaa. Pidän kyllä nykyisestä työstänikin, vaikka kaikki olosuhteet siellä eivät ole ihan kohdallaan. Varmuuden vuoksi olen kuitenkin hakenut eri paikkoja, joten miten näiden paikkojen kanssa käy. Onko minulla johonkin näistä vielä mahdollisuus. Miten muuten minun pitäisi käyttäytyä tässä tulevassa maanantain palaverissa (puhuttelussa)? Voitko antaa minulle joitakin hyödyllisiä neuvoja, ettei minulle käy tässä todella pahasti. Millainen on muutoin loppuvuoteni näkymät, näkyykö valoa. Rakastan perhettäni ja en toivo, että heistä kukaan joutuisi kärsimään tästä tilanteesta.
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy AthaMaaritilta : 29.09.2007 09:52:14
Kiitos vastauksesta. En kertonut näköjään selvästi palaverin aiheesta. Palaveri koskee sitä, että tein todella pahan, pahan virheen työssäni ja nyt joudun ns. puhutteluun tästä. Virhe on sen verran vakava, että siitä voidaan vaikka erottaa. Pelkään todella paljon mennä tähän tilaisuuteen ja miten minun käy siellä eli joudunko lähtemään itse vai erotetaanko minut. Ja miten käy sitten jatkossa tämän asian suhteen eli vaikuttaako ja hankaloittaako tämä minun elämääni. Joudunko vielä jonnekin muuallekin selvittämään tätä virhettäni. Pelkään ihan todella tätä tilaisuutta. Ja näihin kysymyksiini haluaisin vastauksia
4  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy AthaMaaritilta : 28.09.2007 22:10:17
Hei, voisitko katsoa minulle, että miten minun käy tulevanan maanantaina yhdessä ikävässä palaverissa. Onko se todella niin ikävä kuin kuvittelen sen olevan. Kuulenko siellä jotain todella ikävää itsestäni. Ja miten käy minun nykyisen työpaikkani tämän palaverin jälkeen. Säilyykö se vai joudunko lähtemäään pois sieltä vai erotetaanko minut sieltä. Voit lähettää vaikka yv:nä minulle vastauksen. Olisin todella kiitollinen vastauksesta.
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Hyvät ennustajat tai selvänäkijät Lahdessa : 28.09.2007 19:06:44
Kiitos Anitak. Olen kuullut hänestä mutta onko sinulla hänen yhteystiedot. Onko Lahden lähistöllä ketään. Joskus kuulin, että Villähteellä lähellä Nastolaa olisi myös joku hyvä ennustaja. Tietääkö joku hänen yhteystietoja.
6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Hyvät ennustajat tai selvänäkijät Lahdessa : 28.09.2007 18:16:45
Hei, onko jollain tietoa Lahden alueella olevista ennustajista tai selvänäkijöistä. Ja mitä kokemuksia näistä on eli ovatko nämä pitäneet miten hyvin paikkansa. Tämän hetkinen tilanteeni on sellainen, että tarvitsisin mahdollisimman nopeasti tietoa eli mitä tuleva tuo tullessaan minulle etenkin työasiat mietityttävät tällä hetkellä.
Sivuja: [1]