Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Miten ravuilla menee? : 25.06.2008 23:51:09
Tällä menee päin veetä Angry. Elämä tökkii: työ, terveys eikä vähiten kotona. En tiedä, mikä neuvoksi. Sitä vaan raahautuu päivästä toiseen ja toivoo ihmettä, itse ei jaksa tehdä mitään asioiden hyväksi.
2  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: valtava hammas : 11.02.2008 22:16:34
Olen myös kuullut, että hampaiden irtoaminen merkitsee huonoja uutisia.
Näin joku aika sitten, että minulta irtosivat kaikki hampaat etuhampaita lukuunottamatta Undecided Mitään katastrofaalista ei ole tapahtunut, paitsi että avioliitto sujuu aivan äärettömän huonosti. Sitä se on tosin tehnyt jo pitkään, mutta mitään ratkaisua ei ole tapahtunut asiassa.
Vesiunet ovat myös huonoja, jos siellä kahlataan ja meinaa hukkua. Ennen lapsen vakavempaa sairautta näin vesiunen. Samoin kun sairaus meni ohi pääsimme vedestä (joesta) pois.
Näissä unissa on hassua myös se että ne muistaa kun herää tai herää uneen, kun ne on niin voimakkaita.
Jahas akku loppuu..
3  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Minkä merkin kanssa tulette huonoiten toimeen? : 25.01.2008 22:50:58
Mielenkiintoista. Mulla on aina ollut ongelmia skorppari-naisten kanssa. Ne on jotenkin maton alta vetäjiä, vaikka vaikuttavat hyvin symppiksiltä. Ilman tulen merkit ovat kummajaisia, mutta johtavat merkit ovat ok. Itse aur rapu, kuu ja nouseva kauris, näihin solmuihin kuuluvat härkä ja skorpioni, jotka ovat lasteni merkit, hassua. Mutta he ovat molemmat poikia. Ihania! En tunne astrologiaa hyvin, en osaa tulkita karttoja, mutta lueskelen tiuhaan näitä juttuja. Kauriit rulettaa ei voi mitään Wink
4  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Re: Nousu- ja laskusolmut (Härkä-Skorpioni) : 05.01.2006 23:17:51
Hmm. Tämä minunkin "kohtaloni". Elämässäni on myös skorppari-härkiä. Lapseni sekä työssäni "pariskunta" samoja merkkejä. Tämä mietityttää ja kummastuttaa minua aina toisinaan.
Sivuja: [1]