Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Juu oon ihan pihalla : 01.11.2007 16:54:02
Kiitos vastauksista ja haluan korostaa vielä sitä, että en oo mikään pöpi. Käyn ihan normaalisti töissä, nukun säännöllisesti yleensä ja oon muutenkin ihan normaali nuorimies.
Mutta joo ja sitten taas näihin juttuihin uglystupid2, eli tänään kelasin näitä juttuja ihan kaikessa rauhassa ja hokasin pari juttua. Tämä nyt kuulostaa varmaan aika hämärältä ja niin pois päin, mutta sain jonkun pakottavan tarpeen ruveta tutkimaan sukupapereita ja törmäsin siihen, että toi Mikael on kaikkien isoisien toinen nimi. Okei siinä nyt ei oo mitään hämärää, mut sitte rupesin kelaamaan juttua jonka kuulin joskus pentuna.
Eli joku kaukainen isoisä oli kirottu joskus aikoinaan, aluksi pidin juttua ihan huuhaana, mutta sitten laskin että se kirous päättyis muhun. Eli olisin ensimmäinen kirouksesta vapaa sukupolvi...juu  idiot2 idiot2

Tutkin nyt noita mestarilukuja ja muita juttuja täältä, ja toi kymppi liittyi oman minuutensa etsimiseen ja se pitää kyllä tällä hetkellä paikkansa.
Sitte vielä sellainen, että miten noi taivaankappaleet käyttäytyy crazy2 kesällä, koska hokasin etten kesällä oo näin pihalla ja unet tulee muina vuoden aikoina yleensä.

Nyt syksyn tullen unet on taas lisääntyneet ja muuttaneet "muotoaan" ja oon oppinut jotenkin "tulkitsemaan"  idiot2 uglystupid2 niitä.
Ja noi uusimmat unet on jotenkin alkanu kannustamaan mua valmistautumaan johonkin, esim duunissa oon paljon varmempi ja tuntuu jännältä kun oikeat ratkaisut löytyy helposti. Pitää vaan varoa luottamasta liikaa omiin tuntemuksiin, ettei käy köpelösti.

Tosta 3215 numerosarjasta vielä sen verran, että näin joskus unessa kalenterin idiot2 vuodelta 2011 ja sitten kumosin sen tapahtuman tolla 3215  2funny.
Eli kumoaisko toi 11 ittensä ja siitä tulis nolla, eli mitään juttua ei tapahtuiskaan. Näitä uni hommia on aika vaikee selittää ja vielä vaikeempaa on selittää sitä, kun  hereillä ollessaan tajuaa "jutut".......

Hellurei nyt riittää taas tää sekoilu ja lähden kauppaan. Kiitos vielä kaikille vastauksista ja korostan vielä kerran, etten oo mikään pöpi laugh

2  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Juu oon ihan pihalla : 01.11.2007 00:11:16
Tänne ajauduin jotenkin puolivahingossa, kun aloin etsiä tietoa yliluonnollisista voimista. Tää nyt kuulostaa varmaan jotenkin hämärältä, mutta törmään jatkuvasti asioihin, jotka oon jo jotenkin aiemmin "nähnyt".
Mä en ymmärrä näistä horoskooppi jutuista mitään, eli tää on ihan uusjuttu mulle. Ikää vähän päälle kaksyt ja siks tuntuukin oudolta kirjoittaa tänne, mutta haluasin pari vastausta jos joku sattuis jotain tietämään.

Eli oon nähnyt monta kertaa sellaista unta, että kaikki vaikuttaa kaikkeen. Eli jos joku jossain liikahtaa, niin se vaikuttaa koko maailmaan....  idiot2 joo ei oo vissiin kaikki kotona...
Näitten unien seurauksena oon tavallaan ennustanut juttuja.... idiot2

Joo...muuten voisko näistä numeroista päätellä jotain, eli mua vainoaa toi numero yhdistelmä 3215, näin yhen unen jossa numero 7 yritti tehdä pahojaan uglystupid2 ja sit tää 3215 tuli ajatuksiini.
Sitte 10 on kas näkyny unissa ja se esiintyy aina kysymysmerkkinä....joo tiedetään kuulosta sekavalta ja aika oudolta uglystupid2

Siitä 3215 numerosarjasta vielä sen verran, että yhdes unessa joku huusi mun toista nimeä, joka on Mikael ja sit heräsin ihan hikisenä. Koko päivän pyöri sitte toi uni mieles ja "näin" yhtäkkiä päivällä, että numero 7 ei olekaan mikään onnennumero, vaan joku pahajuttu...joku koittelemus...

Oon oikeesti ihan tosissani, oli ihan pakko jonnekkin kirjoittaa näitä juttuja. Jos menisin ääneen tälläisiä puhumaan, niin mähän löytäisin itseni pian jostain pöpilästä.

Niin mun horoskooppi on nähtävästi vesimies, oon syntynyt 11.2.85. Kaikki vastaukset otetaan avosylin vastaan, oon nimittäin itte nyt niin pihalla ettei mitään rajaa....
Sivuja: [1]