Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Pahanlaatuinen Härkä-addektio... : 05.11.2010 01:37:36
Katsantokannasta kiinni: juureva härkä kestää ehkä enemmän ja kivuttomammin toisen räiskyntää ja tunneskaalan vaihteluita. Mutta turha odottaa että ymmärtäisi - kokemukseni mukaan härkä(miehen) oma tapa nähdä maailmaa on myös ainoa minkä hän ymmärtää. Sitten aidosti ihmettelee, miksi maailma ei ymmärrä häntä.

Alkoholissa oli marinoitu minunkin härkäni, muuten meni mukavasti melkein 8 vuotta... uglystupid2
2  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: HÄÄPÄIVÄÄ KOHTI <3 : 24.07.2010 13:52:21
Vau - ai että päivänkin pystyy tulkitsemaan. Saisinko minäkin!? 14.8.2010 klo 17.30 Tampere
3  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kalat ja neitsyt : 28.09.2009 14:41:46
Alkuperäiseen piti kommentoida, että ainakin omilla vanhemmillani näyttäisi toimivan kalan ja neitsyen liitto erinomaisesti, 35 vuotta naimisissa.

Oma paras ystävättäreni on kalat, minä neitsyt. Täydennämme tiiminä toisiamme. Tosin nousumerkit kääntävät roolituksen välillä toisin päin: minun nousukaksoseni on se tunneihminen ja kala-rapu sitten varovainen järjen ääni...
4  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: härkämiehen ymmärtäminen : 10.02.2009 16:17:00
7,5 vuotta härkämiehen kanssa päättyi joku aika sitten... Nopea yhteenveto on vaikea juttu mutta yritän!

Samat asiat, joihin härässä rakastuin olivat sitten ne samat joihin lopulta menetin hermoni. Ja tällä miehellä härässä oli todella tavaraaa:  aurinko  askendentti merkurius kuu

Vakaa, turvallinen, miehekäs, käsillä työtä tekevä, ahkera ja rehellinen (ainakin useimmiten), nautiskelija ja oman tiensä kulkija. Siis suomalainen perusjuntti sanan positiivisimmassa mielessä. Valitettavasti myös negatiivisessa, sillä härkä ei näe mitään muuta kuin oman totuutensa. Vaikka kuinka koittaisi selittää itseään, hän ei voinut ymmärtää että joku oikeasti voisi ajatella jotain asiaa toisin. "My way or highway" -tilanteita saa härkämiehen kanssa kyllä jos olette liian erilaisia.

Ja se puhuminen. Härkä kertoo kerran ja se on siinä - itselleni mies ilmoitti, että kertoo kyllä sitten jos asiantila muuttuu kun kyselin miksen saa kaipaamiani sanallisia rakkaudenosoituksia.
5  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Skorpioni-jousimies-kauris -tietoutta? : 24.10.2008 10:33:48
Kiitos Yax-Balam!

Epäilen itsekin toisinaan, että kyse on omasta energiastani. Mutta kun koitan vetäytyä, mies ikään kuin heti "hakee" minut takaisin. Kuvainnollisesti puhuen. Hän on myös se, joka korostaa yhteyttämme ehkä enemmänkin.

Mietin, että miten tuo kaksoisliekkiasia selvitetään? Täällä ehkä on joku vanha keskustelu siitä jo?

Osaako joku tarkentaa mihin minun pitäisi keskittyä näiden planeettavaikutusten selvittämisessä? Ja jos itsellänne tai kumppaneillanne on samoja planeettoja, voitteko kertoa kiltit niiden ilmenemisestä käytännön esimerkkejä: Eli aurinko skorpioni, nouseva skorpioni, kuu kaksosissa, merkurius ja venus jousimiehessä ja mars kauriissa.

Hämmentävä tunne kun työmyyrä ei tiedä mistä päästä kaivelua aloittelisi!  Undecided
6  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Sielunkumppanien kemiaa - vai toiveajattelua? : 21.10.2008 17:46:56
Ajattelin kysyä täältä kokeneilta astroilijoilta apua kun omat taidot ei riitä...

Olen ystävystynyt mieheen, joka alkaa pelottavasti vaikuttaa olevan minulle Se Oikea. Siis ihan kriittisesti erittelevän neitsyen logiikalla tarkasteltuna  idiot2. Vetovoima, kommunikaatio, ymmärrys - kaikki pelaa välillämme ihan eri tasolla kuin muissa ihmissuhteissa. Olen koettanut vältellä tutkimasta tätä astrologisesti lähinnä siksi etten sortuisi haihattelemaan turhia, mutta kun sattumalta tuli tänään horoskooppimerkit puheeksi niin nyt viimein tähän on pakko upota syvemmälle... Yllättäen miehen pikatulkintakartalta tulikin esiin minulle ennestään ihan outoja juttuja: aurinko skorpionissa, samoin nousumerkki, kuu kaksosissa, merkurius ja venus jousimiehessä ja mars kauriissa! Kaikki analysointi/kokemukset/tieto näiden vaikutuksista tulisi nyt tarpeeseen, sillä tahtoisin todella selvittää miksi juuri tämä mies tuntuu tältä.

Tietysti tässä on mukana myös kolmiodraamaa (hän on varattu) ja suurehko ikäero (minä vanhempi) ja olen itse hiljattain eronnut pitkästä suhteesta (se oli härkämies). Kemia välillämme on aina ollut vahva, mutta kun tämä ystävänä pysyminen alkaa mennä epätoivoisen vaikeaksi jo, kun kumpikin haluaa enemmän. Tämä on kuin sulaa hulluutta, mutta ei ole liioiteltua sanoa että tunnen löytäneeni sielunkumppanin. Ja kun näin sanoo neitsytnainen, niin voitte uskoa että tämä ei ole rakkauden sumentama lauselma - pikemminkin tässä mietiskelen tyylilleni uskollisena uskaltaisinko antaa tunteelle mahdollisuuden!  Undecided

Ei tästä ole tarkoitus tehdä mitään parisuhdeanalyysiä, mutta heitelkää vapaasti ilmoille mitä kuviossa näette:
Minä siis aurinko neitsyt, nouseva kaksonen, kuu skorpionissa, merkurius neitsyessä, venus leijonassa ja mars ravussa. Olenkohan todella valinnut aina ennen ihan vääränlaisia miehiä (härkää, leijonaa ja oinasta on aina kartoilla paljon)?


7  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Nostan muutaman ohituksen : 21.02.2008 11:55:14
Jupiter kolmio Kuu
Tarkka: 20.1.2008
Tarkka päivä, jolloin paha tilanne repesi hirveäksi.

Sitä edelsi mm. Chiron neliö Neptunus (Tarkka: 16.1.2008) joka vaikutti myös ulospäin näkyvästi.

Ja kun asioita alettiin tosissaan korjaamaan ja paikkaamaan, osui tasan samalle päivälle:

Pluto neliö Venus
Tarkka: 25.1.2008

Ja seuraavalle:

Saturnus kolmio Kuu
Tarkka: 26.1.2008

Ja vieläkin vaikuttelee... Pitäisi ehkä innostua tuosta ennustavasta astrologiasta uudelleen?!  Wink Tämä jälkiviisaus on NIIN helppoa.
8  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Härkääkin härempi mies : 21.02.2008 11:28:07
Voi minua!  knuppel2

Sen siitä saa kun kiireessä koittaa käyttää "uutta" laskuria, siis en tosiaan vaan osannut ajatella kun kirjailin tuota 5. huonetta luntaten numeroita kartalta välillä... Eli totaalisen väärin päinhän tämä meni. Hyvä ettet niellyt ihan puutaheinää, Ajatus!  Grin

Suuri ja lämmin kiitos, Ajatus, tällainen pikkuharrastelija kun tarvitsee tukea tulkintoihinsa (ja lisäksi siitä on niin mahdottoman kauan kun viimeksi olen yleensä harrastanut astrologiaa enemmän kuin itseni puolesta ja sitäkin hyvin kevyesti). Ainakin nyt tiedän etten ole hakoteillä kokonaan. Perehdyn varmasti uranus-kuvioihin syvemmin!

Ja koska mitään ei opi kuin tekemällä, koitin lueskella nyt niitä planeettaohituksia miehelle tämän kriisin puhjetessa pahimmilleen (käytännössä tämä tarkoittaa noin viikon jaksoa täysin käsittämätöntä käytöstä ja puhetta - jatkuu vieläkin mutta muuttuneena minun kannaltani paljon mukavampaan suuntaan). Yritän liittää karttaa.

9  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Eron kartta? : 18.02.2008 11:18:47
Lueskelin tuossa ensitapaamisten ja avioliittojen karttoja - minulle tämä puoli astrologiaa on vielä jokseenkin tuntematonta. Niinpä sitten kunnon kaksosnousuisena intouduin miettimään asiaa myös toisin päin: voiko erosta tehdä kartan?

Auttaisiko tämä hahmottamaan syitä joita ei ääneen lausuta? Näkyisikö eron kartassa se tärkein oppi olleesta suhteesta? Vaikuttavatko meitä suuremmat voimat ratkaisuihin kuitenkin jopa siinä määrin että oma toiminta tuntuu itsestäkin järjettömältä?
10  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Härkääkin härempi mies : 15.02.2008 16:48:31
Ja vielä Ajatukselle vastausta aiempaan.

Olen tulkinnut niin, että tämä elämä olisi hänelle tunteiden läpikokemisen koulu emotionaalisen tuskan ja nautinnon tasapainoon saattamisen kautta. Ja kieltämättä on eletty elämä tätä tukenutkin. Kartalta löytyy mm. Trini Kuu - Pluto yhtymä ja Trini Kuu - Uranus yhtymä.
11  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Härkääkin härempi mies : 15.02.2008 12:05:27
Kiitos Ajatus!

Palanen lisätietoja:

 aurinkoharka 14
 kuuharka 21
 merkurius 23  harka 18

Kaikki huoneessa 12. Lisäksi siellä vielä

 jupiteroinas 40
 venus 29  kalat 59
 chiron 13  kalat 12

Huoneessa 5. on  mars 43  leijona 12
sekä
 kuunsolmu 42  rapu 24

Huoneessa 6.
 uranus 15  neitsyt 1
 ceresneitsyt 5
 pluto 43  neitsyt 9
 juno 33  neitsyt 12
 vestaneitsyt 18
 neptunus 36  skorpioni 14

En pyydä karttatulkintaa (ja jotain varmaan jäi tästä puuttumaankin) mutta oma harrastuneisuuteni ja toisaalta se, että olen liian lähellä ihmistä, ei riitä nyt minua näkemään varmaan objektiivisesti kaikkea, siksi kyselin assosiaatioita ja näkemyksiä.

On koko ajan vähän sellainen olo, että miehen pinnan alla on jotain mistä en nyt saa otetta. Tämä ei ole aito intuitiivinen tuntemus mutta kuitenkin enemmän kuin vain mieleen juolahtanut ajatus - vaatii siis selvittämistä.

Ja saavat tähän muutkin tarttua halutessaan!
12  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Härkääkin härempi mies : 12.02.2008 12:04:08
Olen lueskellut foorumia jonkin aikaakin jo ja ilokseni huomaan täällä olevan todella paljon tietoa ja perehtyneisyyttä. Siksipä heitän avoimen tulkintahaasteen ja toivon vapaata tajunnanvirtaa ja villejäkin ehdotuksia. Enkä hae mitään ryppyotsapohdintaa tai usko sokeasti toisten laadintoja vaan tarkoitus olisi tukea tai kumota joitakin omia  havaintojani ja tehdä tilaa uusille näkökulmille jos sellaisia saatte tästä irti.

Siispä: Mitä teille kertoo miehestä se, että aurinko, kuu, merkurius ja vieläpä nouseva merkki ovat kaikki härässä? Venus löytyy kaloista ja mars leijonasta. Aloitetaan nyt vaikka tällä, jos kaipaatte lisätietoja niin kaivelen sitten (karttaa ei nyt ole mukana).

Taustoista sen verran, että nyt tällä miehelläni on todella kova (ja oikeastaan kai ensimmäinen, ikää kohta 45 v.) todellinen kasvukriisi menossa. Koetan tietysti auttaa ja ymmärtää, mutta aika rankkoja juttuja tulee elämässämme koko ajan lisää tai ilmi. Minulla alkavat kestämisen keinot hiukan loppua - varmaan aika selvää ettei tuo tuntemusten julkituominen ole miehelle kovin helppoa.

Ja kyllä, tarkoituksella annan näin vähän tietoa alkuun että voitte vapaasti veikata, sillä ainakin minun kokemuksellani näin kova härkämäisyys on kuitenkin aika poikkeuksellista. Toivottavasti jollakulla riittää voimia tähän!

Etukäteen kiitos!
Sivuja: [1]