Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Sulhaselleni tehty ennustus siitä "oikeasta" : 15.11.2009 23:26:57
Kiitokset vastauksesta. Kun nykyään niin paljon puhutaan avioeroista ja niihin johtavista syistä on mielestäni positiivista että asioista voidaan pohdiskella näin henkiseltäkin kannalta. Ennen mentiin yhteen nuorina, perustettiin perhe ja oltiin loppuikä yhdessä enemmän tai vähemmän onnellisina asioita sen kummemmin pohtimatta. Nykyään tuntuu että ongelmien ilmestyessä ja arjen tullessa unelmat ja todellisuus eivät kohtaakaan toisiaan. Ongelmia ei haluta kuitenkaan käsitellä vaan siirrytään uuteen huumaan ja odotetaan sen korjaavan entisen eheäksi.
Näitä pohdiskelen ja mietin mistä tunnistaa sen "oikean"? Onko sellaista olemassa? smitten
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Sulhaselleni tehty ennustus siitä "oikeasta" : 12.11.2009 21:24:35
Kiitos vastauksestasi! Riskejä pitää elämässä ottaa jotta päästään eteenpäin.Olet siinä oikeassa.
Ihmetyttää vain tuo miten jokin ennustus saattaa hajottaa parikymmen vuotisen liiton.Mielestäni sulhaseni oli tavatessamme melkoisen hukassa itsensä kanssa. Meneehän se luottamus itseensä jos huomaa että elää yhdessä ns. epäsopivan ihmisen kanssa ja tulee ero ennustajan neuvosta. Olihan syitä muitakin mutta ennustajan sanat voivat antaa alitajunnalle pelottavan paljon voimaa.
Mistä  sen 'oikean' sitten tunnistaa jos on huijannut itseään parinkymmenen vuoden ajan elämällä väärän kumppanin kanssa?
Kun kuulin itse tästä ennustuksesta oli oma mielipiteeni se että oikea ennustus lähtee rakkaudesta ja on enemmänkin rakentavaa kuin monen henkilön elämää hajottavaa.Itselleni on joku ennustaja ennustanut  puhdasta rakkautta, joka virtaa moneen ihmiseen ja painotti että olen ansainnut sen. Minusta se oli hyvä ennustus. Samalla kun olen valmistautunut saamaan rakkautta kunnioitan samalla itseäni eläen siten että olen ansainnut sen.
Tällainen ennustus on mielestäni rakentavaa ja jättää elämäni pääosiltaan omalle vastuulleni. Itseluottamushan lähtee siitä että elämä on tässä ja nyt ihan omissa käsissäni.
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Sulhaselleni tehty ennustus siitä "oikeasta" : 12.11.2009 19:51:16
Olen jo noin vuoden ajan seurustellut minua muutaman vuoden vanhemman miehen kanssa. Itse olen naimaton ja lapseton ikisinkku joka on nyt retkahtanut täysin rakastumaan eronneeseen mieheen.
Miehellä on kaksi kouluikäistä lasta edellisestä liitosta ja rankka ero takanaan (noin 3 vuotta sitten)huoltajuuskiistoineen ja pitkine masennuskausineen. Kaikki on sujunut hyvin ja olemme todenneet että olemme luonteeltamme ja muutenkin hyvn samantyyppisiä ja yhdessäolomme on helppoa ja ihanaa  smitten
Lapsetkin ovat osoittautuneet tosi ihaniksi ja tulemme toimeen keskenämme keskimäärin loistavasti.
Minua kuitenkin vaivaa ennustus joka tehtiin aikoinaan sulhaseni entiselle vaimolle ja joka kuulemma sulhaseni mielestä oli yksi syy eroon. Ennustaja oli kertonut silloiselle vaimolle että tämän tulisi ottaa etäisyyttä mieheensä ja erota koska heidän yhteiselonsa aiheuttaa miehelle mielenterveydellisiä ongelmia (sulhaseni kärsi tuolloin ahdistuksesta ja masennuksesta).
Vaimon tulisi myös antaa tilaa uudelle naiselle koska sulhastani varten oli olemassa ns. `match made in heaven` Sulhasellani tulisi kuulemma olemaan pari ihmissuhdetta ennen kuin tuon kohtalokkaan naisen tapaisi.
Asiat ovat edenneet suhteessamme nyt siihen pisteeseen että yhteenmuutostakin on ollut puhetta.
Minut kuitenkin on tästä ennustuksesta kuuleminen saanut hieman mietteliääksi. Yhteenmuutto tulisi omalta osaltani muuttamaan asioita tosi paljon( uusi paikkakunta, asunto ja työpaikka)
Olen muutaman kerran havainnut että myös sulhasta tämä mietityttää vaikka muuta väittääkin.
Entä jos en olekaan `se oikea ihminen`? En halua että lapset joutuisivat jälleen kerran pettymään eron jo koettuaan enkä myöskään halua olla kumppanilleni se `ehkä oikea`.
Päällimmäinen ajatukseni ja kysymykseni on kuitenkin : tietääkö ennustaja vastuunsa silloin kun ennustaa näkemänsä eron perheessä ?
 Angry
Sivuja: [1]