Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: kanavointia : 10.05.2009 20:14:21
Hei!

Minulla on ongelmia terveydessä. Mitä oireet minulle haluavat kertoa? Mistä saisin apua vaivaani? Elämässäni tapahtuu paljon muutoksia ja tulee tapahtumaan. Minusta kuitenkin tuntuu, että olen jumiutunut vanhoihin kaavoihin ja teen vääriä valintoja. Onko näin?

Kiitos etukäteeen    smitten
2  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Korvatulehduksen hoito : 19.10.2008 12:55:26
Olen kuullut, että jotkut ovat saaneet apua lasten korvatulehduksiin homeopatiasta. Itsekin olen homeopatiaa käyttänyt muihin vaivoihin onnistuneesti. Itse homeopaatti osaisi parhaiten määrätä oikean lääkkeen, koska valintaan vaikuttaa niin monet tekijät. Luontaiskaupat myyvät homeopatisia lääkkeitä ja usein myyjät osaavat neuvoa valinnassa ja annostuksessa. Internetistä löysin sivuston, jossa oli tietoa homeopatiasta. Siellä korvakipuun suositeltiin Pulsatillaa, Belladonnaa tai Chamomillaa. www.kotinet.com/katjan.perttula
Pikaista paranemista! Smiley
3  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: ananda khanda : 10.10.2008 07:54:50
Kiitos tiedosta Moralia! Smiley
4  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / ananda khanda : 07.10.2008 18:08:52
Voisiko joku ystävällinen kertoa tietoa sydän- ja kurkkuchakran välissä sijaitsevasta chakrasta. Jotkut käyttävät siitä nimeä ananda khanda. Minulla on siinä chakrassa jo pidemmän aikaa ollut tuntemuksia ja siksi asia kiinnostaa. Googlettamalla olen löytänyt vain hitusen tietoa. Kiitos!  Smiley
5  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Kipu jalkapohjassa : 22.09.2008 08:25:55
Hei!
Minullakin oli alku vuodesta hiukan samantapainen ongelma. Aamulla noustessa jalat olivat kipeät. Tosin enemmän kyllä nivelet varpaissa. Samoin käteni niveliä kolotti. Sitä kesti noin 3 kuukautta. Kävin silloin myös lääkärissä, jolloin suljettiin pois mahdollinen reuma, kihti jne. Oireeni alkoivat flunssan yhteydessä ja lääkäri sanoi, että flunssan jälkeen voi kolotukset jäädä pidemmäksikin aikaa. Hoidatin vaivaani myös energiahierojalla. Hoito auttoi jonkun verran. Sitten keväällä oireet vaan katosivat. Olen lukenut muutamia kanavointeja, joissa kerrotaan erillaisten kolotusten voivan olevan merkki ihmisen energiatason kohoamisesta ja kehon sopeutumisesta siihen. Itse en tiedä oliko minulla kyse siitä vai jostain muusta. Hyvä on aina varmistaa jalkahoitajalla tai vastaavalla, että kyseessä ei ole mikään fyysinen vaiva.
6  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Tervehdys! : 21.09.2008 08:38:25
Olen 29-vuotias kotiäiti, lähihoitaja, reikihoitaja ja kinesiologian opiskelija. Täällä hetkellä suurin osa ajastani menee 1- ja 3-vuotiaiden lasteni parissa. Harrastan laulujen sanoittamista ja säveltämistä. Olen aina ollut kiinnostunut astrologiasta, mutta kiinnostukseni näitä sivuja kohtaan heräsi lisää, kun ystäväni tilasi minulle lahjaksi sisäisen soturin. Foorumissa on myös monia muita minua kiinnostavia aiheita, kuten unet ja vaihtoehtoishoidot.
Sivuja: [1]