Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Unet / Mitähän tämä uni merkitsee? Matoja yms... : 20.11.2008 22:57:47
Näin viime yönä painajaista, jossa minulla oli matoja. Jostain syystä ne tulivat ulos nenästäni. Vedin pitkää valkoista matoa ulos sieraimesta ja kun yhden sain ulos, sieltä tuli lisää. Olin tosi peloissani, että mitä hittoa tapahtuu.

Lisäksi minulla oli täitä.

Ällöttävää. En oikein ymmärrä mitä tuo uni voisi merkitä. Sinänsä siinä ei edes tapahtunut paljoa, vedin vaan niitä matoja nenästäni ja tajusin päänikin olevan täynnä ötököitä.
2  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Ihannemiehen tavoittaminen - Miksi niin vaikeaa? : 16.11.2008 22:10:30
Mä olen löytänyt ihannemieheni. Olen ain ollut sitoutumisongelmainen ja säntäillyt vähän joka suuntaan. Nyt yhtäkkiä en haluaisi ketään muuta kuin tuon yhden ja olisin valmis seurustelemaan tosissani, vaikka ajatuskin sellaisesta on ennen lähinnä ahdistanut. Mutta... kai tämä on sitten sitä karman lakia.. miestä on edellisissä suhteissa satutettu niin pahasti, että hän ei osaa tuntea minua kohtaan niinkuin haluaisi. Välillä kaikki on hyvin, kunnes yhtäkkiä taas ei olekaan. Jostain syystä mulla on sellainen olo, että vielä ei kannata antaa periksi. Mutta välillä on silti niin hiton vaikeaa.
3  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Taloja.. : 04.11.2008 23:53:59
Itse näen myös usein taloja ja asuntoja unessa. Tähän asti niissä on kaikissa ollut jotain pelottavaa, kummittelua tai vähintäänkin painostava tunnelma. Yleensä se pelottava on ollut yläkerrassa.

Mutta joku aikaa sitten näin unen, jossa olin muuttanut uuteen asuntoon. Tai ei se uusi ollut, oikeastaan aika huonossa kunnossa. Muistan ainakin tikkuiset lautalattiat. Alkuun en viihtynyt siellä, vaan halusin pois. Kunnes yhtäkkiä tajusin, että kämppähän on oikeastaan aika kiva. Ja mikä parasta, siellä ei pelottanut ollenkaan. Tunnelma oli rauhallinen ja jotenkin todella positiivinen. Ensimmäinen unikämppä, jossa oli hyvä olla Smiley Ehkä tämä merkitsee jotain, että alkaisin pikkuhiljaa tulla sinuiksi itseni kanssa ja viihtyä elämässäni.
4  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Tervehdys kaikille :) : 04.11.2008 23:47:56
Moi vaan!

Löysin tämän palstan vasta äskettäin, muutaman päivän olen lueskellut juttuja ja kun välillä on tehnyt mieli itsekin jotain sanoa (tai lähinnä kysellä, aloittelija kun olen) niin päätin rekisteröityä.

Olen 25-vuotias tyttö täältä Helsingistä ja ollut jo pidemmän aikaa kiinnostunut henkisestä kehittymisestä. Haluan olla hyvä ihminen ja haluaisin oppia jakamaan sitä hyvyyttä myös ympärilleni. Pitkälle on jo päästy siitä teinivuosien tytöstä, jota kiehtoi saatananpalvonta ja musta magia, mutta tietenkin tässä on vielä paljon opittavaa.

Pakko vielä sanoa, että näitä juttujanne lueskellessa on tullut jotenkin tosi hyvä ja rauhallinen olo. Taidatte olla aika ihania ihmisiä kaikki Smiley
Sivuja: [1]