Moi kaikki!
Tää topicci herätti meikäläisenkin mielenkiinnon kun tuntuu, että viimeaikoina on osunut monta lehtijuttua silmiin joissa puhutaan juuri tästä hapan-emäs tasapainosta. Olen lukenut tässä samalla Edgar Caycen tietoihin perustuvaa kirjaa "Ravinto ja ruumiin temppeli" missä on paljon asiaa aiheesta. Täytyy kyllä tunnustaa, etten oo vielä lukenut tuota opusta hirveän tarkasti ja osa jutuista menee vähän yli hilseen. Esim. jotkut emäksiset ruoka-aineet yhdessä saavatkin aikaan happamoitumista, am I right?
Eli lisää tietoa ja varsinkin käytännön vinkkejä ruokailuun olisi kiva kuulla
Itse aloitin vähähiilihydraattisen ruokavalion pari kuukautta sitten. En oo mitenkään turhan tarkka, mutta jätin perunan, viljat ja sokerin pois. Ja tällä tiellä aion pysyä, olo on paljon parempi kuin aikaisemmin ja ihokin paremassa kunnossa! Eikä enään turvota! Makeanhimo on kadonnut kokonaan. Joskus kyllä tulee syötyä tummaa suklaata mutta that's it.