Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: pieni kokeilu ;P : 27.11.2010 22:57:00
Kiitos Ave Wink

Aika loistavasti osuva "näkemminen" Smiley Allussa aivan selvä totuus mutta tuo tulkintasi loppu oli jotain jota en ymmätänyt Shocked voi olla että olen vain niin idiootti ettei aukene Wink Viitsitko valaista uudelleen

hän on asunut siellä paljon pidempään. Prinssi on muovannut olonsa mahdollisimman hyvin niin että hän olisi osa sitä, se on hänen päämääränsä johon hän suurella voimalla pyrkii. Ehkäpä jopa unohtaen kaiken muun. Mutta hän ei ole asunut täällä yhtä pitkään, eikä hän voi korvata sitä mitenkään. Se on vain fakta joka ei muutu, ja jos sitä epätoivoisesti yrittää jollain hämätä, se ei onnistu, se vain vie voimia. Hän on uusi tulokas naisen omassa maassa.

Lähinnä kolme viimeistä riviä Smiley

Kiitos Ave olet pätevä Wink   
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: pieni kokeilu ;P : 08.11.2010 21:23:25
Tervehdys Ave Smiley

Jos suinkin jaksaisit katsoa minulle selvennystä tähän mieltäni paljon askarruttavaan ihmissuhde asiaan olisin iki onnellinen :Smiley

 Tunnen ihmeellistä vetoa ja hyvänolon tunnetta erästä varattua kahden tyttölapsen äitiä kohtaa smitten Oikeastaan kukaan ystäväni ei ymmärrä minua ja pitävät todennäköisesti minua idioottina joten en juurikaan ole asiasta heille maininnut idiot2 Olen jättänyt järjellisen ajattelun pois ja mennyt asian kanssa periatteessa tunteella ja päivä kerrallaan :Smiley Tunteeni häntä kohtaan on vaan joka kerta kun olemme tekemisissä aivan käsittämättömän hyvä ja rauhallinen.

 Cheesy Nyt vaan jotenkin tämä tunteeni alkaa vaihtua todelliseen ihastumiseen tai jopa rakastumiseen smitten Tunne toisaalta pelottaa kun en ole aivan varma tämän ihmisen todellisesta mielihalusta ja siitä olenko hänelle vain jännä leikkikaveri Sad Toisaalta uskon että hän minusta pitää oikeasti, mutta järki ja tunne saattaa nyt sekoittua mielessäni Cheesy

Miltä tämä tilanne näyttää ja kannattaisiko minun haudata tunteeni ja vetäytyä tilanteesta ajoissa vai jatkaa tunteen mukaan päivä kerrallaan???

Kaunis kiitos etukäteen Ave Smiley
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Uskaltaisikohan joku.... : 29.09.2010 21:39:34
Kiitos Smiley AthaMaarit. Voisiko joku katsoa vaikka korteilla :Smiley vai onko kenties elämän tarkoitus etten minun tarvitse saada ulkopuolista neuvoa asioihin Embarrassed
4  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Uskaltaisikohan joku.... : 29.09.2010 17:37:45
Auttaa oinasmiestä ajatuksien tärkeysjärjestykseen laittamisessa? Lähinnä mieltäni sekoittaa kasi isoa asiaa... Embarrassed. Ensimmäinen koskee taloani joka entisessä elämässäni hankittiin sen aikaisten tarpeiden takia. Nyt asun siinä talossa (josta olen pitänyt kovasti) yksin ja motiivini eron jälkeen oli lunastaa talo lasteni takia. Nyt tilanne on muuttunut ja lapset ovat muuttaneet toiseen kaupunkiin minun tahdostani riippumatta ja jollain tavoin talo on alkanut ahdistaa minua eikä lapsetkaan enää saa nauttia talosta niin kuin ennen. Nyt mieleni kamppailee talon myymisen ja talon pitämisen välimaastossa. Joka toinen päivä jompi kumpi vaihtoehto tuntuu paremmalle. Miten te joilla on näkemisen lahja asian näette? Toinen iso asia on ihastumiseni naimissa olevaan ihmiseen jota kohtaan tunnen aivan ihmeellistä tunnetta. Miten kannataisi toimia?

Kiitos etukäteen jos vaikka joku rohkea haluaisi hiukan valoittaa suuntaa mihin edetä Smiley 
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Apua tarjolla : 18.03.2010 19:53:54
Tervehdys ulkopuolinen.
Olen miettinyt pidemmän aikaa kysyisinkö täältä palstalta joltakulta "näkemisen" taidon omaavalta muutaman jutun jota mietin. Aamulla tuli sellainen olo että nyt kysyn Smiley.
Olen 1.5 vuotta sitten kokenut avioeron, joka oli vaikea kokemus. Aluksi todella vaikeaa 0.5 vuotta sitten hyvää saman verran. Nyt taas aika vaikeaa viimeiset kuukaudet. Miksi näin kun kuvittelin jo selvinneeni? Uneni ovat taas aivan sekaisin mikä avuksi? Selviänkö tästä nykyisestä tunnetilasta yksin vai tarvinko ammatti apua? Paljon olisi vielä kysyttävää, mutta jätän toiseen kertaan.
Kaunis kiitos avusta

Sinun tulisi eheyttää itsesi avioeron jälkeen, on asioita, jotka vielä painavat alitajuntaasi kovin ja siksi viimeiset kuukaudet ovat olleet vaikeita. Olet kyllä selvinnyt, mutta työ on kesken. Kykenen auttamaan sinua, jos niin vain haluat.

Unesi on sinun kanavasi puhua itsellesi, kirjoita ne säännöllisesti ylös ja yritä selvittää mitä ne kertovat sinulle. Selviät kyllä yksin, mutta tie on aika rankka, suosittelisin auttajaa, mutta mieti kuka ja mikä apukeino on sinulle parhain vaihtoehto. Kuuntele tässä asiassa vain sydämesi ääntä, keneen luotat, mikä tekniikka tuntuu oikealta. Seppo esimerkiksi tekee loistavia henkilökohtaisia tulkintoja, joista olisi sinulle paljon apua, matkamenetelmä, jota itse olen käyttänyt voisi olla hyväksi sinulle ja tutustu chakroihin. Brahma Kumaris auttoi minua valtavasti. Keinoja on monia.

Kiitos Smiley Ulkopuolinen ajastasi.

Apu toki kelpaisi, mutta en oikeastaan ole perehtynyt näihin eri "tapoihin" joten oikean sellaisen miettiminen hiukan hankalaa. Se mitä kerroit unien sanomasta.. hämmästytti minua koska olen nähnyt tosi outoja unia. Yhden unen jopa kirjoitin "tunne päiväkirjaanikin" jostain syystä, tuntui vain siltä että nyt on kirjoitettava. Uni oli pitkä ja yksityiskohtainen, mutta se tulkinta.. se tulkinta on minulle lähes mahdotonta Huh Tai sitten en usko omaan tulkintaani, en tiedä.

Kiitos vielä kerran Smiley -EXX-
6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Apua tarjolla : 16.03.2010 19:39:39
Tervehdys ulkopuolinen.

Olen miettinyt pidemmän aikaa kysyisinkö täältä palstalta joltakulta "näkemisen" taidon omaavalta muutaman jutun jota mietin. Aamulla tuli sellainen olo että nyt kysyn Smiley.

Olen 1.5 vuotta sitten kokenut avioeron, joka oli vaikea kokemus. Aluksi todella vaikeaa 0.5 vuotta sitten hyvää saman verran. Nyt taas aika vaikeaa viimeiset kuukaudet. Miksi näin kun kuvittelin jo selvinneeni? Uneni ovat taas aivan sekaisin mikä avuksi? Selviänkö tästä nykyisestä tunnetilasta yksin vai tarvinko ammatti apua? Paljon olisi vielä kysyttävää, mutta jätän toiseen kertaan.

Kaunis kiitos avusta
7  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Avioero : 22.02.2009 13:59:33
Kiitos tukenne tuntuu hyvälle smitten Tästä tunteestakin olen onnellinen koska se on nykyään niin harvinaista herkkua. Yritän saada uuden elämäni kuntoon, vaikka vaikeaa se on.
8  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Avioero : 22.02.2009 09:32:05
Terve taas. Ulkopuolinen asian hoitaja on kyllä käytössä. Tarkempia yksityiskotia en voi tänne palstalle kirjoittaa. Vaikka haluaisinkin Huh
9  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Avioero : 21.02.2009 18:22:30
Kiitos maukka ymmärrän hyvin että tiedät mistä on kyse. Avioero tulee se on selvä päätökseni olen tehnyt. Mutta yhteisen omakotitalon lunastus itselleni on vaikea päätää. Vaatimukset kun koko ajan kasvavat entisen puolison taholta. Kumpa olisi se kristallipallo josta katsoisin...............
10  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Avioero : 21.02.2009 14:02:48
Kiitos tuestasi hartta. Yritän kyllä kuunella itseäni, mutta tilanne on vaan niin sekava että en enää tiedä mitä haluan. Tuntuu vaan siltä että jokin suurempi voima estää minua toteuttamasta tätä päätöstä. Nyt kun työpaikastakaan nykypäivänä ole varmuutta ja asuntojen hinnat saattavat romahtaa jos paikkakunnan työpaikat häviävät. En oikein tahdo jaksaa enää millään. Olen aivan loppu tästä murehtimisesta. Cry
11  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Avioero : 21.02.2009 13:05:42
Voisiko joku ystävällisesti kertoa mitä tietä kannattaisi lähteä kulkemaan? Olen mielessäni ajatellut että haluaisin jäädä vanhaan taloomme asumaan. Nyt kuitenkin tulee koko ajan vastoinkäymisiä ja olen epätietoinen onko ratkaisuni sittenkään oikea. Muutenkin olen aivan hukassa mitä voisin tehdä ja mistä se uusi elämä löytyy? Kiitos jos joku vaivautuisi minua auttamaan.
Sivuja: [1]