Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kalanainen ystävänä? Entäs kaksosnainen? : 23.03.2010 02:51:46
Hej Godiva! (ja muutkin) Kiitos vastauksistanne. Toivottavasti tulee lisää..en ole juuri kirjoitellut forumeihin ennen...asun muuten Ruotsissa (jos nyt välistä tulee "huonoa" Suomea..)

Olet aivan oikeassa että on muitakin negatiivisesti ajattelevia (itsekin voin olla sitä), mutta olen vain huomioinut näissä tuntemissani kolmessa kalanaisessa tietynlaista valittamista useastakin eri asiasta yhden ja saman seurustelun aikana.  Smiley
2  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kalanainen ystävänä? Entäs kaksosnainen? : 19.03.2010 02:26:19
Hei Sun73! Kiitos vastauksestasi!
En ole paneutunut astrologiaan, joten voisitko kertoa milloin kalaihminen on "kuu-kala"? Onko se syntymäaika joka ratkaisee sen. Olisi tosi kiva saada selvää, kun juuri tätä kertomaasi pessimismiä sain annoksen eilen kävellessäni tyttäreni koulukaverin äidin kanssan kotiinpäin (itse kun olen liiankin optimistinen)...

Sanoin tuntuvan niin kummalliselta kun kello lähenteli kuutta illalla ja valoisuus oli kuin kello kolme iltapäivällä, kevät tekee tuloaan! Tähän kalanainen vastasi: tiedätkö milloin vaihdetaan kesäaikaan? Näitä kesä- ja talviaikojen vaihtamisia ilman voisin kyllä elää..se on vaan työlästä. Koen usein että tämä kyseinen nainen valittaa sekä muista ihmisistä ja heidän teoistaan, asioista jotka minua ei liikuttais pätkääkään.

Sekin minua kiinnostais tietää kun kaksosia pidetään juorukelloina, ja kun itse olen luotettava kuin muuri siinä asiassa, eli osaan ja haluan kyllä pitää salaisuudet. Muissa merkeissä taas on se asia ollut niin ja näin...Olen tullut siihen tulokseen että juuri Oinaat ovat he joiden kanssa viihdyn parhaiten  smitten...mistä tämä johtuu? Vesimiehet ja jousimiehet ovat kans miellyttäviä. Minulla on myös kaukainen neitsyt ystävä, vaikken aiemmin koskaan ole tullut toimeen heidän kanssaan (täti, eno ja isoäiti ovat neitsyitä). Kaikki he ovat hyvin samanluonteisia; mielestäni kylmiä, päällepäin kovia, rasisteja. En osaa yhtään olla heidän kanssaan, heistä huokuu kaikkea muuta kuin lämpöä.

Luin eräästä kirjasta että jos työpaikalla on Oinas ja Kaksonen niin pomo tekisi viisaasti jos ei laittais heitä kirjoituspöydän taakse istumaan vaan antaisi heille vapaat kädet kehitellä asiota ja ideoita... Cheesy

Töykeästi vastasi ystäväsi halutessasi tietää lapsesi sukupuolen! (Kumpi tuli?) Itse en kuulu heihin joka haluaisi tietää. Minulla on kolme lasta, mutta uskon että jos kaksi ensimmäistä olisi ollut samaa sukupuolta olisin halunnut varmaan silloin saada selville kumpi tuleva lapsi on. Sitä kuitenkin usein siinä tilanteessa toivoo että lapsi olisi vastakkaista sukupuolta ja jos tuleekin kolmas lapsi samaa sukupuolta on parempi ottaa se mahdollinen pienikin pettymys ennenkuin se lapsi syntyy. Lapsen syntyessä saa sitten vaan nauttia siitäkin lapsesta täysin siemauksin alusta saakka.

 

3  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Kalanainen ystävänä? Entäs kaksosnainen? : 04.03.2010 01:17:31
Kysymykseni on lähinnä kalanaisille. Olen ymmärtänyt että luonnehoroskooppia ei voi perustella ainoastaan syntymäpäivän mukaan mutta ajattelin kuitenkin kysellä jos ystävyys tiettyjen merkkien kanssa onnistuu paremmin kuin toisten kanssa.

Kysymykseni kalanaisille ja kaksosnaisille on että: Mitä merkkiä ovat
1) Parhaat ystäväsi
2) Hankalat tapaamasi ihmiset

Olen itse syntynyt 30.5.1967 enkä millään tule toimeen kalanaisten kanssa. Loukkaannun heidän sanomisistaan kerta kerran jälkeen...

Esimerkki 1: odotin kolmatta lastamme (innolla) ja kalatuttavaltani sain ensin kuulla että:
 "Jaksatko todellakin käydä kaikki läpi vielä kerran, minua ihan värisyttää.." ja sitten
 "Minä en enää jaksaisi olla lasten kanssa kotona kun minä olen niin sosiaalinen".

En saanut kuulla mitään siitä kuinka ihanaa on kun taas tulee vauva ja jälkimmäisestä lauseesta sain tulkita että en ole niin sosiaalinen.. Samainen henkilö on myös kysellyt ettenkö kaipaa älyllistä kanssakäymistä aikuisten kanssa (olen perheäiti).

Esimerkki 2: Lapseni (7v) kävi uimakoulua koulukaverinsa kanssa. Olin viimeisellä uimatunnilla mukana katsomassa nuorimmaiseni kanssa (3v) jolla on diabetes. Hänellä oli jonkin aikaa sitten ollut virtsarakontulehdus, joten minua mietitytti josko oli hyvä idea uida hänen kanssaan uimakoulun jälkeen. Uimatunnin jälkeen opettaja sanoo että kaikki perheenjäsenet saivat uida heidän lämpimässä altaassa (30 astetta). Hieman ironisesti ajattelin että tyttäreni virtsarakontulehduksen kannalta olisi parempi uida lämpimässä altaassa ja taas verensokerin kannalta olisi parempi valita kylmempi vesi....Naureskelin itsekseni ja kerroin ajatuksistani vieressä istuvalle tyttäreni
koulukaverin äidille (kalaihminen)..Vastaukseksi sain: Mielestäni sinun pitäisi hieman rauhoittua!

Yleensä tulee tilanteita eri kalanaisten kanssa jossa saan päinvastaisen vastauksen. Jos aurinko paistaa ja sanon: "onpas ihanaa kun aurinko paistaa niin mukavasti" niin saan vastaukseksi että "nyt on kyllä liian lämmintä eihän sitä jaksa tehdä mitään kun on näin lämmin". Jos taas sanon päinvastoin saan kuulla että "nyt meidän täytyy nauttia näistä vähäisistä lämpöpäivistä..."

Olen aina näiden kalanaisten kanssa varuillani siitä mitä sanon ettei tulisi "väitös"-tilannetta.

Se mikä minua myöskin on aina mietityttänyt kun kaksosista kirjoitetaan että he ovat pinnallisia. Itse tunnen olevani hyvin syvällinen. Monet tapaamani ystävät ovat avautuneet minulle asioista joita eivätole kenellekään aikaisemmin kertoneet. Todennäköisesti he ovat tehneet sen koska olen itse ollut avoin. Olen myös hyvin uskollinen (vaikka pidänkin flirttailusta). Tunnen olevani hyvä, kiltti ja huomaavainen ystävä niille jotka ovat elämässäni tärkeitä ja jotka myöskin välittävät minusta.

Muuten olen niin kaksonen kun olla voi. Monta rautaa tulessa koko ajan, eikä tule valmista mistään. Aina kiire. Puhun liikaa. Olen nopea. Haluan oppia asioita koko ajan mutta en osaa mitään perusteelisesti. Minulla on armoton vietti välittää saamiani tietoja toisille jotta hekin tietävät varsinkin jos he (toiset) voisivat asiasta myös hyötyä. Ihmeekseni ei kaikki ole niin hanakoita ottamaan vastaan hyviä ideoita/neuvoja.

Tuli tässä nyt paljon tekstiä (olenhan kaksonen..)
Sivuja: [1]