Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Tapahtumat / Vs: Astro-TV : 10.11.2010 17:02:04
 Cheesy Katsomossa onkin kaikki jaksot helmikuulta asti. Mutta saako jostakin selville, mitä aihetta on käsitelty minäkin päivänä?
2  Astro special / Astro special / planeettojen voimakkuuden laskeminen : 27.08.2010 17:30:27
Löysin ohjeet pluton, kuun, merkuriuksen, saturnuksen, uranuksen ja neptunuksen voimakkuuden laskemiseen seuraavalta sivustolta:
http://skywriter.wordpress.com/2010/01/16/how-strong-is-your-pluto-here%E2%80%99s-the-score/

Ajattelin laittaa linkin myös tänne, jos joku muukin innostuu laskemaan. Linkistä pääsee suoraan laskemaan pluton voimakkuuden, ja kun selaa vähän alaspäin, löytyy sieltä laskuohjeet muillekin planeetoille. En juuri nyt ehdi kirjoittaa tarkempia ohjeita tänne, sivu on englanninkielinen. Ehkä myöhemmin, jos aihe kiinnostaa ja ellei joku muu ehdi ensin. Laitan tähän kuitenkin pistemäärät, miten voimakkuudet jakaantuu.

Pluton, uranuksen, neptunuksen ja saturnuksen pisteet:
0-10 pistettä = heikko
15-25 pistettä = keskivahva
yli 25 pistettä = erittäin vahva

Kuun pisteet:
0-20 = heikko
25-35 = kohtalainen
yli 35 = vahva
40-64 = erittäin vahva
65 tai yli = ulkona kartalta

Merkuriuksen pisteet:
0-10 = heikko
15-25 = kohtalainen
yli 25 = vahva
40-59 = erittäin vahva, ADHD?
60 tai yli = ulkona kartalta. Miten jaksoit istua paikallasi niin pitkään, että sait testin tehtyä?  Grin

Viilasin pilkkua testiä tehdessäni, meni aikalailla siten kuin odotin:
 saturnus 48p
 pluto 36p
 uranus 30p
 neptunus 4p   Undecided
 merkurius 7p
 kuu 39p





 

3  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Kartan neljä lohkoa : 04.08.2010 16:23:00
Mietin tässä ihan perusjuttuja. Kartanhan voi jakaa 4 lohkoon, siten että eka lohko sisältää huoneet välillä ASC-IC, toinen lohko taas huoneet 4-6, jne. Mikäs vaikutus sillä on, miten planeetat ovat jakautuneet näihin lohkoihin? Omalla kartalla näyttää olevan 6 planeettaa välillä DC-MC. Ainoa tyhjä osio on IC-DC. Kiitollinen olisin, jos joku jaksaa hieman selventää asiaa. Hyviä linkkejä otetaan myös vastaan.  Wink
4  Astro special / Astro special / Planeetat huoneiden kärjellä : 16.06.2010 15:53:39

Onko teillä planeettoja huoneiden kärjillä ja miten ne vaikuttaa? Tarkoitan nyt planeettoja, jotka ovat edellisen huoneen puolella, mutta hyvin lähellä seuraavan huoneen kärkeä. Luulisi, että tällaisissa tapauksissa seuraavan huoneen teemoillakin on merkitystä.

Kaikki muut planeetat on kartallani selvästi omissa huoneissaan, mutta mars on ison seiskahuoneen lopussa, alle kahden asteen päässä kasin kärjestä.
5  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 12.05.2010 21:44:14
Kiitos Sansai  smitten
6  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / ammatti kartalla/tulkinta-apua : 11.05.2010 23:28:07
Mihin tekijöihin pitäisi MC:n lisäksi kiinnittää huomiota, jos haluaa selvittää ammattiin/työhön liittyviä asioita? Ilmeisesti myös kuudennen ja kymmenennen huoneen sisältö? Minulla vain on molemmat huoneet tyhjiä.

MC:n aspektit

 keskitaivas  aspect_con  uranus (orbi 6 astetta)
 keskitaivas  aspect_squ  kuu (orbi 5 astetta)

 keskitaivas  jousimies

Osaisiko joku kertoa, mitä nuo merkitsee tai vaikka antaa vähän vinkkiä, mihin muihin tekijöihin tulisi kiinnittää huomiota.


7  Astro special / Sideerinen astrologia / erot sideerisen & trooppisen tulkinnassa? : 28.04.2010 22:37:25
Hei!

Olen vasta tutustumassa sideeriseen astrologiaan. Minua alkoi heti askarruttamaan, että tulkitaanko trooppista ja sideeristä karttaa eri tavoin.

Eli jos on esim trooppisessa  aurinko vesimies

niin miten tulkinta eroaa sideerisen aurinko vesimies suhteen?

8  Muita keskusteluaiheita / Unet / Unissa toistuvat teemat: matkustaminen, lentokoneet, avaruus : 28.04.2010 21:56:26
Olen nähnyt jo ainakin puolen vuoden ajan melko usein unia matkustamisesta ja lentokoneella lentämisestä. Yhdessä unessa patikoin kahden entisen työkaverin kanssa Etelä-Amerikassa 3 viikkoa. Lisäksi olen matkannut Afrikan poikki ja juossut karkuun alkuasukasheimoa. Unissani on ollut isoja rotkoja, vesiputouksia ja kaunista luontoa. Olen myös soutanut Ruotsin rannikolta Tanskaan.  Cheesy
Lentokoneen kyydissä olen ollut monta kertaa ja välillä olen lentänyt itse konetta.

Avaruudessakin on tullut käytyä muutaman kerran. Yksi yö lähdimme pienen porukan kanssa marsiin katselemaan maisemia. Marsissa oli muistaakseni järvi ja metsää. Uni oli toisaalta hieman ahdistava, sillä avaruusaluksen oven tiivisteet pettivät ja vettä alkoi vuotaa sisään alukseen. Jouduimme kiirehtimään takaisin maahan. Yhdessä toisessa unessa lähdin sukkulalla lyhyelle avaruusmatkalle. En muista tätä unta kovin tarkkaan. Olen iloissani näistä piristävistä unista. Osaisikohan joku kertoa, onko unilla jokin erityinen merkitys? Haluaisin kyllä kovasti matkustaa, mutta tällä hetkellä ei ole varaa. Eikä minun välttämättä marsiin asti tarvii päästä.  2funny
9  Astro special / Ennustava astrologia / Pluton siirtyminen huoneeseen 12 : 27.04.2010 18:01:52
Mieltäni on jo jonkin aikaa askarruttanut, mitä tuo tullessaan pluton siirtyminen huoneeseen 12. Tällä hetkellä pluto näyttäisi olevan noin asteen päässä huoneen kärjestä. Ensimmäinen kärjen ohitus tapahtuu vasta ensi vuoden alussa. Voikohan vaikutus tuntua jo esim. nyt, ja miten tuo siirtyminen vaikuttaa? Onko kellään tietoa? kokemuksia?
Sivuja: [1]