Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Aura -uutinen : 28.12.2010 02:18:06
Ei onnistunut kokeilu.
2  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Valaistuminen, osa 1? : 22.09.2010 21:38:43
Olen sitä mieltä että jos jotain on tulossa niin se tulee vaikka pistäisi vastaan. Henkinen kehitys muuttaa kokonaisvaltaisesti suhtautumisen itseensä ja ympäristöön. Se vaikuttaa luonnollisesti myös vuorovaikutukseen näiden välillä. Myös muut vaistoavat millaista energiaa sinusta säteilee. Siksi toisella ihmisellä on rauhoittava vaikutus tai hän on muuten kiinnostava, kun taas toisesta paistaa epävarmuus, viha tai hätä.

Valaistuminen, jos sen käsittää etappina tai päämääränä, on verrattavissa uskoontulemiseen tai rakastumiseen. Valaistuminen on henkisen kehityksen ja aivojen prosessoinnin tulos, minkä johdosta ihminen saa rauhan ajatuksiltaan ja kysymyksiltään. Se on mielestäni siis ihmisen henkinen ja luonnollinen kehitysvaihe. Valaistumisen jälkeen voi jossakin määrin unohtaa itsensä ja kanavoida positiivista energiaa ympäristöön. Jos valaistuneen ihmisen sähköinen aivotoiminta kuvattaisiin, sillä olisi varmasti omat erikoispiirteensä, mutta ei sekään selittäisi sitä mistä valaistuminen johtuu. Se on vain prosessin fyysinen puoli.
3  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Aura -uutinen : 21.09.2010 23:00:54
No tuli melko kalliiksi lentoyhtiöille ajatuksesi  Wink Taidanpa tehdä itsekin kokeen ensi yönä..

Itseäni kiinnostaa myös se miten telepatia tuntuu olevan välimatkariippumaton eli toimii sekä lähi- että kaukoetäisyydeltä. Liittyisiköhän siihen että kohde ja telepaatti ovat samalla "taajuudella" ja muodostavat jonkinlaisen yksityisen putken välilleen? Uskon että tämä ei kuitenkaan vaadi molempien yhteisymmärrystä vaan telepaatti voi virittäytyä kohteen taajuudelle yksipuolisestikin, vaikkakin alitajuisesti ja puolivahingossa se yleensä tapahtuu.

Se on selvä että ihmisen sähkömagneettinen energia vaikuttaa ympäristöön, mutta kuinka pitkälle ja mikä sen vaikutusta vahvistaa on vielä hieman hämärän peitossa. Ehkäpä tuo venäläinen tiedemies sen meille vielä kertoo. Kyse saattaa olla hyvin yksinkertaisesta asiasta jota ei ole vielä keksitty. Onhan mm. CIA tosin tutkinut mm. telepatiaa ja psitä mutta sanovat etteivät ne muka toimi.
4  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Aura -uutinen : 21.09.2010 21:39:38
http://rt.com/Sci_Tech/2010-09-21/aura-energy-understanding-korotkov.html

Venäläisen tiedemiehen mukaan ihminen voi omalla sisäisellä energiallaan vaikuttaa ympäröivään maailmaan esim. ajatusten voimalla. Uutisessa puhutaan Kirlianista ja Auroista mutta ei tarkemmin täsmennetä miten tulokseen on päädytty.

Oletteko kuulleet asiasta enemmän? Useissa internet-lähteissä täsmennetään että Aura-kuvaus ja Kirlian-kuvaus ovat eri asioita. Jos olen oikein ymmärtänyt niin Kirlian-kuvauksessa johdetaan sähkövirtaa kohteeseen joka sitten vastaa fotonisuihkuamalla ympärilleen energiapurkauksen (hetkellisen?). Aura -kuvauksessa kohteen, yleensä ihmisen, käteen laitetaan jonkinlainen anturi joka on yhdistetty kameraan tai tietokoneeseen? Joskus vain kuvataan "erikoiskameralla" aura. Mihin tämä teknikka perustuu? Millainen kuvauskalusto on ensi kuun alussa olevilla rajatiedon messuilla?
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: lapset, ajatusten näkeminen. : 17.09.2010 00:46:41
Hei! Täytyi ihan rekisteröityä tämän aiheen vuoksi kun tuli omakohtainen kokemus mieleen.

Kävi pari kuukautta sitten poikani kanssa tällainen erikoinen juttu. Jostakin syystä aloimme arvailla erään pelin kuvakortteja, eli n.20 korttia jotka sekoitettiin joista toinen valitsi kortin jota ajattelee. Sitten taas sekoitettiin ja levitettiin pöydälle tai näytettiin kädessä viuhkana. Toinen sitten valitsi kortin jonka ajatteli olevan oikea. Poikani ei niinkään arvannut oikein ensimmäisellä yrittämällä, olikohan kolmas kortti oikein paras tulos, mutta itselläni meni hämmästyttävän hyvin. Ehkä noin seitsemästä kerrasta arvasin 5 kertaa oikein ensimmäisellä yrittämällä, yhden kerran taisi olla toinen kortti oikein. Mutta viimeisellä kerralla, jolloin en enää halunut arvuutella mutta poikani vaati, vasta viimeinen kortti oli oikea. No, saavutus sekin. Viimeisellä kerralla oikein keskityin, ja silloin ei tavallaan onnistunut.

Jännä juttu oli sekin että katsoin korttien selkäpuolia ja hieman epätarkasti niin olin näkevinäni osan korteista tummempina kuin toiset, mikä johdatti oikean kortin luokse. Samoin varsinkin silloin kun kortit olivat pöydällä levällään kädessä olevan viuhkan sijaan, ja liikuttelin kättäni korttien päällä, olin tuntevinani jotain erilaista ja vahvempaa tietyllä alueella ja lopuksi tietyn kortin päällä. Enpä osaa tuota paremmin selittää sen enempää itselleni kuin teille.

Poikani ihmetteli asiaa ja oli melko epäileväinen että teinkö jonkun tempun tai huijasinko, ja samaa kysyin kyllä pojaltanikin. Hän oli harmissaan ettei arvannut itse oikein mutta samalla ihmeissään miten minä arvasin oikein peräjälkeen. Tietenkin tämä arvuuttelu perustui rehellisyyteen ja luottamukseen, mutta poikani tuntien ja hänen reaktionsa perusteella näin olikin. Emme ole ennen emmekä jälkeen tuota tapahtumaa tällaista kokeilleet, enkä oikeastaan haluakaan. Kuitenkin uskon sen johtuneen siitä että koin poikani kanssa vielä keskittyneempää yhteyttä kuin normaalisti, olimme juuri lähdössä ensimmäiselle yhteiselle ulkomaanmatkalle joka oli ollut haaveenani jo vuosia. Tavallaan tiesin jo kauan sitten että lähdemme joskus tuolle matkalle kahdestaan, ja varttitunti tuon korttiarvuuttelun jälkeen sinne lähdimme.

Uskoisin että lapset ovat herkempiä aistimaan ja välittämään tunnetiloja, ajatuksia ja kenties yksittäisiä sanojakin. Vanhetessa tällainen herkkyys sitten katoaa tai ainakin jää taka-alalle lähes huomaamattomaksi. Mutta on sitten joskus poikkeuksiakin myös vanhemmissa. Tämä on varmaan sitä ns. telepatiaa mutta olisi kiva tietää mitä se on tieteellisessä mielessä. Pari muutakin normaalista elämästä irroitettavaa esimerkkiä muistan, mutta tämä on konkreettisin ja pitkäkestoisin esimerkki jonka olen poikani kanssa kokenut.

Sivuja: [1]