Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4
1  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Ahdistava asunto : 20.07.2014 21:45:45
Asun tällä hetkellä huoneistossa, jossa on todella ahdistavat energiat. Heti kun jään asuntoon yksin alkaa itkettämään ja olo on todella surkea. En haluaisi asua täällä hetkeäkään, mutta olosuhteiden pakosta muutto ei ole lähiaikoina mahdollista. Osaako joku sanoa, tekeekö kukaan asunnon puhdistusta huonoista energioista? Mielelläni ottaisin siis jonkun ulkopuolisen kyseiseen touhuun...
2  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Vauvan kohtaaminen unessa - tuleva lapsi? : 01.04.2014 20:35:59
Oi Merenneito, ihania unia sinulla! Minäkin niin toivon että omani oli enneuni smitten
Kenties tapaan lapsen unessa vielä uudestaan...
3  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vauvan kohtaaminen unessa - tuleva lapsi? : 28.03.2014 22:00:32
Näin unta jossa minulla oli pieni vauva. Vauva oli selkeästi unessa minun omani, mutta pohdin itsekin ääneen unessa, että kumma juttu kun en muista synnytyksestä mitään. Yritin kovasti muistella synnytystä, mutta en silti saanut tapahtumaan mieleeni. Herättyäni minulla oli heti vahva side tähän lapseen ja siitä saakka hän on ollut mielessäni. Aloin pohtia, että onohan kenellekään vielä syntymätön lapsi ilmoittanut itsestään unessa? Olisiko mahdollista, että tämä sama vauva syntyisi minulle "oikeassa" elämässä ja olisimme kohdanneet ensikerran unessa? Ketokaahan kokemuksianne vauvaunista ja siitä mihin ne ovat omassa elämässänne johtaneet!
4  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Ravintotutkimusten tuloksia : 03.02.2014 18:14:54
Äääh, selvitin veriryhmäni ja O:han se oli…No, kysymyksiä herää mitä enemmän aiheesta lukee, joten saisinko vielä vääntöä rautalangasta?  Grin
-   Vegaaninen ruokavalio on tällä hetkellä kokeilussa, mutta riittäisikö jos esim. maitotuotteet palauttaisi ruokavalioon?
-   Oliko siis niin että maito on kuitenkin haitallista? (Tällaisen käsityksen sain jostain toisesta ketjustasi…)
-   Koskeeko haitallisuus kaikkia maitotuotteita? Itse rakastan niistä eritoten rahkaa ja raejuustoa.
-   Ovatko luomumaitotuotteet/ laktoosittomat maitotuotteet parempia, eli auttaako jos vaihtaa tavalliset maitotuotteet niihin?
-   Eikös voi ja kerma ole myöskin maitotuotteita? Ne siis terveellisiä.
-   Onko mitään terveellistä kasvismaitoa olemassa? Näitähän on vaikka mitä: soija, kaura, riisi, manteli, pähkinä, kvinoa….
-   Muita eläinrasvoja en haluaisi syödä, riittääkö rasvoiksi voi ja oliiviöljy? Muutenkin rasva ei vaan tunnu menevän alas ja kaikki rasvainen ällöttää. Korkeintaan leivonnaisissa voi ja ruuassa oliiviöljy ok.
-   Mikä olisi paras makeutusaine? Mitä mieltä olet steviasta?
-   Riittääkö, että jättää gluteenivijat pois? Gluteenitonta kauraa/ riisiä/ perunaa voi syödä silloin tällöin?
5  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Ravintotutkimusten tuloksia : 07.01.2014 18:49:44
Mitä mieltä olet veriryhmiin perustuvista ruokavaliosta? Esim. A-tyypillehän ei ilmeisesti paljon lihaa sisältä karppaus sopisi ollenkaan? En itse vielä tiedä veriryhmääni, mutta kovasti kiinnostaisi sen selvittäminen - jotenkin tuntuu että kovat rasvat ja punainen liha eivät sopisi itselleni sitten laisinkaan...
6  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Ravintotutkimusten tuloksia : 01.01.2014 23:19:50
Onko vinkkejä kuinka muokata vegaaninen ruokavalio (nyt jo gluteeniton) vähähiilihydraattisemmaksi ja "tutkimustuosten valossa terveellisemmäksi"?
7  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoa haluavia : 18.12.2013 21:57:14
Kiitollisena mukana, selkeyttä ja mielenrauhaa elämäntilanteeseen kaivaten...
8  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Hirveä pomo : 26.11.2013 21:35:36
Hei,
ensimmäiseksi voisit ottaa asian puheeksi esimiehesi kanssa. Kerro, että koet hänen käytöksensä epäasiallisena ja miten se sinuun vaikuttaa. Mikäli pomo ei ota tätä kuuleviin korviinsa, suosittelen työpaikan/ osaston vaihtoa niin pian kuin mahdollista. Työsuhteen alkuvaiheessa ratkaisu on helpompi tehdä ja omaa mielenterveyttään ja jaksamistaan ei kannata uhrata sellaisen ihmisen takia, joka ei ole valmis muuttumaan. Mikäli esimiehesi reaktio asialliseen keskustelunavaukseen sattuisi olemaan vihamielinen, kannattaa lähettää hänelle myös sähköpostia aiheesta. Näin asiat on jälkikäteen helpompi todentaa, mikäli tilanne tulehtuisi pahemmaksi tai ääritapauksessa sinut irtisanottaisiin.

Voimia!  smitten
9  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Intiimi aihe, tarot : 26.11.2013 21:27:53
Hei,
taidat tietää vastauksen jo itsekin - jos oikeasti olisit halukas/ valmis miehesi ehdotukseen, et kyselisi korteilta tai tältä foorumilta neuvoa. Parisuhteessa voi toki kokeilla kaikenlaista, mutta toisen rajoja on aina kunnioitettava.

Jos et kuitenkaan halua tyrmätä miehesi ehdotusta suoralta kädeltä, voit toki sanoa että haluat miettiä asiaa xx ajan.
Tosirakkaus kyllä odottaa  smitten

Mikäli sitten jossakin vaiheessa päätät suostua miehesi ehdotukseen, uskoisin että ensimmäinen kokeilu olisi helpompi suorittaa jonkun etäisemmän henkilön kanssa. Jos jälkeenpäin katuisit tilannetta, et ainakaan joutuisi näkemään sitä kolmatta osapuolta uudelleen ja sekoittamaan häntä mahdollisiin suhteessanne esiinnouseviin mustasukkaisuudentunteisiin. Jos puolestaan huomaat nauttivasti touhusta, voitte toki ottaa tuon tutun tytön seuraavalla kerralla mukaan  Wink

10  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoa haluavia : 09.10.2013 18:40:52
Molemmissa jälleen mukana!  smitten
11  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoa haluavia : 04.10.2013 20:25:23
Mielelläni mukana!  smitten
12  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoa haluavia : 09.07.2013 11:12:27
Mukana molempina päivinä!
13  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Heilurin käytöstä : 11.05.2013 15:36:19
Olin itse miettinyt heilurin käyttöä pitkään, mutta jotenkin se ei tuntunut oikealta ja jätin asian sikseen. No, eräänä päivänä olin sitten ostoksilla, ja hyllyssä ollut heiluri kutsui minua - oli pakko mennä hypistelemään ja ostaa se. Silloin tiesin, että aika on oikea ja aloitin omat kokeiluni heilurilla.

Nyt on taas ollu kausi, jolloin en ole juurikaan heiluria käyttänyt - itselleni tulee ainakin tietty tunne asioista, joissa heiluria kannattaa konsultoida. Monesti se on tilanne, jossa en enää saa vastausta intuitiolla (saatika järjellä Grin).  Kysyn myös aina ensin, että saako tiettyjä aiheita koskevia kysymyksiä esittää.

Minulla heiluri toimii ja vastaa kyllä aina, mutta en ole välttämättä samaa mieltä vastauksista. Esim. heilurin mukaan henkilö X ajattelee minun parastani, mutta näin ei mielestäni todellakaan ole (lähinnä vihamielisyyttä ja kiusantekoa olen saanut kokea ko. henkilön taholta). No, mene ja tiedä mutta kannattaa pitää tuo "hyvä renki, huono isäntä" mielessä.
14  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Rahat loppu, neuvoa korteilta, kiitän! : 09.05.2013 20:50:32
Intuitiivisesti tuli mieleen, että olisiko sinun mahdollista tehdä kesän ajan jotain osa-aikatyötä, vaikka ihan omaan alaasi liittymätöntä, jotta saisit hieman lisää tuloja? Sellainen tunne tuli, että jotain säännöllisempää/ "maallisempaa" kuin katselmukset, joita nyt teet.
15  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy ylösnousseilta mestareilta : 09.05.2013 20:47:30
Nämä ovat ihanat kortit! Haluaisitko katsoa nykyiseen parisuhteeseeni? Miten tuota miestä oikein tulisi käsitellä, jotta saisimme jutun toimimaan?  :Smiley
Sivuja: [1] 2 3 4