Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Hui, pelottaa vauvan puolesta! : 03.06.2008 10:36:12
No juu, kyllähän minä nämä tiedän, mutta kun hermostuttaa silti nuo planeettakuviot. Kiitos kuitenkin vastauksistanne Mateve ja Norna. Hyvää kesää!
2  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Hui, pelottaa vauvan puolesta! : 02.06.2008 05:47:49
Heips,

Lueskelin kauhulla tämän kuun planeetta-asetelmia - vauvallani on laskettu aika 23.6.

Juhannuksen tienoilla sekä Aurinko, Venus että Ceres tekevät oppositiota Plutolle. Lisäksi Pluto perääntyy nousumerkissäni Jousimiehessä. Ja Merkurius perääntyy minun (sekä tod.näk. tulevan vauvan) aurinkomerkissä Kaksosissa. Voisiko joku asiaan perehtynyt kertoa, että mitä nämä asetelmat tarkoittavat vauvan kannalta? Ja mahdollisesti minun ja vauvan tulevan kommunikaation kannalta?

Kannattaisiko mieluummin koittaa saada synnytystä käynnistymään aikaisemmin vaikkapa kolmen s:n menetelmällä (siivous, seksi, sauna  :Smiley)? Lääkäri on sanonut, että näyttää jo siltä, että vauva voi syntyä aiemminkin. Kannattaisiko siis mieluummin kiirehtiä kuin koittaa saada hommaa pitkittymään laskettuun aikaan tai jopa sen ylikin?

Tällaisia tuumailen idiot2 Olen kuitenkin sen verran uuno näissä asioissa, että voin vain arvailla, mitä nämä asetelmat tarkoittavat. Siitä syystä otan kiitollisena vastaan viisaampien näkemyksiä asiasta. Toivottavasti asia ei ole niin paha kuin minusta tuntuu. Lohdutuksen sanoja kaivataan  Cry
3  Astro special / Ennustava astrologia / Re: Pluto neliö Pluto vs. talous/oikeusriidat : 20.03.2006 21:07:47
Hei vielä!

Ihan pakko oli tulla takaisin kertomaan, mitä löysin astro.comista. Minulla on siis tuo  aurinko aspect_tri jupiter vain tulevaan kesäkuuhun asti. Tarkastin myös seuraavan vuoden tilanteen ja silloin ei tiettykään enää tätä tilannetta ole. Mutta, mutta mieheni kartalla tuo kuvio on vielä ensi kesästä vuoden 2007 kesään, joten - jipii-jipii - kaiken kaikkiaan meidän perheeseen osuu kivat energiat tätä oikeusjuttua ajatellen vielä pitkän aikaa.
 Smiley Smiley Smiley
t. Luna-na
4  Astro special / Ennustava astrologia / Re: Pluto neliö Pluto vs. talous/oikeusriidat : 20.03.2006 20:55:47
Kuinkahan voin enää kiittää näistä hurjan pitkistä vastauksistasi Emelia.
Kiitos, kiitos, kiitos  Smiley Cheesy Smiley

Kyllä tämä avartavaa oli. Löysinkin jo tuolta astro.comista sen kartantekopaikan  Smiley Nyt ei muuta kuin tutkailemaan.

Sitä edellistä synttäriäni vietin Englannista käsin eli täytynee toivoa, että tuo  aurinko  aspect_tri  jupiter löytyy kuitenkin. Taidankin heti lähteä tutkimusmatkalle astro.comiin.

Ihania ja aurinkoisia kevätpäiviä sinulle  smitten
toivottelee
Luna-na
5  Astro special / Ennustava astrologia / Re: Pluto neliö Pluto vs. talous/oikeusriidat : 19.03.2006 01:35:36
Heips Emelia!

Kiitos suurenmoisesta tiedosta  Cheesy Cheesy

Sanoit, etta tuo auringon paluu on voimassa seuraavaan synttariini asti (sori etta ookkoset puuttuu talla kertaa). Synttarini on kuitenkin jo vajaan kolmen kuukauden kuluttua, enka usko etta tama asia ratkeaa siihen mennessa. Naissa jutuissa tuppaa kuulemma kestamaan useampi vuosi.

Onko esim. tuolla astro.com:ssa paikka, josta voin itse katsoa auringonpaluukarttani? En ole oikein tuttu taman auringonpaluujutun kanssa. Jos viela jaksat, niin voisitko selostaa sita vahan. Miten se eroaa normaaleista transiitteihin perustuvista tulkinnoista? Mista tiedan kumpaa kannattaa lukea?

Sori vaan nama tyhmat kysymykset - koitan loytaa aikaa perehtya paremmin asiaan  Huh

Kiitoksia kuitenkin tuosta kaannoksesta - lohduttavaa kuulla, etta asiat on talta osin vahvoilla kantimilla ainakin kesaan asti  Wink

t. Luna-na
6  Astro special / Ennustava astrologia / Re: Pluto neliö Pluto vs. talous/oikeusriidat : 17.03.2006 09:54:01
Heips,

Onko tuo ote siis minun kartaltani vai yleinen esimerkki? Näytti oikein hyvältä meinaan - varsinkin tuo, että oikeusriidat ratkeavaisivat eduksi.

Minulla on Seppo Tanhuan vuosihoroskooppeja useammalta vuodelta. Eli näenkö niistä auringon paluun? Eli riittääkö jos katson mitä transiitteja edellisissä vuosihoroskoopeissa oli menossa?

Aurinkoa ja kevään odotusta   Smiley  smitten Smiley

t. Luna-na
7  Astro special / Ennustava astrologia / Re: Pluto neliö Pluto vs. talous/oikeusriidat : 13.03.2006 22:48:35
Hitsi, kiitoksia piiii..tkästä tekstistä Emelia. Ja Maallikko, ihan oikeassa olet, että real estatehan se tässä kyseessä on.

Mulla itselläni on kauhea taisteluvimma päällä - seison barrikaadeilla oikeutta huutaen  tickedoff , kun mieheni yrittää tyynnytellä ja olla se järkevämpi osapuoli. No, toivottavasti tästä hengissä selvitään ja tasapaino ei kauheasti järky.

Täytyykin säilöä tuo tekstisi Emelia ja palata siihen tämän tulevan (oletettavastikin pitkän) taistelun kuluessa.

Kauniita ajatuksia teille lähetän täältä vähemmän kauniiden seasta  smitten
Luna-na
8  Astro special / Ennustava astrologia / Re: Pluto neliö Pluto vs. talous/oikeusriidat : 11.03.2006 13:37:00
Emelia,
kiitos vastauksestasi. Tuo oli hyvä huomio, että tämän asian johdosta käsityksieni ja sisäisen maailmani on varmasti tarkoitus muuttua. No, se jää nähtäväksi, että miten muuttuu. Mutta eikös tämä Pluto opeta yleensä vaikeuksien kautta.....että tulee niin pahoja vastoinkäymisiä, ettei niiden positiivista puolta ensin meinaa ymmärtää.

Kyselit noita huonetietoja. En ole kovinkaan ansioitunut tässä astrologiassa...vielä  :Smiley enkä tiedä miten nuo asiat katsotaan. Jos sinulla riittää kiinnostusta/aikaa vilkaista, niin ole hyvä. Tietoni ovat: 5.6.1971 klo 21:20 Helsinki.

Aurinkoista lauantaipäivää!!! Toivottaen, Luna-na
9  Astro special / Ennustava astrologia / Pluto neliö Pluto vs. talous/oikeusriidat : 10.03.2006 17:56:09
Voi rähmä!
Huomasin juuri, että minulla on tullut helmikuun alusta pluto neliöön syntymäkarttani pluton kanssa. Mitähän tästä nyt sitten voisi päätellä.

Tässä on nyt käynyt niin, että minua ja miestäni on petetty tosi isossa kaupassa ja tiedän kaupan toisen osapuolen suoraan sanottuna kusettaneen meitä (anteeksi  angel). No, oikeustaisteluhan tästä varmaan on tulossa.... knuppel2

Kertokaa te viisaammat, että onko tämä transiitti jotenkin erityisen epäsuosiollinen omien oikeuksien ajamiseen tällaisessa asiassa. Eli voinko suoralta kädeltä unohtaa asian, koska kuitenkin tulisin häviämään vai miten tätä pitäsi tulkita?

Onko teillä muilla, arvoisat foorumilaiset, kokemuksia tämän transiitin yhteydestä taloudellisiin asioihin?

Vastauksista kiitollisna,
Luna-na

 aurinko Kaksoset
 askendentti Jousimies
 kuu Scorpioni ..... muita en muista ulkoa  Embarrassed
Sivuja: [1]