Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4
1  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Onkohan minulla yliluonnollisia kykyjä? : 18.08.2011 13:14:30
Valittuhan voi tarkoittaa monia asioita ja he jotka tuovat sen esille ei aina välttämättä ole ylpeitä ja pyri korottamaan itsensä (tosin tässä voi piiletä koetinkivi). Valittu voi merkitä sitä että on valittu tekemään yhteistyötä henkimaailman kanssa, valittu johonkin tiettyyn sielunryhmään opiskelemaan jotain tiettyjä asioita, henkimaailma on valinnut henkilön kanavoimaan energioita tmv
En usko että valittu tarkoittaa välttämättä sitä samaa kun esim raamatussa ja nyt tunnustan että en tunne koko tarinaa siltä kannalta hyvin.

Mutta eikös tässä mennä sitten jo ympäri? Kaikki ovat näin ollen "valittuja"! Eihän kukaan voi määritellä, mikä tehtävä kuuluu henkimaailman puolelle, vai kuuluvatko kaikki. Jokainen meistä on yhtä tärkeä ja samalla yhtä korvattavissa, eikä niin ollen ole oikeutettu nostamaan itseään jalustalle. Jos joku olisikin valittu, en usko, että hänelle sitä erikseen toitotettaisiin, vaan hänelle tulisi pakonomainen halu suorittaa tietty asia, johon hänet on valittu, eikä siihen kuulu varmaan netissä ko. asiasta huutelu.

Raamattu ei kuulu mun lukemistooni, joten en kyllä tiedä, mistä tarinasta vihjaat Huh Ehkä joku voisi kertoa senkin.
2  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 18.08.2011 13:01:18
Täällä kans yksi väliinputoaja Sad En mä vaan kyennyt ikinä hankkimaan "oikeaa" koulutusta ja "oikeaa" työpaikkaa, enkä kamalasti edes tuttuja saati ystäviä. Mies moittiikin mua siitä, että sanon aina työnteon pilaavan minut, vaikka enhän mä ihan sitä sillä tavalla tarkoita, kuin voisi ajatella Grin No oon nyt kotiäiti, siis ihan "luvallisesti" kotona "nyhjäämässä". En tiedä mitä teen sitten lapsukaisen rientäessä koulutielle Sad Haaveilen maatilasta, mutta niitä ei saa kovin helpolla, eikä ainakaan työttömän rahoilla... Mutta kun en kykene menemään töihin tienatakseni, ymmärrättekö??? Undecided En tykkää ostaa mitään turhaa, joten rahaa säästyy, mutta en myöskään halua hillota rahaa. Raha on mulle ikuinen pakollinen ällötyksenaihe.

Tää on varmaan sitä kolmenkympin kriisiä! uglystupid2
3  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Onkohan minulla yliluonnollisia kykyjä? : 18.08.2011 12:44:46
Iltasella vielä pohdin sängyssä näitä asioita, ja sitten tuli mieleeni, että ollaanko tässä kirjoiteltu kukin aidoista ja aidanseipäistä. Voisivatko itseään valittuina pitävät kertoa, mitä se valittuna olo merkitsee?

Kovasti vain sori, jos joku vetää äidin ryytimaalta sen kuuluisan herneen nokkaansa, mutta olisipa kivaa, jos jokainen miettisi hetken itsekseen, että kenen sormi jättää kahvikuppiin renkulan, joka ei katoa. Kuka älähtää kalikasta?

Lainaan erästä lempikirjoistani (Vihkimys, Elisabeth Haich), sillä minun olisi turhaa kirjoittaa samaa asiaa eri sanoin:

Kaikki voima tulee jumalalta, ja kaikki voimat, joita tuot ilmi, virtaavat sinuun korkeammasta itsestä - jumalasta. Muista aina, että sinun persoonasi on harhakuva. Sinun tosi olemuksesi - ainoa ikuinen todellisuus sinussa - on jumala! Itseluottamus merkitsee siis luottamusta sydämessäsi asuvaan jumalaan, mutta ei mielikuvituspersoonaasi. ---
Mutta jos joku kuvittelee, että hänen kykynsä ja voimansa kuuluvat hänelle itselleen, tulee jumalallisesta itseluottamuksesta väärää ylpeilyä ja itsensä ylikorostamista.


Terveiset vain kaikille suurille indigoille ja muille vastaaville valituille. Onneksi olette vaihtamassa mun vaipat, kun kuljen ihan lastenkengissä ja tunnustan sen ihan itse Cheesy
4  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: "arvaillaanko?" : 17.08.2011 21:38:18
Ok. Täysin järjetön, mutta ekana tulee mieleen silta. Öh? MIkä se semmoinen sohva on?

No onhan siinä selkänojassa ehkä siltaa muistuttava puukaari? Smiley Kyseessä on siis sellainen rokokoosohva, keltainen, ihanan kulahtanut smitten

Esitähän kysymys!
5  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kristalli, mistä? ja minkälainen? : 17.08.2011 21:36:05
Hmm... Mulla on tosin ollut eräs kristalli kaulakoruna, mutta eräänä päivänä taapersin koulusta kotiin kompuroiden ja oksentaen (enkä ollut kipeä, en edes krapulassa), ja sitten huomasin, että kristallin kärki oli haljennut Sad Ehkä siis tehdaskristallit voivat toimia, tai sitten mistä lie tullut sekin huono olo, mutta ehdottomasti ne ovat kauniita, ja meilläkin niitä on ties missä roikkumassa!

WW poistuu takavasemmalle ja jättää ketjun tietävämmille Smiley
6  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: "arvaillaanko?" : 17.08.2011 21:28:20
Minkä värinen matto mulla on peittämässä olohuoneen lattiaa ?

Tummanpunainen persialaismatto! Liekö tullut noista eksoottisista kaupoista, joista kirjoitit Grin

Minkälainen sohva meillä on olohuoneessa?
7  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kristalli, mistä? ja minkälainen? : 17.08.2011 21:21:54
Nokun ihmiset yleensä sekoittavat ne kaksi asiaa Smiley Miksi kukaan etsisi energiaa tehdasvalmisteisista kristalleista, vaikka kauniita ovatkin?  Huh
8  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Edellinen elämä-leikki ;) : 17.08.2011 21:15:29
Se on aika jännä juttu että nämä edelliset elämät on aina niin eksoottisia tai dramaattisia, ja eläjä on ollu pohjimmiltaan aina kunnollinen.

Entäpä jos näkis jollekulle että: Olit edellisessä elämässäsi ruotsalainen homo.

Tai: Olit ihan tavallinen suomalainen pikkupoika, sairastuit viisivuotiaana polioon ja kuolit siihen, piste  laugh

Ottaisin innolla vastaan tiedon elämästä ruotsalaisena homona tai ihan tavallisena pikkupoikana, joka on kuollut polioon! En yhtään epäile, etteivätkö nämä voisi pitää paikkaansa, mutta olisivatko juuri ne elämät tehneet niin lähtemättömän vaikutuksen minun sieluuni, että vieras ihminen netissä kykenisi ne nappaamaan kaikista niistä elämistä, jotka olen elänyt? Ne elämätkö olivat kaikista dramaattisimmat, ja syvimmät jäljet jättäneet?

Hyvänen aika, leikkiähän tämä on, vaikka ehkä joskus on mukana totuudensiemen  Wink
9  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kristalli, mistä? ja minkälainen? : 17.08.2011 21:05:02
Vaikka tunnenkin vuorikiteen kivenä omakseni, en kyllä osaa neuvoa parasta hankintapaikkaa. Hintaluokitus johtuu kuitenkin kristalleissa lyijypitoisuudesta... Laadukas kristalli maksaa tietenkin enemmän sekä välkehtii kauneimmin.

Omat kiveni olen hakenut Jalokivigalleriasta.

Kaulakorun tavoin luottaisin ostotilanteessa intuitioon. Sitä ei pääse käyttämään nettikaupoissa.
10  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Onkohan minulla yliluonnollisia kykyjä? : 17.08.2011 13:47:39
Pahoitteluni pikkumyymäisestä lähestymistavasta.

Kokeillaan näillä sanoilla:

Olemme kaikki oman asiamme valittuja. Meillä kaikilla on kykyjä, mutta toisten kyvyt vain ovat enemmän tieteen ja uskonnon silmissä hyväksytympiä. Kaikki ne kyvyt ovat kuitenkin täysin luonnollisia, eivätkä ne kyvyt itse voi tuottaa pahaa, vaan ainoastaan kykyjen käyttäjä, jos tämä tekee niillä pahaa tai ajaa vain omaa etuaan.

Smiley
11  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Edellinen elämä-leikki ;) : 17.08.2011 13:28:11
Tummasilmä eli Venäjällä, kylmässä, jossain hyvin pohjoisessa. Hän oli voimakas nainen. Hänellä oli kuusi lasta, viisi poikaa ja yksi tyttö, joka oli hänen silmäteränsä. Mies kuoli onnettomuudessa jokseenkin nuorena, kaatui ehkä hevosen kanssa, ja Tummasilmä jäi suremaan miestään, jota oli rakastanut todella syvästi. Hän kuitenkin pärjäsi lastensa kanssa aina jotenkuten, mutta inhosi ainaista kylmää. Hiukset harmaantuivat jo nuorena. Tämä tapahtui 1800-luvulla.

RayOfLight asettuu Meksikoon, ajasta en osaa sanoa. Näen hänet siellä joko itse jonkinlaisena pappina, tai papin oikeana kätenä. Hänellä oli valtaa ihmisiin, mutta hän yritti toimia aina oikeamielisesti. Hänellä ei ollut omaa perhettä, mutta hän rakasti lapsia, ja kaikki kylän lapset olivat lähellä hänen sydäntään.
12  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Mitä mieltä olette? : 17.08.2011 13:04:09
Minäkään en ottaisi vakavasti. Jollain todennäköisyydellähän se ne kortit heittää, mutta enemmän luotan omiin kortteihin, joilla saan sormenpäähän lämpimän tunteen, enkä sitä tunnetta varmaankaan saisi hiirellä.
13  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Onkohan minulla yliluonnollisia kykyjä? : 17.08.2011 12:40:25
Ja minun mielestäni ihmiset ovat niin yksinkertaisia olentoja, että pitäisi olla jollain tapaa vajaa, jollei heidän ajatuksiaan kykene lukemaan Wink

Jos on halua päästä sielunsa kera ylemmille tasoille, suosittelen luopumaan ajatusmallista, jossa kuvitellaan olevan muista poikkeava "valittu". Sillä me kaikki olemme niitä himpun verran yksinkertaisia olentoja.
14  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Vapaaehtoisesti lapseton : 10.08.2011 21:35:53
Tämä menee jo ohi lapsijuttujen, mutta mielestäni on kuolema on siunaus. Mitä me oppisimme yhdessä kehossa ja yhdessä elämässä? Jokainen elämä opettaa meille uusia asioista, ja niin kauan on tarvis syntyä kuin opittavaa riittää. Kyllä minäkin teininä unelmoin vampyyrina olemisesta 2funny Mitä vanhemmaksi elän, sitä miellyttävämmältä tuntuu ajatus, että tämä joskus loppuukin. Kaikkea kestäköön aikansa, sanoi pässi kun päätä leikattiin.

Pakko pyytää selvennystä Keskiyön Vahingolta mitä hän mahtanee tarkoittaa "sairauden kokemisen tarpeelta"? Meni ihan ohi.
15  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Henkinen ikä : 09.08.2011 20:32:56
40 vuotta  Cool Toiveikäni. Silloin ovat raskaat ruuhkavuodet takana, ja saa jälleen keskittyä omaan napaan Grin

Jälkimmäinen testi:
110-vuotias... ainakin.

Tätä korkeampaa henkistä ikää on vaikeaa saavuttaa. Pidät suuressa arvossa älyä, etkä aina katsele suopeasti nuorempien toilailua. Olet luultavasti joskus ollut nuori itsekin, muttet koskaan mikään tyhjäpää. Rentoudu välillä – sano vaikka ”niinku” tai osta törkeän kirkasvärinen paita! Aina ei tarvitse olla siteeraamassa Platonia.

Hanki korkeampi henkinen ikä näin:

– Ei mahdollista

Nuorennu näin:

– Tee ihan mitä tahansa

 Wink
Sivuja: [1] 2 3 4