Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Mille alalle suunnata? : 15.09.2012 12:15:02
Minullekin tuli mieleen jotain esiintymistä ja "julistamista". Ei kuitenkaan ehkä näyttämöllä...ehkä opettamista (lukiossa tai yläkoulussa). Kokeilevia opetusmetodeja ja ihmisten herättelyä.
Minäkin olen vain aloitteleva tulkitsija, joten vankkumattomasti ei kannata uskoa näihin ajatuksiin mitä minulle heräsi  uglystupid2
2  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Mistä avaimet chironiin? : 13.08.2012 14:30:11
Nimimerkillä ei ole sen kummallisempaa tarinaa kuin, että se on oma tulkintani kartastani. Paljon vettä (juurikin  kalat ja  rapu sekä vähän  pluto ) ja se mikä jää vedeltä käyttämättä on sitten maata (lähinnä  kauris ).
Usein toivon, että kartallani olisi enemmän tulta. Vaikkapa  oinas tai  leijona tai sitten jotain mikä toisi enemmän tyyneyttä ja rauhaa (mikä merkki sitä sitten edustaakaan?).
Kiitos, että jaksoit katsella karttaani. Täytyykin perehtyä tarkemmin tuohon psykologiseen testiin.
3  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Mistä avaimet chironiin? : 12.08.2012 10:08:06
Kokeilin tuota meri asiaa  Smiley Mielenkiintoinen kokeilu, mutta se ei paljastanut juuri mitään uutta. Pelkään selvästi uutta ja vierasta. Pidän rutiineista ja perinteistä. Ristiriitaista on vain se, että perinteiset sukupuoliroolit eivät mitenkään istu omaan persoonaani.
Olisiko kartassani jotain vinkkiä, mitkä saattaisivat olla vahvuuteni?
4  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Mistä avaimet chironiin? : 10.08.2012 16:21:52
Osaatko sanoa miten tuota puolineliötä chironin ja vestan välillä tulisi tulkita?
5  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Mistä avaimet chironiin? : 09.08.2012 17:04:57
Jatkuvat pelot, epävarmuus ja näistä seuraava ahdistus. Mistä löytäisin avaimet ongelmien ratkaisuun? Löytyisikö ratkaisu chironista ja sen aspekteista?
6  Astro special / Ennustava astrologia / Planeettojen ohitukset : 07.06.2012 17:11:34
Voisiko joku ystävällinen kertoa miksi planeetta ohittaa toisen 3 kertaa ja mitä nämä eri ohitukset merkitsevät? Eroavatko nämä 3 toisistaan jotenkin?
7  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Neptunuksen transiitit : 23.05.2012 19:43:18
Onko kellään tarkempia kokemuksia  neptunus aspect_con keskitaivas vaikutuksesta työelämään? Minulla sattuu vielä olemaan  keskitaivas kalat...Onkohan minkälaiset rytinät tulossa? Vähän turhauttaa, kun juuri olen pääsemässä pluton transiiteista 6.huoneen planeetoille ja  keskitaivas:lle eroon ja sitten taas mennään  Cheesy Toisaalta ei sitten vanhusvuoteella tarvitse miettiä, että ei tapahtunut mitään.
8  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Ammatti : 13.04.2012 17:12:01
Jos tän oman maailmansa pelastais nyt ensin... Siinäkin ihan helskatisti hommaa.  idiot2

Allekirjoitan  Cheesy
9  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Ammatti : 06.03.2012 17:16:37
Kiitos paljon mielenkiintoisista tulkinnoistanne ja mielikuvistanne Ebenia ja nikki!
En näe itseäni johtajana ja lapsetkaan eivät ole juuri koskaan kiinnostaneet, mutta ehkä minun tulisikin katsoa hoito-alaa hiukan laajemmin kuin vain noiden perinteisten/paremmin tunnettujen vaihtoehtojen kautta.
Historia ja sukututkimus on aina kiinnostaneet minua erittäin paljon, mutta en näe kyseisellä alalla paljonkaan varmoja työllistymismahdollisuuksia ja haluaisin jo taloudellista turvaa/vakautta. Maanmittaus on myös joskus käväissyt mielessä, samoin vanhojen talojen kunnostus/remontointi. Jokin tuntuu kuitenkin estävän minua täysin hyppäämästä siihen kyytiin.
10  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Ammatti : 05.03.2012 13:02:26
Hei jälleen.
Painiskelen yhä samojen kysymysten äärellä ja olisin edelleen kiinnostunut kuulemaan kommentteja kartastani ammatinvalintaan liittyen.
11  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Ammatti : 01.03.2011 22:32:41
Hei,

Kirjoittelen tänne nyt ensimmäistä kertaa, vaikka karttaani olenkin tutkiskellut kohta vuoden verran.
Eniten tällä hetkellä askarruttaa ammatinvalinta. Se itseasiassa askarruttanut jo muutaman vuoden, mutta mitään radikaalia uudistusta en ole saanut aikaiseksi. Nyt uudet valinnat ovat kuitenkin tulemassa pakolla eteen (johtuisikohan pluton transiiteista?)
Nyt kysyisinkin mitä te muut näette kartallani? Hoitoalaan tuo näyttäisi aika pitkälle viittaavan ja se osittain vetäisi puoleensakin, mutta pelkään, että olen liian herkkä kyseiselle allalle. (Voiko herkkyys johtua vesipainotteisuuden lisäksi myös chironista 12.huoneessa?)
Kiitos vastauksista Smiley
Sivuja: [1]