Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 23.10.2012 18:34:24
Oli itselle niin hämmentävää symboliikkaa viimeöisessä unessa, että melkein pakko kysyä keksiskö joku muu tähän jotain avausta:

Unen ensimmäisessä vaiheessa olin lapsuudenkodissani joka, kuten unissani usein, esiintyy sellaisena kuin se oli ollessani ~13-vuotias. (Tämä aika oli elämässäni aika iso murroskohta, jolloin mm. perhesuhteet muuttuivat ihan täysin, joten voi olla että kummittelee unissa yleisestikin siksi, tai kuvaa tätä kautta jotain...) Olin kuitenkin unessa ihan itseni ikäinen.

Minulla oli käsissäni kaksi herätyskelloa. Toinen on ihan oikeasti olemassa, kirkkaanoranssi neliönmuotoinen muovikello, jonka joskus noihin unen tapahtumapaikkoihin sijoittuvana aikana rikoin (ja harmitti kamalasti), ja toinen oli ikäänkuin samaa sarjaa, mutta kirkkaanvihreä ja pyöreä kello. Kellot olivat keskenään samassa ajassa. Oranssi kello oli edelleen selkeästi rikki, mutta kävi normaalisti. Vihreä kello kävi myös, mutta alkoi unessa yhtäkkiä epävireisesti soimaan (siis ikäänkuin patterit lopussa).

Unen toisessa vaiheessa olin nykyisessä asunnossani. Odotin kahta postipakettia ulkomailta eri osoitteista ja kohteista, paketit oli postitettu eri aikoihin, ja eri kuljetusfirmojen kautta. Jäljitin paketteja kummankin firman kautta, ja yhtäkkiä samanaikaisesti kummastakin paketista tuli tieto, että ne ovat postissa kadonneet.

--
 idiot2
Sivuja: [1]