Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 05.08.2011 11:01:45
Näin unta, jossa olin noin 10-vuotias poika. Uni alkoi siitä kun kiipesin ystäväni kanssa (myös poika), rännin tapaista putkea pitkin minun kotiini. Äitini huuteli meille alhaalla jotain ja en ole satavarma yrittikö hän ampua meitä.  Shocked
Mutta siis..kun pääsin kaverini kanssa taloon, minun huoneeseen, se oli sotkuinen, lattialla oli suuret vuoret vaatteita ja mitä sieltä nyt löytyisikää. Liikkuminen sen sijaan on yllättävän vaivatonta rojujen keskellä. Kaverini jäi seisomaan taustalle.
Lukitsin äkkiä ovet, ettei äitini pääsisi sisälle huoneeseeni. Hän tuntui olevan vihainen minulle/minulle ja kaverilleni. Näin hänen kasvonsa yhdestä luukusta. Huoneesta oli salaovi kaapin kautta. Kipitin siis ympäri taloa näiden salaovien kautta.
Talo näytti siis olevan kaksikerroksinen (olin kaverin kanssa kiivennyt yläkertaan), mutta portaita ei näkynyt missään, ei yläkertaan, eikä alakertaan. Tuntui silti koko ajan, että olisimme alakerrassa, riippumatta siitä montako kerrosta talossa oli.
Yhdessä vaiheessa unta minulla oli monta kynsiviilaa. En tehnyt niillä mitään, mutta ne jäi mieleen.
Toisessa vaiheessa lattialla makasi n. 10-kuukautinen vauva. Käärin sen kaapista löytämääni lakanaan/pöksyihin ja toivoin, ettei hän alkaisi huutamaan tai rimpuilemaan, koska äitini saattaisi suuttua enemmän minulle.
Päätin mennä yhden huoneen läpi, jonka tiesin olevan aavehuone. Se oli suuri olohuone, joka on aiemminkin ollut unissani. Menin sinne ja olo siellä oli hyvin ahdistava ja se erosi sisustukseltaan muista huoneista, siellä ei ollut sotkua. Pari suurta käsivartta yritti lyödä minua. Ne tuntuivat lähtevän seinistä. Selviydyin kuitenkin toiselle ovelle. Joku kertoi, että oli ihmeellistä, että selvisin siitä huoneesta, koska sinne oli kadonnut ainakin 86 pappia (kuitenkin yli 80).  Shocked Olivatko ne yrittäneet 'manata' pahaa tästä huoneesta? Hiiretkin pelkäsivät tätä huonetta ja olivat aikeissa lähteä. Joku pisti myrkkyä niiden koloon 1700-luvun tyyliin.

Mietityttää varsinkin tuo aavehuone. Yhdessä toisessa unessa olin 1900-luvun vaihteen puutalossa ja siellä oli samantyylinen huone. Pelotti että näkisin jotain pelottavaa.  Cry
2  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 05.05.2011 10:16:25
Näin unta, että rakkaan sitruunapuuni (on olemassa oikeasti) rukkuun oli tullut kaikkea törkyä. Angry Oletan, että vihamieheni olivat laittaneet ne sinne (kouluaikoina kiusaajani laittoivat kiisseliini lihapalan). Cry Mutta siis, ruukusta löytyi mm. kaalinpaloja, shampoopurkkeja, muita kasveja/ruohoja ja Kinder-yllätysten keltaisia kuoria. Multakin oli kamalan huonolaatuista ja paakkuista. Olin suuttunut ja hädissäni. Multa täytyi vaihtaa pikemmiten. Vaihdoin mullan ja istutin ruukkuun heiniä, joita olin löytänyt ruukusta. Ne olivat pitkulaisia, ongenkoukun muotoisia ja niissä ei ollut juurta. Ajattelin kuitenkin "pelastaa" nekin. Istutin vielä sitruunapuun, mutta voih!  Cry Se oli katkennut ja jäljellä oli vain lehdetön varsi.

Mitähän tämä nyt tarkoittaa?  Undecided
3  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 05.04.2011 15:42:12
Minä olen jo monia vuosia nähnyt samaa unta.  Undecided Juoksen karkuun vanhempiani, milloin suuressa tavaratalossa, milloin karkaan kotoa. Pakenen myös joskus koulusta.
Viime aikaisessa unessa olen jopa mennyt tavaratalossa piiloon takkien taakse (joku kaappi, jossa vain takit roikkuu hengarista) ja katsellut kauhulla kun vanhemmat kävelevät ohitse. Olen jopa rukoillut: "Älkää vain katsoko tänne..älkää vain katsoko tänne.." olen sitten juossut ulos tavaratalosta, varastanut polkupyörän ja lähtenyt ajamaan, mutta olen joutunut palaamaan takaisin tavarataloon.
Lisäksi unissani toistuvat poikkeuksetta alaspäin menevät hissit (isot tavarahissit, hissikuilu näkyy), vessat, jotka ovat siivottomassa kunnossa ja sun muut vessahätäunet  idiot2 menen väärään paikkaan pisulle tai joku näkee minut pöntöllä!
Ja onhan näitä muitakin, mutta haluan selityksen näihin ja varsinkin tuohon pakenemisvimmaan..
Sivuja: [1]