Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Hjelp? : 05.03.2014 23:40:33
Jaksaisiko joku vilaista etänä tai antaa neuvoa mitä kannattaa tehdä.

Mua seuraa ns. paska karma ja kaikki se paha mitä yhdelle ihmisille voi tapahtua, on suunnilleen mulle tapahtunut. pahojani oon tehnyt ilmeisesti edellisessä elämässä ja kenestäkään en ole piitannut. Sivullisetkin on alkaneet kommentoimaan tätä huonon onnen sarjaa ja vastoinkäymisiä, joten näkyy ulospäin aika hyvin.

Voiko tälle tehdä yhtään mitään? Melko raskasta tää eläminen vaikka parhaani yritän.
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Viitsisikö joku vilkaista? : 21.01.2013 23:51:03
Uusi vuosi lähti heti pamauksella käyntiin kun klo löi 12 aurinkorannnikolla. Tumma ja tulinen Espanjalainen, puhtaat eivät ole jauhot mutta tunnetta löytyy molemmin puolin! ns. passion at first sight.

Voisiko joku vilkaista mitä näkyy? Neljä vuotta on tässä tullut vietettyä hiljaiseloa joten tämä yllätti kyllä aivan täysin!

Kiitos!

3  Astro special / Astro special / Vs: Miksi karttani on sellainen kuin se on? : 07.01.2012 22:41:57
hmm, ajattelin nyt kirjoittaa tähän ketjuun kun sopii teemaan.

Tehtiin tuossa viihde mielessä Astron astrologisia karttoja illlanistujaisissa kaveriporukalla. Muilla oli noin 2-4 erikoiskuviota kartalla mutta minulla niitä oli seitsemän.

-Leija
-kultainen kolmio
-pikkukolmio
-jumalan sormi
-T-risti
-mahdollisuuksien kolmio
-haasteellinen kolmio

Olen hieman hämmentynyt katseltuani useamman ihmisen pika tulkintoja. Osaako kukaan kertoa mistä moinen erikoiskuvioiden rypäs ja kertooko se jostakin erikoisesta?

cheers!
4  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Ennustajat Helsingissä? : 04.01.2012 01:09:49
Moi kaikki!

Yritin tuossa googlettaa Helsinkiläisiä ennunustajia jotka ottavat vastaan eli en halua email/puhelin ennustuksia mutta en löytänyt oikeastaan mitään. Mistä näitä henkilöitä kannattaisi etsiä? Onko kenelläkään suositella ketään? Jotenkin uusi vuosi taas nostatti halun tietää enemmän oman elämän sekaisista kuvioista Cheesy

Kiitos paljon!
Sivuja: [1]