Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 14.06.2013 18:08:01
Kiitos t.touhula hienosta tulkinnasta. Smiley Aika pitkälti pitää paikkaansa. Tämä sai miettimään.
2  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 14.06.2013 13:08:48
Voisiko merenneito vastaavasti olla sama asia? Sukupuoli on vain eri. Merenneito keskustelussa eräs laittoi:

Mermaid
To see a mermaid in your dream, signifies the female aspect of yourself that is mysterious and secretive. It may also show a fear of sex. In particular, for a man to dream of a mermaid, it indicates that he is having fears of being drowned by the feminine aspect of his psyche. For a woman, it suggests doubts over her femininity

Mutta toisaalta, onko valhetta, että on merenmies? Eihän yhtään näyttänyt siltä. Onko jokin syy valehdella mitä oikeasti on? Ajattelenkohan tätä jo liikaa Cheesy
3  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 14.06.2013 11:00:25
Olen miettinyt unta jonka näin viime yönä. Ehkä joku voisi osata tulkita? Itse en ainakaan löytänyt mistään mitä merenmies voisi tarkoittaa.

Alussa unessa olin jotenkin joutunut äidin ja veljen kanssa vedenalaiseen maailmaan. Eräs merenmies minut nähtyään heti ihastui. Hän oli aluksi ihan mun lähellä, jopa kiinni. Ruokapöydällä tuli puheeksi eräs mies, josta tykkään tosi elämässä, mutta meillä ei ole mitään. Vain hänen nimensä kuultuani sai minut muihin maailmoihin. Unessa se mies oli lapsuudessa tuttu, mutta tosi elämässä olen tuntenut hänet jonkin aikaa ja tunnen hänet läheiseksi. Merenmies oli huomannut kun ajatukseni olivat jääneet ihmismieheen. Jossain vaiheessa äiti kertoi elämästämme mm. päiväkodista. Merenmies oli vaitelias, koska hän ei halunnut että lähtisin kun oli sen aika.

Toivottavasti tästä sai jotain tolkkua. Eräs asia jäi mieleen. Merenmies oli ihmisen näköinen - hänellä oli jalat, eikä pyrstöä tai mitään muutakaan mitä voisi olettaa merenmiehellä olevan.
Sivuja: [1]