Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Löytyykö täältä vielä ennustajia jotka tahtovat harjoitella? : 17.05.2012 19:08:46
Hei,
miltä näyttää tämä vuosi työ- ja rakkauselämän osalta? Muuttuuko työ ja tuleeko vihdoinkin se suuri rakkaus?

Kiittäen Essi smitten

Hei,

rakkautta olet saanut odottaakin. Se on sääli, sillä sinussa on monia ominaisuuksia, jotka tekisivät sinusta hyvän parisuhteen osapuolen, hyvän vastakappaleen toiselle ihmiselle. Aistit toisten ihmisten energian - kuten omasikin - eri tasolla kuin muut, se tulee auttamaan parisuhdettasi. Olet myös, ehkä juuri sen takia, luova ihminen - luovuus voi näkyä myös tavallisissa, arkisissa asioissa kuten siinä, miten huomioit muut ihmiset, miten kannat itseäsi ihmisten keskellä ja tällaisissa asioissa. Todellakin monet huomaavat sinussa erilaisen särmän kuin useimmissa, varmasti sitä sen erityisemmin itse tajuamattakaan. Se saattaa joitakin työntää pois, mutta sitä kovempaa kolahtaa kun löydät ihmisen, joka sen ymmärtää.

Mitä tähän vuoteen tulee, särmäsi vetoaa ihmisiin, mutta heidän on monesti vaikea vastata tähän hieman epätavalliseen, olkoonkin positiiviseen, tunteeseen. Sinulta vaaditaan, että rohkaiset ihmisiä nämä tunteet näyttämään. Tästä näen rakkauselämäsi onnistumisen olevan paljolti kiinni. Et siis saa jäädä seinäruusuksi.

Et ole ikuisesti paikallaan pysyvä ihminen, ja vaikka sinulla on oma mukavuusalueesi, uskallat kurottaa myös sen ulkopuolelle. Työssäsi todellakin näen tätä kautta muutoksia, mutta sinun on niihin itse tartuttava, et tässäkään asioissa saa jättää asioita odottamaan tapahtumistaan. Jos tähän pystyt, se tuo palkkionsa, ja uskon että pystyt.

- Taival
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Ennustusta kesälle? : 17.05.2012 17:39:13
Moikka Taival Smiley

Laitoin sulle yv:nä postia.  smitten



Niin. Kehotan harkitsemaan vakavasti neuvoani, vaikka sinusta tuntuisikin, että kehottamani tie on kuljettu loppuun.
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Löytyykö täältä vielä ennustajia jotka tahtovat harjoitella? : 17.05.2012 13:19:24
Hei, näetkö miltä mun rakkauselämä näyttää tänä vuonna? Joko se Suuri Rakkaus kolkuttelee ovella Cheesy

Hei. Sinussa näen ensimmäiseksi syvää henkisyyttä, en tarkoita välttämättä uskonnollisella tasolla, vaan elämän syvempää ymmärrystä, sellaista, joka karttuu toisaalta kokemuksen ja toisaalta avoimuuden ja jonkin sellaisen kautta, jota voisi sanoa intuitioksi. En usko että se on niinkään myötäsyntyistä kuin kehittynyt oman toimintasi kautta. Ehkä joskus näet ennalta väläyksiä joita et välttämättä sellaisiksi tajua, kuten ajattelet jotakuta ja kohta hän jo ottaakin sinuun yhteyttä? Kuitenkin et ole avannut tästä henkisyydestä kuin pienen osan, mutta siihen sinulla on vähintäänkin loppuelämä aikaa. Tässä asiassa kehottaisin kehittämään sekä itseäsi että tätä kykyä noudattamalla syvempiä mielihalujasi - kaikkia pinnallisimpia ei välttämättä kannata suin päin pyrkiä toteuttamaan.

Tältä pohjalta, mitä tulee rakkauteen, tunnen että se on lähempänä kuin uskotkaan. Vaikka teet asiat omalla tavallasi ja olet hieman itsenäisempi kuin useimmat, on sinulla silti turvallisuuden kaipuu - ja suoraan sanoen myös hiukan yksin olemisen pelkoa. Itsenäisyytesi nähdään kuitenkin hyvänä - vaikka varmasti keksit ihmisen tai pari elämästäsi, jotka olisivat eri mieltä - ja siihen sinun kannattaa panostaa myös rakkauselämässäsi, ottaa mies rinnallesi eikä yläpuolellesi.

Mielelläni yritän auttaa ihmistä, jonka käsitys maailmasta on moniulotteisempi kuin useimpien, ja toivon että helpotusta tästä saatkin.

- Taival

4  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Löytyykö täältä vielä ennustajia jotka tahtovat harjoitella? : 16.05.2012 23:13:15
Terve! Jos joku haluaa lahjoittaa kallisarvoista aikaansa ( coolsmiley) niin minullekin saa harjoitella...haluaisin vaan kysyä mitä näkyy kesääni ja loppuvuoteen? Suuria mullistuksia? Kiitos!

Hei,

näen sinussa kaipuuta toisenlaiseen elämään. Monet toki ohimennen pohtivat, että mitä jos olisin tehnyt tämän ja tuon päätöksen toisin, mutta sinun kohdallasi tämä tunne on vallannut enemmän alaa kuin useimmilla. Vaikka olet ihminen joka saa tuloksia aikaiseksi - nimenomaan saa aikaiseksi, itse, kovalla työllään - olet epävarma siitä ovatko nämä sittenkään oikeita tuloksia, sellaisia joita olisit halunnut. Tätä ristiriitaa työstät, ja se sinussa myös tulee seuraavan vuoden-puolentoista aikana helpottamaan, tavalla tai toisella. Sinulla on myös hieman tapana olla oma vihollisesi liialla itsekritiikillä. Se ei sinänsä ole lainkaan huono ominaisuus, se on vain sinussa hieman korostunut.

Näen myös yhteyden johonkin kauas, olisiko Eurooppaan tai jopa Amerikkaan. Tämä selvästi merkitsee sinulle jotain, mutta tuntuu myös osalta mainitsemaani kamppailua itsesi kanssa.

Toivottavasti saat tästä jotakin aineksia elämääsi.

- Taival
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Ennustusta kesälle? : 16.05.2012 21:56:54
Uskon että jos todella mietit, niin löydät tuollaisen mainitsemani miehen elämästäsi, jonka osaat yhdistää näihin asioihin. Varmasti ymmärrät että näin yksityiskohtaiset asiat ovat hieman hämärän peitossa, kehotan kuitenkin kiinnittämään huomiota lähitulevaisuudessakin tuon nimisiin ihmisiin.

Jos haluat vielä myöhemmin selvennystä asioihin niin enköhän minä täällä joskus pyörähdä Smiley
6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Löytyykö täältä vielä ennustajia jotka tahtovat harjoitella? : 16.05.2012 00:47:59
Hei Taival!
Näkisitkö mitä minun rakkauselämässä on tulossa tässä tämän vuoden aikana? Smiley

Terve. Sinulla on selvästi ollut vaikea vuoden alku tässä asiassa, olen pahoillani puolestasi. Ihmissuhteita katsoessa mieleeni nousee joskus nimiä tai nimien kaikuja, nyt Mikko tai Niko tai tämän kaltainen. Ei välttämättä miesystävänäsi; mitä merkitystä tällä on sinulle?

Suhdemaailmassa kannat ikääsi suuremman taakan menneiden kokemustesi kautta, tästä taakasta sinun tulisi luopua ja mahdollisimman tehokkaasti. Anna menneiden olla. Varsinaisesti kysymykseesi vastaten, näen sinulla suhteen tämän vuoden aikana, mutta... en onnistu näkemään sitä suinkaan ikuisesti kestävänä, valitettavasti on tämäkin kerrottava. Älä anna tämän kuitenkaan liikaa estää itseäsi, uudet kokemukset tällä saralla ovat se mitä tarvitset, ja nimenomaan erilaiset kuin menneet. Lisäksi voin aina olla väärässä tuon keston suhteen Smiley

- Taival

7  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Ennustusta kesälle? : 15.05.2012 22:14:14
Mukava kuulla, että olen onnistunut tavoittamaan sinut. Näet asian kuitenkin edelleen liikaa miesten kautta, sinun kannattaisi ajatella itseäsi enemmän kuin näitä "vääränlaisia" miehiä. Stressi, josta puhumme, lähtee sinusta itsestäsi eikä näistä miehistä, kuten varmasti näet kun olet rehellinen. Korostaisin edelleen tätä matkaa joka sinua kesällä kohtaa. Se auttaa sinua selvittämään tätä asiaa, minun vaatimattoman yritykseni lisäksi.

Sinulla on ollut viimeisen vuoden parin aikana ongelmia romantiikassa, näin se minulle näkyy. Ehkä nuorempanakin oli ongelmia "vääränlaisten" miesten kanssa... minulle tulee nimi Juha, Juhani, jotain sen tapaista. Ei välttämättä mikään miesystäväsi... sanooko tämä mitään?

Voisit myös yrittää purkaa suojamuuriasi taiteen kautta, avautua itsellesi jos et ulkomaailmalle. Näen sinussa tukahdutettua taiteellisuutta, nuorempana, ehkä pidemmälläkin.
8  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Ennustusta kesälle? : 15.05.2012 20:36:58
Hei,

työt ja ihmissuhteet aiheuttavat monelle stressiä; näen, että sinulle enemmän kuin useimmille. Vaikka et halua tätä stressiä ulkopuolelle näyttää se näkyy sinusta kuitenkin läpi, ja juuri se hankaloittaa asioiden etenemistä. Toisaalta olet - yrität olla - jopa liioitellun rohkea ulospäin. Yritä antaa mielentilasi palautua sen luonnolliselle tasolle. Käy läpi lääkekaappisi ja heitä vanhentuneet lääkket pois. Toimi muutenkin kesällä tämän ajatuksen mukaan.

Kesällä, jota tässä jo eletäänkin, näen sinulla matkan, ei kuitenkaan välttämättä työhön liittyen. Tulet toki lomailemaan, mutta tästä ei ole kyse. Pikemminkin sinulla on tarve päästä pois nykyisestä tilastasi, sen staattisuudesta ja jopa ahtaudesta, ja tämä tarve sinun on tavalla tai toisella toteutettava. Mitä tuohon lomaan tulee, varo ettei siitä muodostu sinulle ansaa jonka aikana ja jälkeen jäät miettimään liian synkkiä asioita - panosta tuohon matkaan.

Suhteista vielä painottaisin, että ongelma ei ehkä niinkään miehissä - moni mielellään olisi kanssasi - vaan siinä, ettet uskalla päästää heitä lähellesi tämän stressin ja sisäisten ristiriitojesi vuoksi. Voit hakea voimaa miehiin suhtautumiseen vaikkapa siitä miten hyvin käsittelet joitain eläimiä - olkoonkin että miehissä voi olla enemmän vaaroja.

Toivottavasti tunnet, että tämä auttaa sinua elämään kesän enemmän siten kuin sen haluat elää.

- Taival



9  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Löytyykö täältä vielä ennustajia jotka tahtovat harjoitella? : 15.05.2012 19:58:42
Minunkin tulevaa saa katsoa. Mitä vuosi tuo tullessaan? Pääsenkö pian yli keskenmenosta? Saanko uuden tilaisuuden?

Näen, että sinun tunteesi kumpuavat tässä asiassa toisaalta lapsen kaipuusta ja toisaalta keskenmenon tuskasta. Sinusta tuntuu banaalilta haluta lasta varauksetta nyt kun sinulla on suru menetetystä elämästä, kuitenkin tämä halu sinua tulee kannattamaan ja se ajaa tämän surun ylitse. Tunnen, että tämä on toisintoa omasta syntymästäsi - äidilläsikin on ollut vaikeuksia raskautensa kanssa ennen sinun syntymääsi. Silti olet siinä, ajattele tätä äitisi kannalta, kuinka hyvä hänen oli saada vielä sinut maailmaan. Sinussa ei ole mitään vikaa, sen olet jo tässä asiassa osoittanut ja tiedätkin sen itse kun olet rehellinen ja katsot tämänhetkisen surusi läpi.

- Taival
10  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Löytyykö täältä vielä ennustajia jotka tahtovat harjoitella? : 15.05.2012 02:19:46
Moi! Työelämä pohdituttaa. Onko mitään mukavaa tulossa vielä tänä vuonna?

Hei,
näen, että työ aiheuttaa sinulle perustavanlaatuisia ristiriitoja. Ehkä et ole aivan varma ammatinvalinnastasi, tai yrität pikemminkin punnita sitä hämmentävien kriteerien mukaan; toisaalta keinona ansaita rahaa ja toisaalta kutsumuksena. Näiden molempien yhdistäminen siihen asiaan jota työksi kutsutaan on monelle haasteellista, sinulle tavallista enemmänkin. Et myöskään haluaisi tehdä vain seitsemästä kolmeen-työtä, vaan haluat käsittää työsi laajemmin... aivan kuin uraasi liittyisi jonkinlaista taidetta? On vaikea nähdä, että saisit työltäsi sellaisenaan sekä hyvät ansiot että henkisen tyydytyksen, ainakaan vielä tänä vuonna, mutta toisen näistä saavutat helpommin.

Tässä tutut ja ystävät ovat avuksi. Näen juuri heidät kiinteästi yhteydessä urakehitykseesi lähitulevaisuudessa. Eräällä heistä on sinulle tarjous joka vaikuttaisi oleellisesti, mutta voi olla, ettei hän pidä tätä tarjousta arvoisenasi eikä sitä ehkä uskalla esittää. Kuitenkin siihen kannattaisi tarttua.

Toivottavasti hieman helpottaa tilannettasi.

-Taival

Sivuja: [1]