Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 02.01.2014 13:41:16
Heippa ja Hyvää alkanutta vuotta foorumilaisille  smitten
Näen paljon unia, jotka toteutuvat, paljon pieniä suht merkityksettömiä, mutta myös paljon isommista muutoksista/tapahtumista elämässäni. Alan pikkuhiljaa ymmärtämään uniani paremmin ja tekemään niistä itse tulkintoja. Usein ainakin jälkikäteen se on helppoa, kun asiat ovat toteutuneet, kuten uni yritti viestittää. Tunnustan, etten vielä ole läheskään sillä tasolla unieni tulkitsijana, kun toivoisin olevani. Siispä nyt viimeimpään uneeni.

En muista kaikkia unien yksityiskohtia, mutta unessa olin metsässä päivän valon aikaan. Saattoi olla, että huolestuin kissastani, joka juoksi vapaana ja jonka sain hätistettyä turvaan metsästä. Tätä kohtaa en muista kovin selvästi. Sen sijaan seuraavan muistan selvästi: Minä kannoin ensin yhtä aivan pientä vastasyntynyttä lasta sylissäni ja kaksi sutta lähestyi minua. Huolestuin aluksi susista, jotka yrittivät saada lapsen minulta. Ensin toinen susi lähestyi edestä päin ja käännyin sutta vasten toisella kyljellä ja siirsin lapsen toiselle kyljelle kainaloon. Tällöin toinen susi lähestyi minua ja silloin nostin lapsen korkealle käsilleni ja kannoin lapsen turvaan. Sama toistui toisen lapsen kohdalla. Unessa esiintyi siis kaksi pientä lasta. Lopulta, kun sain molemmat lapset pelastettua, uhka oli ohi. Muistan unesta sen, etteivät sudet vahingoittaneet minua.

Elän tällä hetkellä keskellä sellaista tapahtumasarjaa, josta voisi hyvin kirjan kirjoittaa. En kovin tarkasti halua tässä tilannetta avata, mutta itse uskon tämän liittyvän kahden ihmisen suhteeseen ja maailmaan/ihmisiin sen ympärillä. Arvostaisin, jos antaisit oman tulkintasi. Voit laittaa yksityisviestin, jos haluat lisää taustatietoa.

Sudesta sen verran, etten ole törmännyt susiin päivittäisessä elämässä (kirjat, tv, yms) mitenkään enkä ajatellut niitä myöskään. Tosin näin aiemmin kuukauden sisällä toisen susi-unen, mutta se oli täysin erilainen.
2  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 04.11.2013 22:54:40
Hei,
Näin noin viikkoa ennen reissuani yhteen Euroopan metropoleista unta tulipalosta. Unessa olin ystäväni kanssa matkalla, joka siis oli toteumassa oikeasti tämän ystävän kanssa seuraavalla viikolla (naisystävä ja olemme olleet ystäviä pitkään). Näin, että olin yksin ilman ystävääni ennestään tuntemattomien ihmisten kanssa juhlimassa jossain paikassa ja olimme sisätiloissa. Juhlien tunnelma oli hyvä, en tavallaan tuntenut olevani ulkopuolinen. Tilannetta seurasi tulipalo ja pääsin asunnosta ulos ilman paniikin tunnetta. Seuraavaksi suuntasin ystäväni ja minun asunnolle (uni vastasi todellisuutta, olimme vuokranneet asunnon kaupungista, jossa vietimme ko. viikon) ja saavuin sinne, jossa ystäväni jo oli. Tämän jälkeen en muista selkeästi unesta mitään.

Matkalla todellisuudessa kävi niin, että tapasin tavallaan juhlissa erään ihmisen ja meillä oli valtavan hauska ilta ja seuraavaksi päiväksi sovimme tapaamisen ja vietimme päivän yhdessä. Olemme nyt kiinteästi pitäneet yhteyttä. Matkan jälkeen minulla on ollut todella vapautunut ja energinen olo.

Jälkikäteen nyt mietin tuota unta ja mitä se mahtoi kertoa. Vain harvat unet jäävät mieleen näin selkeästi (toki niitä on). Mitä sinulle tulee mieleen tästä unesta? Kiitos avusta tulkinnassa.
3  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 28.07.2013 22:46:43
Näin unessa erään uuden tuttavuuden kasvojen toisen puolen olleen peittyneen muhkuraiseen punaiseen ihottumaan. Meidän elämänpolut kohtasivat vasta äskettäin. Mitähän uni yrittää kertoa?
Kiitos sinulle, joka haluat auttaa tulkinnassa.

Mulle tuli mieleen, että uudella tuttavuudella on ikään kuin kahdet kasvot tai sitten hänellä on elämässään menossa tai ollut jotain ongelmia, joita ei nyt heti paljasta-toinen puoli.

Kiitos  smitten Tätä ensimmäistä itse tänään ajattelin, kun kävin asiaa läpi ennen kun huomasin vastauksesi. Todellakin näin tämän unen n. 2 viikkoa sitten ja sen jälkeen suhde on muuttunut. Osa minusta haluaisi uskoa tuohon toiseen vaihtoehtoon, koska sekin on mahdollinen ja selittäisi paljon.

Unista sen verran, että olen nähnyt usein unia, jotka varoittavat tai kertovat ennalta esim. tulevista vieraista yms. Myös ystävän tuleva yhteydenotto tuli edellisenä yönä uneen. Siis kaikenlaista - pieniä ja isoja elämän asioita.
4  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 27.07.2013 00:18:44
Näin unessa erään uuden tuttavuuden kasvojen toisen puolen olleen peittyneen muhkuraiseen punaiseen ihottumaan. Meidän elämänpolut kohtasivat vasta äskettäin. Mitähän uni yrittää kertoa?
Kiitos sinulle, joka haluat auttaa tulkinnassa.
5  Astro special / Yleistä / Vs: Eläinten julma kohtelu : 02.11.2012 00:52:30
Kiitos muistakin vinkeistä ja ajatuksistanne  smitten

Luomutuotteet kuuluvat luonnollisesti kauppalistalleni. Luomuilu ei ole kovin paljon innostanut kauppiaita eli melko vaikea on kovin täydellistä luomuostoskoria lähikaupasta kasata, mutta pienin askelin tässäkin asiassa edistystä varmasti tulee tapahtumaan. Lihan syönnisä olen luopunut asteittain monestakin syystä. Eläinsuojelutyötä tein nuorempana. Nykyisin tuen eri järjestöjen toimintaa mm. rahallisesti.

Kiitos kun kuuntelitte ja jaoitte ajatuksianne.

6  Astro special / Yleistä / Vs: Eläinten julma kohtelu : 02.11.2012 00:33:01
Totta kai voi iskeä ja alkaa ahdistaa, mutta kiinnitin erityisesti huomiota tuohon "en tunnu saavan voimia näiden asioiden käsittelemiseen" -kohtaan. Itse olen ollut teininä melkoinen kasvissyöjä-kettutyttö-puunhalaaja, mutta ei maailmalla tapahtuvat pahuudet enää aikuisena jää tajuntaan sen pidemmäksi aikaa. Tai jos jää, kyseessä on jokin minua henkilökohtaisesti koskettava asia. Suomessa paljastuvat eläinrääkkäystapaukset tuntuvat pahalta, koska ne olisivat usein olleet estettävissä paremmalla (viranomaisten) aktiivisuudella.



Kiitos ajatuksistasi. Minullakin on vastaavia kokemuksia nuoruudessa. Siltikin minulle tulee edelleen vielä aikuisenakin (  Wink) todella paha olo nähdessä käsittämätöntä julmuutta joka kohdistetaan täysin puolistuskyvyttömään. Sosiaalinen media työntää kauheuksia eteeni - ihmiset levittävät näitä tarkoituksena auttaa, mutta herkkiä nämä järkyttävät. Näkemykseni mukaan tietoa (ja tuskaa) lisäämällä voi maailma kuitenkin muuttua pienin askelin paremmaksi paikaksi - myös eläimille.

Ehkä argumentoin huonosti, mutta halusin kysellä onko muilla vastaavia kokemuksia - eli koetteko ahdistusta törmätessänne näihin asioihin. Ehkäpä lukaisen joku ilta sen ketjun ahdistukseen liittyen, jospa se antaisi vastauksia. Tarkennan vielä nyt, että olen kyllä jo selvinnyt ihan normaaliin elämään, en makaa sängyn pohjalla  Wink , mutta ei ajatus edelleenkään jätä kylmäksi.
7  Astro special / Yleistä / Eläinten julma kohtelu : 28.10.2012 13:43:44
Haluaisin keskustella teidän kanssa minua jo pidempään silloin tällöin ahdistavasta asiasta. Cry Cry Cry
Satuin taas eilen saamaan ruudulleni pyynnön osallistua addressiin, jolla toivotaan EU:n ja Yhdysvalvojen johdon vetoavan Kiinan hallitukseen eläinten julman kohtelun lopettamiseksi: (We ask mr. Jose Manuel Barroso President of the European commission and Mr. Barack Obama to convey our request to the Chinese government to introduce an animal protection law).   Vaikka periaatteessa jo etukäteen tiesin, ettei minun kannata tutustua aineistoon, niin kuitenkin tein sen -kyse oli koirien raakalaismaisesta kohtelusta Kiinassa ja materiaali järkytti minua syvästi.   Cry Cry Cry
Olen törmännyt muutaman kuukauden sisällä myös muuhun Kiinassa harjoitettavaan järkyttävään eläinten kohteluun; mm. suuri ruokaketju silpoo eläviä kilpikonnia myyntitilanteessa. Olen myös törmännyt järkyttävään materiaaliin Kiinan turkistarhaukseen liittyen. tickedoff

Olen yrittänyt lähettää sinne päin valoa näille brutaaleille ihmisille  angel.  Pelkään, ettei näitä kulttuureita kovin helposti muuteta  Cry Olen erittäin järkyttynyt siitä tosiasiasta, että maailmassa on näin paljon todella pahoja ihmisiä (vai ovatko ihmisiä ollenkaan, kun ovat niin julmia). Eikö ihmisen sisäsyntyisesti tulisi arvostaa ja kunnioittaa kaikkea elollista? Eikö itämaisissa kulttuureissa ja uskonnoissa juuri arvosteta kaikkea elollista ja mm. karman laki tiedostetaan?

Kun mietin aikaa, jolloin itse olin lapsi, niin eihän tietoa oikeastaan saatu tai saatiin hyvin vähän ja kontrolloidusti. Nyt kun tietoa välittyy netin kautta sosiaalisessa mediassa, niin tietoisuus näistä kauheuksista lisääntyy  tickedoff

En tunnu saavan voimia käsitellä näitä asioita. Onko näitä samoja murheita muillakin? Miten olet saanut käsiteltyä asioita? Haluaisitko antaa minulle eväitä mielenrauhan palauttamiseen  smitten smitten smitten
8  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kanavointia/selvänäkemistä : 08.10.2012 19:28:06
Hei Vexi,

Kiitos paljon tästä avustasi  smitten
Mieltäni askarruttavat ainakin  Wink nämä asiat, mitä näet niiden suhteen?

Toivon kovasti selkeyttä elämääni, niin konkretian tasolla kuin henkisestikin. Onko tämä karmallinen asia ja mikä oppiläksy ei tunnu menevän minulle perille? Mitä näet tämän suhteen tapahtuvan lähiaikoina?

Vaihdoin juuri työtä ja juuri nyt en ole varma oliko valinta juuri tuon edellä mainitun asian vuoksi hyvä. Uuden työn valinta oli kompromissi ja siihen vaikuttivat monet asiat.

Olen ollut pitkään ylistressaantunut ja kärsinyt välillä univaikeuksista yms Nyt syyskuun aikana tuntuu voimat kadonneen ja kuvioon ovat tulleet aiempi vaiva käsissä ja uuutena jalassakin (mm. lihasjännitystä, puutumista). Olen ollut aina fyysissti hyvässä kunnossa ja tämä tuntuu oudolta, mutta toisaalta tuntuu pelottavalta että johtuuko ihan laiminlyönneistäni itseäni kohtaan ja liian paljosta tekemisestä. Mitä näet kremppojen suhteen?
9  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Tarvitsen apua nne, meillä on hätä ja suru kotona : 27.09.2012 20:01:03
Hei kaikille myötäeläneille  smitten minulla on hyviä uutisia  Cheesy Me löysimme meidän pienen "blondin".  Tytteli löytyi n. 400 m päästä kotoa juuri siltä alueelta, jota ensiksi haravoimme. Madde kyyhötti yhden talon puisten terassiportaiden alla, jossa oli sateelta ja tuulelta suojainen paikka. Tyty oli kuiva ja kaikin puolin kunnossa:) Talomme kohdalta alkaa metsikkö ja sen laidalla on taloja vieri vieressä. Olemme parina päivänä tutkineet maastoa myös tuon talon metsikön puoleisella alueella samalla kutsuen kissaa, mutta emme luonnollisesti voineet marssia toisten sisäpihoille. Ilmeisesti tyty oli niin säikähtänyt, ettei tullut suojastaan pois vaikka uskon että se kuuli huutelumme. Huomasimme katoamisilmoituksia jakaessa, että osasta taloista alkoi koira heti haukkumaan tultuamme pihalle, joten olisko kohtaaminen koiran kanssa ollut traumaattinen ja siksi tyty ei tullut luoksemme eikä antanut mitään elonmerkkiä itsestän vaikka kutsuimme sitä lukemattomia kertoja. Kun veimme kissaa kotiin niin vastaan tuli koiran ulkoiluttaja koiransa kanssa, jolloin muuten rauhallisesti sylissä istunut tyty alkoi rimpuilemaan. Tytyllä ei ole aiempaa kokemusta koirista.

Mun täytyy sanoa, että minun silmissäni maailma muuttui vähän paremmaksi paikaksi  smitten On ollut suuri ilo huomata, että niin moni minulle vieras ihminen on antanut täällä tukea meille niin ahdistavassa tilanteessa. Siitä iso kiitos teille ihanille kanssakulkijoille smitten
10  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Tarvitsen apuanne, meillä on hätä ja suru kotona : 27.09.2012 12:55:55
Sydämmellinen kiitos kaikille auttajille  smitten

Tämä juttu on kyllä laumauttanut normaalin elämän - jäänyt nuo nukkumiset ja syömiset vähille ja se alkaa tuntumaan jo.

Lisäapuna kysyn onko teillä antaa suosituksia selvänäkijästä joka pystyisi auttamaan kadonneitten etsinnässä? Kysyn siksi, että en haluaisi hukata turhaa aikaa paikkoihin, jotka eivät ole todennäköisiä. Voi olla foorumin etiketin vastaista, mutta siinä tapuksessa voisitteko suositella yksityisviestillä: christina12122012@gmail.com. Foorumilla on pitkä auttajalista, ehkä joku sieltä?
11  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Tarvitsen apua nne, meillä on hätä ja suru kotona : 27.09.2012 08:22:08
OK.
Kerron nyt sen ihan sillätavoin kun sen näin, jos siitä tulee teille itsellenne jotain mieleen.

Eli ensin kissa käveli. Sitten se tuijotti pelästyneenä jossain pimeässä nurkassa.
Sen jälkeen sain kuvan auton selaisesta raksinmuotoisesta pultin kiristimestä, mikä lie, jolla renkaiden pultteja kiristetään. Sitten ajattelin että se oli risteys...mutta tuo risteys olisi vähän omituinen, koska  se kuva olisi tullut ylhäältä päin siitä risteyksestä.
Koetin sille sanoa, että menee takaisin kotiin, että siellä sinua kaivataan. Kissa kertoi, ettei pääse.

Itselle tuli sellainen ajatus, että olisiko kissanne kopattu johonkin autonperään ja viety jonnekin? ja tuosta risteyksestä ylhäältä päin tulee mieleen jokin kerrostaloasunto.

Toivottavasti hän vielä palaa kotiin tervenä ja ehjin nahoin!







Kävin vielä yöllä kutsumassa sitä nimeltä tuossa lähimetsikössä, mutta tuloksetta  Cry. Metsän laidalla on omakotitaloja ja ne talot alkavat meidän talolta. Tuota tontin rajaa pitkin kissa olisi päässyt kulkemaan taloltamme helpostikin. Mieleeni tulee olisiko kissa mennyt johonkin auki olevaan varastoon suojaan ja ovi olisi lukittu sitten kiinni. Tällaisessa varastossa ihmiset voivat säilittyttää mm. auton renkaiden vaihtoon tarvittavia pultteja. Tai olisiko kyseessä puhtaasti autotalli (joissa ihmiset säilyttävät romujaan), jonka ovi on lukittu kissan mentyä sinne? Näitä minulle tuli mieleen ja pelottaa kovasti jos ei saa ruokaa tai vettä niin ei kauan hengissä selviä  Cry. Viemme illalla lappuja taloihin ja käymme myös kyselemessä ja laitamme ilmoituksia valotolppiin. Todella kauhea tunne, kun ei tiedä mitä on tapahtunut ja kun on pakko mennä töihin vaikka tuntuisi että haluaisin mennä heti kiertelemään tai ylipäätänsä tehdä asialle jotain. Cry
12  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Tarvitsen apua nne, meillä on hätä ja suru kotona : 27.09.2012 00:02:44
Oi, tuo hätä ja suru pomppasi tuosta otsikosta niin voimallisesti esiin!
Voi, toivottavasti kissa löytyy vielä ehjin nahoin ja palaa teidän luoksenne!

Mulla on jotain kokemusta eläinkommunikoinnista, voin koettaa tavoittaa kissan, ja kehoittaa sitä palaamaan kotiin, mutta mitään en voi luvat kuitenkaan!





Kiitos. Kaikki apu otetaan kiitollisuudella vastaan Cry Olemme hädissämme kisun kohtalosta, kun sillä ei ole luonnollista saalistajan viettiä vaan se on elämänsä ollut kainalossa ja luonteeltaan se jaksaa aina olla myötätuntoinen ja hän huokuu lempeyttä. Meillä on hätä pikkuisen puolesta ja siitä, että on kokenut karmaisevan kohtalon tai pelkää ja on ehkä loukkaantuneena tai ahdisteltuna ulkona.
13  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Tarvitsen apua nne, meillä on hätä ja suru kotona : 26.09.2012 22:01:13
 Cry Cry
Meidän ihana sydämmellinen ja erittäin ihmisrakas valkoinen nuori kissaneiti (persialainen) lähti eilen uteliaana tutkimaan uuden talon ympäristöä. Lähtö tapahtui puolivahvingossa - meidän kellarin oven jätti työmies (toistamiseen auki). Nyt meillä suru on suuri ja ollaan haettu kissaa eilen illalla puoleen yöhön asti ja aamulla, iltapäivällä (lapset heti koulusta päästyään) ja nyt koko illan 17 asti lasteni kanssa. Olemme uuvuksissa ja pettyneitä Cry
Laitoimme ilmoitukset kauppoihin, olemme soittaneet kaikki viranomais (palokunnan eläinpelastus 24/7 Hki, Viikin eläinsairaala, Viikin löytöeläintalo ja Hesy yms. tahot. Kukaan ei ole nähnyt kissaa, ilmoittanut sen vaiheista emmekä saaneet mitään tietoa kysellesämme ihmisiltä ja joiltain naapureilta. Voisiko joku katsoa mikä on pikkukisumme kohtalo ja näyttääkö tämä nyt huonolta. Cry
14  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoja syksy 2012 : 08.09.2012 21:33:52
Hei, n. 21.15-21-20 välillä tunsin energian virtauksen. Tuntemuksia raajoissa ja erioten käsissä ja käsissä tuntui aaltoja ja värähtelyä             ja myös muutaman kerran aivan kuin hermostosta olisi tullut impulsseja. Tunsin myös energia-aallon pään alueella. Kiitos.
15  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoja syksy 2012 : 08.09.2012 20:33:53
Hei Vexi, Mukana myös sekä poikani ja mieheni. Meillä melko rankka lähes 2 v. jakso takana. Kiitos  smitten smitten smitten smitten
Sivuja: [1] 2