Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Löytyykö täältä vielä ennustajia jotka tahtovat harjoitella? : 30.07.2012 23:15:38
Itsekin niin mielelläni haluaisin tietää, että mitä elämässäni, parisuhteessani, omissa työjutuissani, sekä erilaisissa ongelmakohdissa mitä elämässäni piileskelee, tulee tapahtumaan. On niin paljon kaikenlaista edessä, erilaisia muutoksia elämäntilanteissa, sekä parisuhteessa ym. Olemme lähes kolme vuotta seurustelleet, mutta niin kuin elämä muuttuu ja ailahtelee, niin niin tekevät myös suhteetkin. Suhteemme on hyvä ja olen onnellinen, mutta muutoksia on myös ilmassa, tiedän että tuo mies rakastaa minua maailman ääriin, sekä minä häntä ja nyt olemme kihlautumassa, minä en halua mennä ns. "turhaan" kihloihin, joten päätös oli suuri, mutta olen iloinen, onnellinen, sekä "jännittynyt", juuri siitä, että mitä kaikkea tulevaisuus tuokaan tullessaan. Parin vuoden sisään olemme myös muuttamassa omaan neliöön erään "normaali kokoisen" kaupungin keskustaan, jonka mieheni on "perinyt". Voi, kuinka innolla odotankaan, että pääsen aloittamaan remontin tulevassa omassa asunnossamme! <3 Jossa on tilaa minun käsityö-tarvikkeille, eli kaikille koru-, ompelu-, kudonta-, neulonta-, virkkaus-, askartelu-tarpeilleni, joita teen työkseni ja omaksi ilokseni onnella ja ilolla, suurella innolla, sisustustekstiili artesaaniksi valmistuneena, rakastaen tekemistä, vaikka tuloni ovatkin melko pienet, mutta pärjäämme, vaikka mieheni opiskeleekin vielä logistiikkainsinööriksi. Me olemme hassu ja hyvä pari, meillä on yhdessä usein todella mukavaa, hauskaa, kivaa ja rentoa. Tottakai joskus tulee sanaharkkaa, mutta me ei koskaan mökötetä, vaan usein sovimme melko heti ja puhumme riitamme läpi, näin kumpikin saa tietää mitä toinen ajatteli, sillä useinhan riidat johtuvat väärinkäsityksistä, kireydestä/stressistä töiden jälkeen, huonosta päivästä tai sitten toinen on ns. tehnyt jotain, mitä tosin tapahtuu todella harvoin. Hassua on myös se, että en lääkäreiden mukaan voi saada lapsia ja syönkin siksi hormonikorvaushoito-lääkkeitä, eikä aiemmin käsissäni ole ollut viivoja pikkurillien vierellä, mutta nyt viime kuukausien/"vuosien" varrella sinne on tulleet kumaapnkin käteen -todella- pitkät ja vahvat/syvät viivat. Olemme tietysti puhuneet, että jos joskus haluaa niin sittenhän voimme vaikkapa adoptoida tms, emmekä myöskään tietenkään käytä mitään ehkäisyä, sillä sehän olisi turhaa, kun kuitenkin olemme terveitä ja seurustelleet lähes kolme vuotta, sekä asumme yhdessä.

Mutta tosiaan, nyt elämässäni tuntuu olevan todella mielenkiintoisia, erikoisia ja jänniä hetkiä, kuukausia ja vuosia tulossa, mutta oikeasti mitä elämässäni tapahtuu? Tämä on niiiin... erikoista.

Kiitos jo etukäteen, jos joku teistä osaa auttaa minua ja aurinkoista loppu kesää kaikille!

-peace & love, and respect to you all- 
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Lasten lukumäärä : 30.07.2012 22:47:37
Heippa!

Kirjoitan ensimmäistä kertaa ja tiedän, ettei tähän keskusteluun ole pitkään aikaan kirjoiteltu, mutta toivon, että joku löytäisi kysymykseni ja vastaisi minulle, sillä minulla on myös jotakin todella mielenkiintoista tapahtunut kumpaankin käteeni.

Minun ei pitäisi lääkäreiden mukaan olla mahdollista saada lapsia ja syön sen takia hormonikorvaushoitolääkkeitä. Aiemmin kummassakin kädessä ei ole ollut viivoja, mutta nyt huomaan, että kummasakin kädessäni on todella on yhdet, todella pitkät ja vahvat/syvät viivat. Aloin ihmetellä tätä.

Olemme tietenkin avopuolisoni kanssa miettineet, että ehkä joskus vielä adoptoisimme, olemme kolme vuotta seurustelleet kolme vuotta ja itse täytän pian 27-v ja avopuolisoni on 31-v. En myöskään syö pillereitä tai mitään, koska näen sen turhaksi, kun en kerta voi saada lapsia. Minun piti saada Kela-korttiin B-merkintä, jotta saisin lääkkeet kokonaan kelan korvaamana, mutta sieltä tuli lopulta päätös, että asia pitää tutkia vielä uudestaan, toisen kerran, mikä oli myös outo juttu. En ole vielä uskaltanut tutkituttaa tätä uudestaan, vaikka muuten olenkin täysin terve ja lääkärin visiiteillä käynyt. Olen epäillyt 18-vuotiaasta asti, että en voi saada lapsia ja 23/24-vuotiaana sain vahvistuksen, erilaisten lääkkeiden ja testien jälkeen.

Kiitos ja kumarrus!

-peace & love, and respect to you all-
Onko kellään sanoa mitään 
Sivuja: [1]