Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Unet / Kuolema unessa : 22.08.2012 09:51:50
Näin viimeyönä järkyttävän unen.
Näin unessa että minä ja lapseni kuoltiin, vain mieheni jäi unessa eloon. Unessa meidän haudattiin, ja tunsin että minun pitäisi mennä eteenpäin, mutta jäimme silti henkiolentoina maan päälle. Lapset olivat aluksi surullisia kuolemastaan, mutta ottivat asian lopulta aika kevyesti, jatkoivat vaan leikkejään ja leikkivät muiden henkiolentolasten kanssa.
Tietenkään kukaan ihminen ei voinut nähdä meitä ja itsekään en nähnyt kaikkea kuten “normaalisti” vaan utuisesti näin kaiken ja lähesten elämää pystyin seuraamaan esim mieheni elämää. Näin paljon henkiolentoja.

Mieheni oli kuolemastamme todella surullinen olihan hän menettänyt koko perheen, minut ja lapset ja hänen tuskansa oli viiltävä. Yritin lohduttaa häntä, mutta hän ei nähnyt minua. Kerran unen aikana kun olin henkenä ja yritin koskettaa miestäni poskeen hän ehkä vaistosi minut, katsoi minuun päin oudon näköisenä ja pysähtyi, mutta en ole täysin varma. Ehkä hän vaan aisti ja vaistosi minut.

Ajattelin unessa henkiolentona että jään ikuisesti mieheni vierelle elämään henkiolentona, en vaan halua jatkaa matkaani ilman häntä. Olen vieläkin asiasta surullinen monta tuntia heräämisen jälkeen, oli todella ahdistava uni.
Sivuja: [1]