Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Unisymboleiden pieni ABC : 15.10.2012 16:40:29
Taannoin näin unen jossa pappani kanssa istuimme kesämökin saunanverannalla ja hän sanoi minulle että muista ottaa korikaiuttimet pois vintiltä.
sellaiset punotut päälliset omaavat radiokaiuttimet. sellaisia ei ole koskaan meillä ollut olemassa ja vinttiä tutkittuani en ole sieltä löytänyt mitään erityistä.
2  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 15.10.2012 09:42:27
Ajoin vanhalla autolla vanhanaikaisen shell huoltamon pihaan , autossani oli joitain ihmisiä mutta en tuntenut niitä.
Menin sisälle huoltoasemalle ja ostin kahvin. Siellä oli paljon ihmisiä ja pöytääni tuli nauravia naisia. Katsoin välillä autolleni ja välillä hörppäsin kahvia kunnes huomasin mitä naiset nauravat , minua vastapäätä istui eräs vaalea nainen jolla oli hame mutta ei alushousuja ja hän oli paljas sieltä.
Join kahvini ja lähdin nopeasti.
Tällävälin entinen luokkatoverini ( tyttö johon olin joskus ihastunut ) tuli viereeni ja sanoi "olisiko sulla nyt aikaa jutella ? " johon vastasin jotain että ei oikein.
Hetken päästä olin pihalla tumman naisen kanssa ( joka oli luultavasti entinen työtoverini ) ja hän näytti minulle rintavarustuksensa...

Pian olinkin jonkun kerrostalon takana jakamassa erään pelikaverini kanssa isoja omenalimonaadipulloja ja lastasin niitä reppuuni
Sivuja: [1]