Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Unet / Unirikas yö : 03.04.2010 11:17:05
Ajattelinpa tuoda oman uneni tänne mikäli joku osaisi sen tulkita minulle (unirikas yö):

Olin sähkönsinisessä ja timantein koristellussa iltapuvussa muotinäytöksessä, joka tapahtui niin kirkkaan sinisen meren äärellä, että tunsin kuinka silmiäni häikäisi. Catwalk tehtiin laiturilla, laiturin alla ui delfiinejä. Seuraavaksi siskoni oli menossa toistamiseen naimisiin (on jo naimisissa), minulla oli jälleen sininen puku; tällä kertaa laivastonsininen. En löytänyt kenkiä ensin ja löydettyäni en voinut laittaa niitä jalkaan, koska minulla oli vain mustat nilkkasukat.

Seuraavaksi olen jossain ladossa, josta häädän variksia, kaneja, hämähäkkejä jne. Heitän vettä sankollisen, jossa on ulosteita mukana. Tuntuu kuin linnut puhuisivat minulle.

Sitten unessa isäni ilmoittaa, että hänellä on kahdenlaista luusyöpää ja jatkaa tupakan polttamista.. tunnen hieman ahdistusta.

Seuraavaksi istun iltaa jossain mieheni kanssa, ja mieheni alkaa nenäni edessä kopeloimaan vierasta naista, josta saan raivarit. Jätän unessa mieheni, jaan tavarat ja yritän istuttaa takaisin pensasta, jonka mieheni suutuspäissään repi maasta. Pensas oli elinkelpoinen, keltaisia kukkia täynnä. Kohta sitten makaankin vanhemman miehen kainalossa ja sanon kuinka minusta on turvallista olla tasapainoisen ja vanhemman miehen kanssa. Kohta samaisessa jatkamme tavaroiden jakoa ja löydän 40 000 euron edestä rahaa 200 euron seteleinä kirjekuoressa.

Voiko tätä univyyhtiä edes tulkita.. ?! Osaisiko joku kertoa  angel
Sivuja: [1]