Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Re: Tarot kortit! : 12.12.2005 11:47:30
Minulla on Oshon Zen kortit olleet jo muutaman vuoden ja olen erittäin tyytyväinen niihin. Ne ovat kauniisti kuvitettuja ja kirjassa on aina kaksi tulkintaa kyseiselle kortille. Taiteilijan ja Oshon tulkinnat. Ne ovat helposti ymmärrettäviä. Minusta Crowleyn tulkinnat ovat jotenkin vaikeita ymmärtää.
Intuitiota minulla ei ole niin paljon, että voisin siihen luottaa.
Käytän kortteja harvakseltaan, yleensä aina silloin kun jokin asia askarruttaa.
Esimerkiksi vuosi sitten olin lähdössä matkalle ja minulle tuli pari viikkoa ennen matkaa kohtaus, jossa kurkkuni turposi, enkä saanut vedettyä henkeä. En tiennyt mistä se johtui. Nostin tarotin ja kortti oli Osallistuminen. Silloin tiesin, että voin huoletta lähteä. Enkä sen antoisampaa matkaa ole koskaan tehnyt.
Nyt marraskuussa tuli eteen tilanne laitanko kehitysvammaisen tyttäreni asuntolaan. Hän on asunut kotona ja on jo 30 vuotias. Nostin tarotin ja kortti oli Rohkeus. Eli taas aivan selvä vastaus. Minulta sitä rohkeutta vaaditaan, että päästän irti tyttärestä ja luotan, että joku toinenkin hänestä pystyy huolehtimaan.
Korttiani olen lainannut myös veljeni tyttärelle, enkä ole nähnyt siinä mitään pahaa. Ne ovat toimineet myös hänellä.
Suosittelen lämpimästi Oshon Zen tarot -kortteja ja -kirjaa.
2  Astro special / Yleistä / Re: Mistä luonteenpiirteestäsi olet ylpeä? : 25.11.2005 13:43:07
Mielestäni oikeudenmukaisuudestani olen ylpeä. Se vain tuntui joskus ärsyttävän entistä esimiestäni, kun hän joutui ottamaan kantaa kannanottoihini. coolsmiley
Sivuja: [1]