Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kuolema unessa : 31.03.2013 12:24:35
Olen joskus jostain lukenut että oma kuolema unessa tietää pitkää ikää ja tervettä elämää Smiley
2  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 31.03.2013 12:18:40
Minulla on ollut aina sellainen käsitys että kuollut unessa tuo lisää kuolemaa (vanhan kansan uskomuksia varmaan Smiley)
3  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 31.03.2013 01:45:25
Kiitos analyysistä. Pelkoni liittyy omaan terveyteeni. Eniten minua jäi tuossa unessa mietityttämään kuollut mummoni, ja oma kaatuminen. Osaatko kertoa mikä merkitys vainajalla on unissa? aspect_sex
4  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 31.03.2013 00:19:49
Olen ollut ahdistunut koska minulla on hirveä kuolemanpelko.
Nyt näin unta jossa olin kuolleen mummoni hänen entisen kerrostalonsa pihalla. Mummo heitti minulle avaimen että pääsen alaovesta sisään ja huusi "älä nakkaa sitä tumppia siihen pihalle". Poltin tupakkaa siinä pihalla. Puhuin ystäväni kanssa puhelimessa ja menin rappukäytävään. Yhtäkkiä puhelimesta ei enää kuulunut mitään, huusin "haloo, haloo". Olin päässyt ensimmäiseen kerrokseen kun kaaduin maahan ja uni muuttui painajaiseksi. En muistaakseni kuollut siinä vaan makasin maassa ja hengitin raskaasti. Heräsin siihen kun veljeni herätti minut, olin kuulemma hengittänyt raskaasti. Katsoin puhelinta ja huomasin että se ystävä kenen kanssa puhuin oli soittanut oikeasti ja olin kuulemma unissaan hiljentänyt puhelimen.
Mitä tämmöinen uni merkitsee? Nyt pelkään että kaadun ja minulle sattuu jotain, ja kun näin kuolleen ihmisen unessa.
Sivuja: [1]