Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Unisymboleiden pieni ABC : 10.01.2008 12:13:29
Hei,
mitäköhän voisi tarkoittaa viime yönä näkemäni uni.

Unessa olin raskaana (kuten olen todellisuudessakin 8. kuulla) ja olimme mieheni kanssa asuntoesittelyssä (todellisuudessakin olemme etsineet asuntoa). Ihastuimme unessa olevaan asuntoon kovasti. Näytössä oli muitakin ihmisiä, ja he ihailivat vatsaani ja pyysivät näyttämään sitä. No, en nähnyt pyynnössä mitään kummallista vaan nostin paidan ylös. Silloin huomasinkin, että vuosin aika lailla verta. Housut olivat jo ihan veressä. Joku sitä vähän ihmetteli. Unessa sanoin miehelleni, että pitäisiköhän soittaa sairaalaan. No, ehtiihän sitä, tuumasimme (todellisuudessa en olisi noin rauhallinen!), ja lähdimme kävelylle.
2  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Jatkuvasti saa ajella hurjan pitkiä karvoja : 18.12.2007 13:22:04
Hei, kiitos! Tuo oli hyvä tulkinta.

Minusta tuntuu, että kysymys on asiasta, joka palaa jatkuvasti luokseni. Se on aikaisemmin tapahtunut ikävä juttu, joka silloin tällöin tulee mieleen, mutta jonka toivoisin voivani jättää taakse.

Olen miettinyt asian niin, että ikävät asiat unohtuvat elämällä ja katsomalla eteenpäin eikä taaksepäin. Ne eivät varmaan koskaan kokonaan unohdu, mutta kipu haalenee.

Minulla on voimakas alitajunta, joka lähettelee usein viestejä unien välityksellä. En vain aina osaa kuunnella (luota?) niitä vaistoja valve-elämässä.

Tuntuu hassulta, että nämä asiat tulevat näin voimakkaasti ja säännöllisesti unessa! Karvaunessa, uskomatonta.  :Smiley

3  Muita keskusteluaiheita / Unet / Jatkuvasti saa ajella hurjan pitkiä karvoja : 17.12.2007 17:56:38
Näen säännöllisesti unta, että joko säärissäni tai kainaloissani kasvaa pitkää karvaa. Esimerkiksi viime yönä ajelin hämmennyksissäni n. 15 cm. kainalokarvoja ihmetellen, mitenkäs ne nyt taas ovat niin pitkäksi päässeet.

Välillä karvat ovat olleet jopa metrin mittaisia ja lähteneet ihan käsin "haromalla".

Tämä sama aihe on ollut unissani ainakin viime talvesta lähtien ja toistuu silloin tällöin.

Onko kellään vastaavia karvaunia tai kenties ehdotusta tulkinnasta?  En ole onnistunut löytämään unisymboliikka -osiosta vastausta.

Unien tunnelma on yleensä juuri lievä hämmennys. Voisiko viestiä esimerkiksi, että minulle tapahtuu asioita joita en pysty hallitsemaan yrityksistä huolimatta?  Shocked
4  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Unessa pilkoin ja keitin kissani : 18.06.2007 09:26:19
Hei,
Kiitos mondo ja AthaMaarit tulkinnoista!
Tunnistan noissa molemmissa omaa tilannettani, ja oikeastaan tämän tyyppistä ajattelin itsekin. Minua on loukattu todella paljon mieheni taholta. Eikä pelkästään naisellisuuteni vaan myös minun koko olemassaoloni ja ihmisyyteni on kyseenalaistettu. Tällä hetkellä monia asioita täytyy selvitellä vaikka se turhauttaa ja tuntuu vaikealta. Kiehuva vesi ja kuumana käyvät tunteet... ne ovat yksi yhteen. Ja paloiksi pilkottu kissa, olisiko se sitten sitä asioiden työstämistä pienissä osissa. En voi tehdä sitä vain yksin vaan myös mieheni on tehtävä osansa. Onko siinä sitten jotain symboliikkaa, että miehelle jäi kissan pää?

Mondo, sinulla oli hyvä näkökulma siitä, mitä tuli kissan äänettömyyteen. Todella, miten olen antanut tehdä itselleni näin?  Cry
5  Muita keskusteluaiheita / Unet / Unessa pilkoin ja keitin kissani : 15.06.2007 15:39:06
Hei!
Näin viime yönä todella kummallista unta. Pilkoin kissani ilman järjellistä syytä, ja pistin kattilaan kiehumaan. Liha oli valkoista. Maistoin sitä, mutta se ei maistunut oikein millekään. Mietin, että taisi jäädä keskeltä raa'aksi. Kesken keittopuuhien rupesin ihmettelemään, että mitä oikein olen tekemässä. Tajusin, että tätähän voitaisiin pitää jopa eläinrääkkäyksenä. Muistelin, että kissa ei ollut päästänyt ääntäkään kun olin sitä pilkkonut, ja mietin miksi. Kissan pää oli kokonaisena jäljellä ja se oli vielä "elävä". Sanoin miehelleni, että hoida sinä tuo johonkin.

Osaisiko joku valottaa mitä uni voisi tarkoittaa? Elän tällä hetkellä hyvin vaikeaa ja raskasta aikaa avioliitossani ja luulen tuon unen liittyvän paljon siihen.
Sivuja: [1]