Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Sideerinen astrologia / Vs: Miksi jenkit kalistaa sapelia siellä sun täällä? : 24.08.2013 23:07:37
Jos Suomen itsenäistymishetkeksi lasketaan ilta 06.12.1917, niin silloin myös meillä oli Mars Mahadasha suurinpiirtein talvisodan alusta se 7 vuotta eteenpäin. Voi kuitenkin olla järkevää tuunata tuota vielä tunnin tai pari eteenpäin, jolloin tuo sykli alkoi jo ennen talvisotaa ja päättyi lapin sodan loppumiseen. Tätä asiaa pitäisi tutkia tarkemmin myös muiden Suomen historian tapahtumien perusteella.
2  Astro special / Sideerinen astrologia / Vs: Are you shure this is a human? : 24.08.2013 22:48:35
Itse korjasin oman syntymäaikani aikoinaan omien elämäntapahtumieni ja muiden jyotish välineiden perusteella minuutin ja 8 sekuntia taaksepäin. Noh tilasin sitten sen jälkeen sairaalasta syntymätodistuksen ja minulle kummilusikassa ilmoitettu aika oli tosiaan minuutin edellä. Jyotishin tietyt ajoitusjärjestelmät ajoittavat tapahtumat henkilön elämässä hyvinkin tarkasti ja se vaatii joissain asioissa sekuntin tarkan syntymäajan. Tämä pitää erikseen tarkentaa ennen tarkkaa ajoittamista ja siksi monet jyotish-kirjat käsittelevät syntymäajan tuunaamista kohdilleen ainakin yhden luvun verran. Hyvin todennäköisesti tuo tarina on siis totta.
3  Astro special / Sideerinen astrologia / Vs: akSaya-tRtiiya? : 24.08.2013 22:42:02
Yleensä veedisessä astrologiassa katsotaan kaikkien tärkeiden asioiden aloittamiseen sopiva hetki, eli Muhurta. Itse käytän tuota tähtien mukaan ajoittamista oikeastaan kaikkeen rutiinista poikkeavaan vähänkin suurempaan. Auton osto, asunnon vaihto, pitkälle matkalle lähtö, uuden liiketoiminnan aloittaminen, siirtymäseremoniat ja kaikki tuollainen hyötyvät suuresti otollisesta hetkestä. Muhurtan tärkeimmät osat ovat kuupäivä, eli tithi, chandra bala eli kuun voima, tara bala eli kuun konstellaation voima, viikonpäivä ja lagna eli nouseva merkki suhteessa planeetoiden sen hetkiseen asemaan.

Tuo Akshaya Tritiya on siis hyvä vain tiettyihin tarkoituksiin ja tietyille syntymähoroskoopeille. Muhurta pitää aina tuunata oman kartan mukaan ja erityisesti kuun asema on siinä olennaisen tärkeä.
4  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Edward Snowden : 24.08.2013 22:31:17
Kiitos, todella mielenkiintoinen kartta ainakin veedisen astrologian kannalta. Aurinko toisessa huoneessa kaksosissa tekee kaverista älykkään, itsepäisen, hyvän matemaatikon ja antaa hyvät tulot, mutta myös rahahävikkiä. Noh tuolla on parhaillaan Saturnuksen Vimsottari dasha päällä (1999-2018) ja bhukti vaihtui juuri paljastuksen aikoihin Marsista Rahuun, Saturnus on 9 ja 10  huoneiden hallitsija eli hyvä planeetta Snowdenille, mikä on tuonut hänelle menestyvän uran ja hiljattain myös paljon julkisuutta (10 huone on ura ja julkinen elämä).

Mars sen sijaan on hänelle 7 huoneen hallitsija, eli epäsuotuisa planeetta ja toi bhuktinsa lopussa aseman menetyksen, asuinpaikan vaihdon ja vakavaa eripuraa sekä vihollisuuksia. Rahu on myös epäsuotuisa ja toi lisäksi rahan menetystä, lisääntyviä vihollisuuksia ja ongelmia. Kuitenkin tuo dashan hallitsija exalted retro Saturnus tuo hänelle samalla positiivista mainetta sankarina. Sanoisin, että hän on vaarassa ja nykyistä pahemmissa ongelmissa kun Saturnus vaihtaa vuoden 2014 lopussa huonetta skorpioniin, missä kaverilla on Saturnuksen Ashtakavarga vain 1 ja SAV 19. Kuitenkin tälläkin hetkellä sade sati menossa 6 huoneessa, joten koko elämä erityisesti vihollisiin liittyen pahassa mullistuksessa.
5  Astro special / Sideerinen astrologia / Vs: Miten tehdään sideerinen kartta? : 24.08.2013 21:58:34
Helpompaa ja paremmat tiedot saa kun lataa jonkun ohjelman koneelle. Maitreya on esimerkiksi todella hyvä ja ilmainen Linuxiin tai Windowsiin ja Android puhelimiin puolestaan Jyotish tools ja GPS Prasna ovat käteviä. Perus hindujen kalenteritkin ovat hyviä lisätyökaluja.
Sivuja: [1]