Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy vexiltä. Kanavointia/selvänäkemistä : 18.10.2013 16:33:04
Hei Vexi!
Ottaisin mielelläni vastaan tulkintaa ja sinun näkemystäsi seuraaviin mieltäni painaviin asioihin, jos vain suinkin ehdit minullekin katsoa.

1)  Mitkä olivat ex poikaystäväni motiivit yhdessäolomme aikana sekä selvyyttä suhteen ulkopuolisten ihmisten läsnäolosta?
2) Tulenko menestymään valitsemallani täysin uudella ammatillisella polulla?
3) Onko tulevaisuudessa näkyvissä aitoa rakkautta ja toimivaa parisuhdetta?

Nöyrin kiitos ajastasi :Smiley Smiley
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kortit pöytään : 18.10.2013 16:18:56
Hei vain!

Minäkin ottaisin mielelläni korttien intuiota vastaan, jos joku ihana siellä vielä jaksaisi sellaisen minulle suoda:)
Parisuhdepettymysten ja ammatillisen epävarmuuden ajanjaksolla olisi kiva saada jonkinlaista vihjettä siitä mihin suuntaan universumi minua on alkanut/alkaa kuljettamaan.
Iso kiitos  smitten
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy neuvoja rakkauelämääsi liittyen, katson sinulle Rakkauden Enkelit-korteista : 18.10.2013 16:09:04
Hei vain!
Voisitko katsoa myös minulle kortin tämänhetkisestä elämäntilanteestani ex poikaystävääni ja eroomme liittyen? Josko sieltä löytyisi jotain selvyyttä hänen asenteeseensa minua kohtaan ja vihjettä, siitä mihin suuntaan asiat omassa elämässäni menevät rakkauden osalta. Tai ihan mitä vain sieltä nyt mahtaa nousta;)
Suuri kiitos :Smiley
Sivuja: [1]