Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Ja täälä uusi aloitteleva tarot-lukija...? : 05.10.2014 21:23:59
Hei Luuu,

Olisin erittäin kiitollinen jos voisit nostaa minulle kortin koskien erästä ihmistä, joka on erittäin sitkeästi ajatuksissani. Haluaisin tietää, mikä merkitys tällä ihmisellä on minun elämässäni.

Iso kiitos  smitten
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Enkelikorttien katsomiseen "koekaniineja" =) : 26.09.2014 11:06:41
Heippa,


Olisin erittäin kiitollinen, jos voisit nostaa kortin/kortteja koskien tulevaisuuttani. Kiitos <3
3  Muita keskusteluaiheita / Onnistumisia menestyksen tiellä / Vs: Merkittävin päätös, minkä olet vuoden aikana tehnyt : 14.08.2014 21:32:58
^
Kyllä se on hassua että "aikasemmassa elämässä", ajattelin että en kuormita itseäni henkisyydellä  Shocked  Ihan kun olisi ollut rasite. Mutta ehkäpä mulla ei ollut uskallusta avata sisintäni ja silmiä henkisyydelle..
Aikas itsekkäästi, omaa napaa tuijottaen tällä tiellä olen.. Ts. haluan ottaa selvää itsestäni, ja niin kuin Ritsa sanoit, myös toiset hyötyvät kun on onnellinen ja voi hyvin. Ajattelen, että voin antaa itsestäni enemmän muille kun tunnen itseäni..

Oon ylpeä hihhuli  smitten
4  Muita keskusteluaiheita / Onnistumisia menestyksen tiellä / Vs: Merkittävin päätös, minkä olet vuoden aikana tehnyt : 14.08.2014 17:27:51
Se, että olen lähtenyt tutkimaan omaa itseäni ja olen "herännyt". Aikaisemmin pidin itsetutkiskelua ja henkisyyttä humpuukina. Kelkka kääntyi täysin eräänä kesäkuun yönä syvällisten keskustelujen jälkeen.
Olen ikuisesti kiitollinen keskustelukumppaneilleni, jotka saivat mun silmät avautumaan.
5  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 14.08.2014 15:29:42
Tervehdys  Smiley

Ensimmäistä kertaa uskaltaudun kirjoittamaan tänne foorumille... Pari kuukautta olen foorumia selaillut ja löytänyt uskomattoman paljon ajateltavaa henkisen kasvun tielläni  Cheesy

Kesäkuussa heräsi mielenkiinto henkimaailmaa ja oman itsen tutkimista kohtaan. Vielä on asioita, joita pitää sulatella ja pohtia omaa suhtautumista. Olen lukenut paljon kirjoja ja pörräillyt netissä. Halu oppia itsestä ja elämästä  on todella kova!

Tämän viikon olen heräillyt öisin useita kertoja. Heräämiset on tapahtuneet kesken unen, yhtäkkiä. Jollain tavalla on tunne, että joku haluaa mut herättää ja olisi asiaa. En muista nähneeni unia ennen heräämistä. Olen nukahtanut uudestaan nopeasti heräämisen jälkeen.

Eilen illalla ennen nukkumaankäymistä pyysin henkimaailmasta selvyyttä heräämisiin ja kysyin onko niillä jokin tarkoitus, pohdin myös pitkään omaa alkutaivalta tällä tiellä. "Heräsin", silmäni rävähtivät auki n klo 00. Näin vasemmalla puolellani n puolen metrin korkeudella mustan sotkuisen naru- tai nahkakerän, jossa oli sinisenturkoosi riipus. Riipuksessa oli jotakin kuviointia, en osaa sanoa mitä. Riipus hohti hieman. Tämä "syherö" liikkui yläpuolellani, tuli minun kohdalleni ja nousi ylöspäin kohti kattoa ja hävisi. Minut valtasi hyvänolon tunne ja hymyilytti.

Mitähän tämä voisi tarkoittaa? Itse ajattelin, että kannustaa mua jatkamaan tällä valitsemallani tiellä. Voisiko sotkuinen kerä kuvastaa vielä hieman sekavia ajatuksiani?

Olen kiitollinen ja onnellinen,jos joku voisi hieman avata tapahtunutta  smitten
Sivuja: [1]