Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Astro special / Re: Oikea päivä häille? : 27.02.2006 09:51:22
Kiitos Ajatus siitä, että vilkaisit karttaa   Smiley Ja kiitos myös Nikille numerologia-tulkinnasta Smiley

Itse en jostain syystä huomannut & miettinyt tota kuun ja saturnuksen yhtymää! Mutta eihän missään kartassa ole koskaan vain "helppoja" puolia. Mielenkiintoista noissa kaikissa päivämäärävaihtoehdoissa oli itseasiassa se, että kuutosessa oli aina paljon planeettoja.

Päivämäärää valittaessa mietin sitä, että onko päivämäärän valinta tähtisijaintien perusteella ylipäätään oikein? Että pitäisikö yksilön luottaa enemmän omiin tuntemuksiinsa ja kohtalon voimaan? Tyypillistä kaurisystävälleni on juuri se, että hän pyrkii hallitsemaan kaikkea elämässään.  Itse uskon, etten katsoisi hääpäivän karttaa ennen kuin olisin valintani jo tehnyt (mutta minähän en ole kauris vaan oinas). Toisaalta voisin ehkä miettiä päivämäärää uudestaan jos kartta olisi erittäin "vaikea"... Hmm... Vaikea tietää miten itse lopulta toimisi. Kai se jää nähtäväksi..
2  Astro special / Astro special / Re: Oikea päivä häille? : 24.02.2006 13:55:16
Ystäväni valitsi ajankohdaksi 6.1.2007 ja ainakin sen päivän tähtikartta näytti ihan ok:lta. Käytin kellonaikaa 16:00.  Eli nyt voin vain toivoa, että avioliitosta tulee hyvä, ja että ystäväni ei laita syitä mun + tähtien niskoille jos/kun ongelmia ilmenee  Smiley
3  Astro special / Astro special / Re: Oikea päivä häille? : 22.02.2006 21:48:34
Voi kiitos kovasti hyvistä neuvoista ja ajatuksista! Olet oikeassa siitä, että ystäväni on nainen  Smiley Hän on antanut minulle aika monta päivämäärävaihtoehtoa:
9.12.06
13.1.07
27.1.07
17.2.07
24.2.07
3.3.07

Lisäksi varmaa tulisi tarkistaa myös hänen kumppanin transiitit  Wink Mies on syntynyt 20.3.1971, klo 07.20 ja Riihimäellä.

Olet ihan oikeassa siinä, ettei transiitteja tulisi seurata liikaa. Ystäväni oli kumminkin jutellut jonkun intialaisen kanssa joka oli sanonut, että tähtien sijainnit on ehdottomasti tarkistettava ja tiedostettava ennen hääpäivän valintaa. Nyt pyrin sitten heikoilla transiittitaidoillani auttamaan häntä vähän  Smiley Ja onneksi tältä sivustolta löytyy avuliaita ihmisiä  smitten
4  Astro special / Astro special / Oikea päivä häille? : 22.02.2006 16:42:37
Ystäväni on pyytänyt, että kertoisin hänelle koska hänellä + hänen kumppanillaan on parhaimmat transiitit häitä ajatellen. Mitkä transiitit teidän mielestänne olisivat kaikesta huonoimpia/parhaimpia. Ainakin kaikkia uranuksen tekemiä transiitteja kuuhun ja venukseen tulisi välttää, eikö vain? Entä pluton neliö aurinkoon?  Ystäväni suunnittelee häitä ensi vuoden tammi- tai helmikuulle ja hänen syntymätietonsa ovat 16.1.1976 Vaasa, kl. 03:40. Kiitos avustanne!
5  Astro special / Astro special / Re: Pääpaino seitsemännessä huoneessa : 11.01.2006 17:25:57
Kiitos vastauksestasi! Olen tämän mieshenkilön sisko (ja alkuperäisen viestin kirjoitti äitini). Veljeni 7 huonetta on kyllä vaikea ymmärtää, varsinkin kun minusta tuntuu, että hän nauttii elämästään kaikista eniten silloin kun me muut läheiset emme yritä sekaantua hänen valintoihinsa ja elämäänsä juuri lainkaan Smiley (isosiskona tämä on välillä vaikeaa, kun tuntuu ettei pikkuveli harkitse asioita tarpeeksi ja että hän aina valitsee kaikista erikoisimmat ratkaisut!) Hän on esim. tavaroiden suhteen todellinen minimalisti ja ei halua omistaa enempää kuin minkä itse pystyy kantamaan. Tämän hän selittää sillä, että hänen on paljon helpompi muuttaa paikasta toiseen (esim toiseen maahan) kun ei ole suurta muutokuormaa (ja onhan tämä tietenkin totta). Mutta eikö hänelläkin luulisi jossain vaiheessa tulla tarve vakiintua ja rakentaa kotia?

Mutta pääasia tietenkin, että veljeni on itse tyytyväinen Smiley

Veljelläni on aina ollut paljon tuttuja ja moni näistä on pettynyt häneen siksi, että hänestä on vaikea saada läheisempää ystävää. Hänen vapaudentarpeensa on todella suuri.
6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Re: Avun pyyntö... : 28.12.2005 17:08:22
Hei lumisade. Kuu kauriissa antaa sinulle ehkä välillä vähän liiankin paljon itsekriittisyyttä. Muista, että olet arvokas juuri sellaisena kuin olet. Jos et esim. tämän uuden miestuttavuuden mielestä ole tarpeeksi avoin, sille ei mahda mitään. Luottamus ja avoimuus tulevat ajan myötä ja mikäli hän on sinulle tarkoitettu, niin hän ei luovuta noin vain. Sitä paitsi monet miehet pitävät hieman sulkeutunutta naista mielenkiintoisempana kuin sellaista joka heti kertoo kaiken itsestään!

Luota itseesi ja viehätysvoimaasi, niin kaikki järjestyy  Smiley
Sivuja: [1]